9 روش برای استعلام خلافی خودرو

استعلام خلافی خودرو یکی از دغدغه‌های مهم رانندگان هنگام خرید و فروش خودرو است. در حال حاضر روش‌های مختلفی وجود دارند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن استعلام خلافی خودروی خود را دریافت کنید. در ادامه این مطلب از مجله بیمه بازار قصد داریم به معرفی روش‌های دریافت سریع خلافی خودرو بپردازیم. با ما همراه باشید.

بیمه بدنه با بیمه بازار

نحوه دریافت خلافی خودرو

استعلام و پرداخت سریع خلافی خودرو از اهمیت بالایی برخوردار است و عدم توجه به آن می‌تواند منجر به توقیف وسیله نقلیه و انتقال آن به پارکینگ شود. برخی از متداول‌ترین روش‌های دریافت خلافی شامل موارد زیر هستند:

1. دریافت خلافی خودرو از طریق سامانه پیامکی

در صورتی که تمایل به دریافت میزان خلافی خودرو از طریق سامانه پیامکی دارید کافیست کد 17 رقمی VIN که بر روی سند و کارت ماشین درج شده است را به شماره ۱۱۰۱۲۰۲۰۲۰ پیامک بزنید.

پس از ارسال پیامک این سامانه میزان خلافی شما به همراه شناسه پرداخت و قیض برای شما ارسال خواهد کرد.  با استفاده از شناسه ارسالی شما می‌توانید قبض جریمه را پرداخت نمایید.

2. استعلام رایگان خلافی خودرو از طریق وب سایت پلیس راهور ناجا

در این روش برای استعلام خلافی خودرو می‌توانید به سایت پلیس راهور، مراجعه نمایید. پس از مراجعه به سایت، در سمت راست سایت بر روی خدمات کلیک نمایید.

برای استعلام خلافی از منو خدمات بر روی استعلام میزان تخلفات رانندگی کلیک نمایید.

مقالات دیگر  پوشش نوسان قیمت خودرو چیست؟

استعلام خل

پس از کلیک بر روی این گزینه، به صفحه استعلام خلافی خودرو وارد می‌شوید.

نکته:  گاهی امکان دارد به دلیل حجم گسترده مراجعه به این سایت در دریافت اینترنتی خلافی خودرو دچار مشکل شوید ، برای رفع این مشکل با کلیک بر روی دریافت اینترنتی خلافی خودرو  بدون طی کردن مراحل بالا به طور مستقیم  به صفحه مورد نظر بروید.

در صفحه باز شده مطابق شکل زیر  شماره بارکد پستی(کد ۸ رقمی درج شده بر روی کارت ماشین) را در کادر تعبیه شده وارد کنید، سپس گزینه امنیتی را وارد نمایید و بروی دکمه جستجو کلیک کنید.

استعلام خلافی خودرو از سایت پلیس

شماره بارکد پستی

پس از طی کردن مراحل بالا میزان خلافی خودرو به همراه شناسه قبض و شناسه پرداخت در اختیار شما قرار می‌گیرد.

به کمک این شناسه ها می‌توانید نسبت به پرداخت قیض جریمه اقدام نمایید.


 بیشتر بخوانید: خرید بیمه سربازی

3. دریافت خلافی خودرو با مراجعه به پلیس 10+

 شما می‌توانید با در دست داشتن کارت خودرو، سند خودرو یا بیمه‌نامه، به دفاتر پلیس ۱۰+ مراجعه کرده و استعلام خلافی خودرو خود را دریافت نمایید. دقت داشته باشید در صورتی که مبلغ خلافی شما بیش از ۱۰ میلیون ریال (یک میلیون تومان) باشد، می‌بایست به مراکز راهنمایی و رانندگی مراجعه نمایید.


خرید مطمئن بیمه شخص ثالث پراید

همین حالا قیمت و شرایط شرکت‌های بیمه را مقایسه و بهترین بیمه ثالث پراید را خریداری کنید

4. دریافت خلافی با کد USSD

با هر مدل گوشی که دارید بدون نیاز به اینترنت، می‌توانید کد #۱۱۰*  را شماره گیری کرده و  خلافی خودروی خود را دریافت و سپس پرداخت کنید.

پس از شماره گیری#۱۱۰* دو گزینه‌ در اختیار شما قرار می‌گیرد که به ترتیب عبارتند از «۱- خدمات قابل ارائه »، «۲- خدمات در دست اقدام » ، اگر می‌خواهید خلافی ماشین‌تان را ببینید باید عدد ۱ را انتخاب و ارسال کنید.

در مرحله بعد یک گزینه (استعلام خلافی خودرو) در اختیار شما قرار می‌گیرد که برای دریافت خلافی خودرو خود باید عدد ۱ را انتخاب و ارسال کنید.

مقالات دیگر  دیه ضربه مغزی در تصادف

دریافت خلافی خودرو با کد USDD

 

در این مرحله، از شما خواسته می‌شود کدVIN (همان شماره‌ ۱۷ رقمی پشت کارت خودرو است که با IR شروع می‌شود) را وارد کنید. کد را وارد و سپس ارسال کنید.

نکته:

  • دقت کنید که کد را حتما به زبان انگلیسی وارد کنید که دچار مشکل نشوید.
  • همچنین کدهای یواِس‌اِس‌دی به خاطر مسائل امنیتی در صورت نگرفتن پاسخ بعد از چند ثانیه ارتباطشان قطع می‌شود، بنابراین بهتر است بدون معطلی کد VIN را وارد کنید.

چگونه خلافی خودرو را استعلام بگیریم؟

در مرحله بعد اگر فقط لیست خلافی خودروتان را می‌خواهید می‌توانید عدد ۱ (خلافی خودرو) را ارسال کنید و در صورتی که علاوه بر لیست خلافی خودرو شناسه قبض و شناسه پرداخت را می‌خواهید عدد ۲ (خلافی خودرو و شناسه قبض و شناسه پرداخت)را وارد کنید.

چگونه میزان خلافی خودرو را استعلام بگیریم؟

5. دریافت خلافی خودرو با تماس تلفنی

در این روش شما می‌توانید با شماره تلفن ۸۸۲۸۸۸۸ تماس بگیرید و با وارد کردن کدVIN درج شده در پشت کارت ماشین از میزان جرائم و خلافی خودرو خود اطلاع کسب کنید.

6. استعلام خلافی خودرو با کد ملی

برای دریافت استعلام خلافی خودرو با کد ملی لازم است در سامانه سخا به آدرس sakha.epolice.ir ثبت‌نام نمایید. شما می‌توانید با وارد کردن کد ملی، شماره خط مالک و شماره کارت خودرو به راحتی وارد سامانه سخا شوید و استعلام رایگان خلافی خودرو خود را دریافت نمایید.

7. استعلام خلافی خودرو با شناسه قبض و شناسه پرداخت

برای پرداخت اینترنتی خلافی خودرو با کمک شناسه قبض و شناسه پرداخت، ابتدا وارد سایت بانک ملی شوید، و از منو بالایی سایت «خدمات الکترونیکی» را انتخاب کنید.

پرداخت آنلاین جریمه

 

در بخش خدمات الکترونیک،‌ پرداخت قبوض را انتخاب کنید.

چگونه خلافی خودرو را به صورت اینترنتی پرداخت کنیم؟

در صفحه جدید، سه گزینه پیش روی شماست؛ از بین آنها پرداخت قبوض را انتخاب کنید.

پرداخت اینترنت

در مرحله بعد صفحه‌ای به آدرس زیر برای شما باز خواهد شد و می‌توانید با وارد کردن اطلاعات کارت بانکی خود و شناسه قبض و شناسه پرداخت، خلافی ماشین خود را از به سادگی پرداخت کنید.

مقالات دیگر  قوانین تصادف با عابر پیاده و هر آن‌چه باید در این‌باره بدانید

\VN

8. پرداخت خلافی با دستگاه خودپرداز

برای پرداخت خلافی خورو کافیست به نزدیک‌ترین دستگاه خودپرداز مراجعه نمایید و با وارد کردن شناسه قبض در بخش پرداخت قبوض برای پرداخت خلافی خودرو خود اقدام نمایید.

9. پرداخت خلافی با تلفن بانک

شما می‌توانید با شماره‌گیری 09622 و وارد کردن شناسه پرداخت و شناسه قبض خلافی خود را پرداخت نمایید.

نظر یا پرسش خود را بنویسید

6 نظر
  1. امیرحسین توکلی شاکر

    پلاک‌ ایران 78پلاک ایران 68پلاک ایران 21پلاک ایران 38پلاک ایران 30برای حومه واستان تهران شهرهای ورامین.پاکدشت. اسلامشهر.رباط کریم. قلعه حسن خان. شهریار. کرج.طالقان. دماوند.فیروزکوه.لواسان.جاجرود پلاک‌ ایران 11پلاک ایران 44پلاک ایران 77پلاک ایران 22.پلاک ایران 66.پلاک ایران 99برای مناطق شمال ومرکزتهران منطقه های 1.2.3.4.5.7.8.22 و2.6.10.11.12.پلاک ایران 33.پلاک ایران 55.پلاک ایران 88برای مناطق جنوب تهران منطقه های 9.13.14.15.16.17.18.19.20.21

  2. امیرحسین توکلی شاکر

    پلاک‌ ایران 78پلاک ایران 68پلاک ایران 21پلاک ایران 38پلاک ایران 30برای حومه واستان تهران. شهرهای ورامین.پاکدشت. اسلامشهر.رباط کریم. کرج.طالقان. دماوند.فیروزکوه.لواسان.جاجرود پلاک‌ ایران 11پلاک ایران 44پلاک ایران 77پلاک ایران 22.پلاک ایران 66.پلاک ایران 99برای مناطق شمال ومرکزتهران منطقه های 1.2.3.4.5.7.8.22 و2.6.10.11.12.پلاک ایران 33.پلاک ایران 55.پلاک ایران 88برای مناطق جنوب تهران منطقه های 9.13.14.15.16.17.18.19.20.21

    1. bimebazar

      وقت شما بخیر
      اگر خودروی شما فرسوده یا اسقاطی شده و دارای ‌بیمه‌نامه است؛
      اگر قصد فروش خودروی دارای ‌بیمه‌نامه و خرید خودروی جدید دارید.
      البته در انتقال بیمه شخص ثالث باید توجه داشته باشید که حتما انتقال سند مالکیت خودرو به صورت قطعی انجام شده باشد؛ چراکه امکان انتقال بیمه شخص ثالث خودرو با وکالت‌نامه یا قولنامه، تعویض پلاک، وکالت کاری ممکن نیست. درضمن مالک خودروی قبلی و جدید و مالک بیمه‌نامه باید یک‌نفر باشد یا مالک جدید از اعضای درجه یک خانواده مالک (مادر، پدر، همسر یا فرزند) قبلی باشد. همچنین حواستان باشد که انتقال تخفیف بیمه شخص ثالث پیش از انقضای اعتبار آن صورت نمی‌گیرد. می‌توانید پیش از اتمام بیمه شخص ثالث تخفیف‌دار و انقضای آن برای انتقال اقدام کنید، منتها در زمان تمدید بیمه‌نامه تخفیفات به خودروی جدید منتقل می‌شود.
      نکته مهم دیگر شرایط انتقال تخفیف بیمه و تخفیف‌های عدم خسارت آن، این است که هر دو نوع خودرو یکی باشد؛ مثلا بیمه شخص ثالث یک خودروی سواری را نمی‌توان به موتور سیکلت یا کامیون منتقل کنید. یا اگر بیمه‌نامه شما برای خودرو ۴ سیلندر ثبت شده، تخفیفات آن فقط می‌تواند به یک خودروی ۴ سیلندر دیگر منتقل شود. البته تخفیف‌ها از سواری به تاکسی و از تاکسی به سواری قابلیت انتقال دارد.
      یمه‌نامه ماشین جدید؛
      کپی کارت ماشین قدیم؛
      کپی بیمه شخص ثالث ماشین قدیم؛
      اصل کارت ماشین خودروی جدید؛
      کپی کارت ماشین جدید؛
      اصل و کپی برگه گواهی اسقاط

  3. Gerard

    چرا اینقد کم؟ ❤️❤️❤️

    my weƄ site – تهلوکس

  4. مجید

    سلام امروز روی خط تقاطع ایست کامل کردیم ۲ بار عکس انداخت ایا ثبت میشه تخلف عبور از چراغ یا نه ؟ و اگر میشه امکان اعتراض یا تخفیف وجود دارد ؟

  5. سیروس فیض

    سلام 

    من کارت شناسایی ماشینم رو ندارم میخوام از طریق سایت پلیس اول اعتراض بزنم و بعد جریمه هامو بپردازم. مبلغ جریمهامم بالای یک میلیونه. آیا شماره vin که روی کارت ماشین هست روی سند سبز هم هست؟ 

    سوال بعدیم اینه که با توجه به اینکه جریمه هام بالای یک میلیونه میشه از این سایت پلیس اقدام به اعتراض و پرداخت جریمه کرد؟

    متشکرم