آغاز ابطال کارت سوخت موتورسیکلت و خودروهای بدون بیمه!

قطع ش

طبق ماده 48 بیمه شخص ثالث «ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت مکلف است از صدور هرگونه کارت سوخت و تخصیص اولیه و سهمیه آن برای وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه خودداری کند». بر اساس مصوبه جدید بیمه مرکزی، به افرادی که فاقد بیمه شخص ثالث هستند فرصت تمدید داده شده است و پس از پایان مهلت بخشودگی، سهمیه و کارت سوخت این افراد باطل شد.

خرید بیمه شخص ثالث

توقیف کارت سوخت خودروهای بدون بیمه‌نامه

بیمه مرکزی به مالکان وسایل نقلیه  فاقد بیمه شخص ثالث هشدار داد با فراهم شدن زیرساخت دیتایی و اتصال به شبکه حمل و نقل سوخت، کارت سوخت خودروهای بدون بیمه‌نامه با هماهنگی میان دستگاه‌های مختلف

قطع خواهد شد. البته بعد از تهیه بیمه شخص ثالث، کارت سوخت این افراد دوباره متصل می‌شود و می‌توانند از آن استفاده کنند.

فرصت یک ماهه برای قطع سهمیه سوخت خودروهای بدون بیمه 

به مناسبت دهه فجر، 100 درصد جرائم مرتبط با انواع موتورسیکلت و دیگر وسایل نقلیه زمینی و ریلی تا پایان بهمن ماه سال جاری بخشیده می‌شوند.

مدیر عامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی اعلام کرد: ستاد مدیریت حمل و نقل سوخت پس از پایان آخرین مهلت بخشودگی، نسبت به غیر فعال‌شدن کارت سوخت وسایل نقلیه فاقد بیمه‌نامه اقدام خواهد کرد.

خرید بیمه شخص ثالث با بیمه بازار 

باتوجه به مصوبه جدید بیمه مرکزی جهت ابطال کارت سوخت‌ خودروهای بدون بیمه، لازم است رانندگان در سریع‌ترین زمان ممکن برای خرید بیمه شخص ثالث اقدام نمایند. متقاضیان می‌توانند با با مراجعه به سایت بیمه‌بازار و درجه اطلاعات خودروی خود بیمه شخص ثالث را در بازه زمانی کوتاه دریافت نمایند.

مقالات دیگر  دریافت تاریخچه پلاک برای تخفیف بیمه
نظر یا پرسش خود را بنویسید