شرایط و مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاهی بیمه تامین اجتماعی
بعد از ثبت شرکتتان یکی از مهمترین کارهایی که باید انجام بدهید، مراجعه به سازمان تأمین اجتماعی و گرفتن کد کارگاهیست. بعد از گرفتن کد کارگاهی، افراد شاغل در شرکتتان را معرفی میکنید و لیست بیمهشان را رد میکنید.
بهترین زمان برای مراجعه و گرفتن کد کارگاهی 15 روز بعد از ثبت شرکت است. به نزدیکترین شعبه حوالی شرکت خود مراجعه کنید، و به واحد بازرسی شعبه بروید. آدرس محل فعالیت خود را تائید کنید و بعد فرم تشکیل پرونده مطالباتی را بگیرید. فرم را پرکنید و با مدارکی که در ادامه اشاره میکنیم دوباره به شعبه بروید. (برای تائید اطلاعات شرکت و نوع فعالیت شرکتتان، نیاز دارید دوباره به شعبه بروید).
مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاه (اشخاص حقوقی)
- نامه اعلام تأسیس شرکت
- اصل و تصویر روزنامه رسمی متضمن آگهی تاسیس شرکت و هرگونه آگهی تغییرات
- اصل و تصویر اظهارنامه ثبت شرکتها و یا موافقت اصولی
- اصل و تصویر تمام صفحات اساسنامه
- اصل و تصویر سند مالکیت یا اجارهنامه محل شرکت
- تصویر قبض تلفن
مدارک لازم برای گرفتن کد کارگاه (اشخاص حقیقی)
- اصل و تصویر پروانه کسب، تولید، بهرهبرداری، اجازه کار و یا عوارض نوسازی و مشاغل سال گذشته شهرداری
- اصل و تصویر سند مالکیت، حقوق صنفی، سرقفلی، اجارهنامه
- اصل و تصویر مدارک شراکت و بهرهبرداری در صورت وجود شریک
- اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی کارفرما
- اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی مالک
- قبوض آب، برق، تلفن، در صورتی که کارگاه فاقد جواز کسب است.
بعد انجام مراحل بالا و پس از شناسایی کارگاه و تعداد کارگران شاغل در شرکت، پرونده کارگاه شما تشکیل میشود و شماره کارگاه به شما اختصاص مییابد.
ارسال لیست کارکنان هر چه زودتر
شما بهعنوان کارفرما باید هرماه، لیست کارگران مشمول قانون تأمین اجتماعی را بدون در نظر گرفتن نوع قراردادشان و ترتیب استخدامشان و… حداکثر تا آخرین روز ماه بعد به سازمان تأمین اجتماعی بفرستید.
دریافت شماره بیمه کارکنان
نکتهای که باید حتماً توجه کنید این است که زمانی که اولین لیست بیمه را میخواهید تحویل بدهید، باید اصل و تصویر شناسنامه تمام کارکنان شرکت خود را به واحد نامنویسی شعبه خود ارائه دهید تا شماره بیمه کارکنان را دریافت کنید تا کارکنانتان بتوانند از خدمات و مزایای بیمه استفاده کنند.
چقدر طول میکشد که کد کارگاه بگیریم؟
بعد از ارائه مدارک و تکمیل مراحل بالا از کارگاه شما بازرسی به عمل میآید و درنهایت حداکثر تا 30 روز، کد کارگاه به آدرس شرکتتان ارسال میشود.
سلام. آیا کارفرما میتواند برای خودش شماره بیمه بگیرد در همان کارگاه؟
خیر یک نفر نمی تواند همزمان هم کارفرما باشد و بیمه شده خودش
باسلام
آیا میشود برای کارگاه های ساختمان سازی ( شخصی سازی – بساز بفروشی) که فاقد شرکت ثبت شده بوده ولی دارای پروانه ساختمان از سوی شهرداری برای ملک مذکور می باشد کد کارگاهی جهت تهیه لیست بیمه نمود؟
خیر نمی شود.
سلام وقت بخیر بنده رفتم برا دریافت کد کارگاه برا شرکت.
جواز تاسیس خواستن ایا جواز تاسیس نیاز هست یا اینکه اشتباه شده؟
بله نیاز است
قربان سلام و احترام .شرکت به ثبت رسانده ایم و الان آدرس شرکت محل سکونت ما است که اجاره ای و قولنامه ای است ایا اداره محترم بیمه موافقت خواهد کرد و کد کارگاه خواهد تا ما پرسنل را بیمه نماییم سپاس از همراهی شما
بله باید کد کارگاه تهیه فرمایید.
سلام. جهت بیمه بیکاری میگه شماره بیمه و شما ه بیمه کارگاه میخواستم ببینم شماره بیمه کارگاه رو کجا نوشتن. و دفترچه بیمم از محل کار قبلیم گرفتم
باید با بیمه آخرتون دفترچه بیمه تهیه فرمایید داخل دفترچه ثبت شده است.
ایا کسی که خودش و بیمه خویش فرما کرده میتونه کد کارگاه بگیره
بله می تواند.
سلام درصورتی که ملکی بصورت هبه در اختیار باشه و قرارداد هبه رسمی ثبت شده باشه امکان گرفتن کدکارگاه هست!؟ یا حتما باید قرارداد اجاره.. داشته باشه
بله میتوانید کد کارگاه بگیرید.
آیا یه شخص حقیقی میتونه کد متمرکز بگیره؟
سلام
کاربر گرامی درصورتی که منظورتان کد کارگاهی هست طبق متن خبری که مشاهده نمودید این امکان برای اشخاص حقیقی نیز فراهم است.
با سپاس از همراهیتان
ما برای شرکت کد کارگاه گرفتیم منتها ما یه دفتر مرکزی داریم با تعدادی کارومد و یه کارگاه داریم با تعدادی کارگر برای بیمه کردن این کارمندان باید چیکار کنیم ؟
دفتر یا کارگاه یکی به عنوان مرکز اصلی و دیگری به عنوان شعبه یا نمایندگی تبعی زیر مجموعه خواهد شد و لیست های بیمه به طور جداگانه ارسال خواهد شد.مشاوره
سلاپ بر اساس شماره کارگاه از کجا میتونیم متوجه بشیم که اسم کدوم کارگاه به عنوان سابقه شغلی برای ما رد شده، فقط ارمندای تانین اجتماعی میتونن؟
سلام
در سایت تامین اجتماعی (مشاهده سوابق بیمه) کد کارگاه رو میتونید ببینید. اگر بر اساس کد کارگاه قصد دارید آدرس شرکت رو ببینید، باید با داشتن مشخصات شرکت و مشخصات قرارداد به واحد درآمد اون شعبه که بیمه ازش رد شده مراجعه کنید. ممکنه بعضی از شعبهها تلفنی هم پاسخگو باشن.