احتمالا تا به حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.
پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام میشود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمهگر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.
برای خرید بیمه شخص ثالث میتوانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.
در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.
در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.
چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمهگر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.
اگر هیچ یک از روشهای بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود.
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
آیا شرکتهای بیمه میتوانند زیاندیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟
در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمیتواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیاندیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.
367 پاسخ
بنده زیان دیده هستم بیمه دی اولا خسارتی که براورد کرد نصف اعلام کرد وبعد از پرداخت دومیلیون کمتر پرداخت کرد
سلام من ۳۵ روز پیش پروندم دادم تعویل بهم گفت بین ۳۰روز تا ۵۰ روز دیگه خسارت میره بحساب دادگاه برو از دادگاه بگیر بنظرتون الان پرداخت شده؟
سلام خودور ۴۰۵ مدل ۸۵ من به سرقت رفته و بیمه بدنه و سرقت در جا بیمه ایران بوده خودرو به دلیل سرقت چیزی ندارد کاپوت جلو و عقب در ها صندلی ها سپر سینی فن دینام کولر …… بعد از ده روز که خودرو پیدا شده اوردم بیمه ایران داستان از این قراره که به دلیل مدل پایین خودرو ۴۵تا ۵۰درصد خسارت رو میدن یک مورد که رینگ اسپرت و سیستم خودرو رو هم اوردن جزو این ۴۵ درصد
مشکل دیگه اینه که این ماشین اوراق شده هزینه درست کردنش زیاده ارزش نداره ببمه گفته باید بره نمایندگی های مجاز تادرست بشه هر چی میگم من این ماشینو همینطوری اوراق بفروشم به نفعمه گوش نمیکنن میگن اینطوری بیمه به شما طعلق نمیگره ایا راهکاری داره تا بتونم خسارت بگیرم
وقت بخیر
خیر بیمه شرایط و قوانینی دارد که باید بر پایه انها عمل کند
سلام خودروی زیاندیده هستم با مراجعه به بیمه بعلت نداشتن ثالث بمن خسارت ندادن گفتن باید بیمه باشی همون روز بیمه کردم و فردا دوباره به دفتر بیمه مراجعه کردیم حالا میگین بیمه من پیوسته نیست باید کروکی بیاری پلیس هم میگه زیر 16 میلیون کروکی نمیدن باید برید حل اختلاف آیا این عمل کرد بیمه قانون هست ممنونم جواب بدید
وقت شما بخیر
طبق قوانینی که در بیمه وجود دارد برای پایمال نشدن حق دیگران تمامی این اقدام لازم است
سلام بنده زیان دیده هستم ولی خسارتی ک به خودروی بنده وارد شده بیمه ب طور کامل پرداخت نکرده وفاکتور تحویل بیمه دادم متاسفانه 5میلیون کمتر زده برام درحالی ک سقف خسارت مالی خودروی شخص مقابل 48میلیون بوده هزینه خودروی بنده 28میلیون شده وبیمه 23میلیون پرداخت کرده ایا میتونم شکایت کنم یا خیر