اعتراض به خسارت پرداختی شرکت بیمه توسط زیان‌دیده

نویسنده:

بیمه بازار

تاریخ بروزرسانی :

1403-12-15

زمان مطالعه :

2 دقیقه

اعتراض به خسارت پرداختی
اندازه فونت: 16px

احتمالا تا به‌ حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی  که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.

پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام می‌شود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمه‌گر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.

برای خرید بیمه شخص ثالث می‌توانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید بیمه شخص ثالث

در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.

در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.

چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمه‌گر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.

 

اگر هیچ یک از روش‌های بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع می‌شود.

هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، می‌توانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه‌ ثالث خسارت را پرداخت کند.

آیا شرکت‌های بیمه می‌توانند زیان‌دیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟

در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمی‌تواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیان‌دیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.

مقالات مرتبط

بیمه شخص ثالث تراکتور
مقالات بیمه شخص ثالث
بیمه بازار

بیمه شخص ثالث تراکتور چیست؟ + تعهدات و نحوه استعلام بیمه شخص ثالث تراکتور

 خرید بیمه شخص ثالث تراکتور نه‌تنها الزامی است، بلکه در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه، می‌تواند از مشکلات مالی و جانی ناشی از این حوادث جلوگیری کند. در ادامه، به بررسی

ادامه مطلب »
مقایسه بیمه شخص ثالث
مقالات بیمه شخص ثالث
امین نعمتی

مقایسه بیمه شخص ثالث + مراکز پرداخت خسارت، رضایت مشتریان، توانگری مالی

بیمه شخص ثالث اهمیتی حیاتی برای دارندگان خودرو دارد. در انتخاب این بیمه اجباری باید موارد زیادی را در نظر بگیرید تا بهترین بیمه، با بیشترین پوشش‌ها و مناسب‌ترین قیمت

ادامه مطلب »

دیدگاه ها

367 پاسخ

  1. سلام. من با یک ماشین تصادف کردم و مقصر هستم. کارشناس بیمه برای ماشین زیان دیده مبلغ 25 میلیون پرداختی نوشتن. زیاندیده ادعا دارد مبلغ تعمیر ماشینشان بالای 35 میلیون می شه. در شورای حل اختلاف از بنده شکایت کرده و کارشناس خود دادگستری مجدد ماشینشان رو بازدید کرده و مبلغ 36 میلیون برای تعمیر ماشین اعلام کرده. سقف خسارت مالی بیمه بنده بالای 60 میلیون هست. آیا تفاوت قیمت تعیین شده کارشناس بیمه و کارشناس دادگستری رو بنده باید پرداخت کنم یا بیمه پرداخت می کنه؟

  2. سلام ماشین من ۲۷میلیون کارشناس بیمه نوشته اما تعمیرگاه ۳۵میلیون تمام شد .الباقی بعداز۲۷میلیون اباراننده مقصر باید پرداخت کنه؟

    1. وقت بخیر بله
      اگر مبلغ خسارت بیشتر از سقف تعهد مالی مقصر باشد باید از جیب پرداخت شود

  3. سلام بنده 2 ماه قبل تسادف کردم و زیان دیده هستم در حال حاظر قطعات خودرو بنده موجود نیست بیمه بدون فاکتور جوابگو نیست نماینده مجاز هم جوابی نمیدهد چکار باید کرد

  4. باسلام.
    راننده زیاندیده هستم، در ترافیک یک پراید به ماشین پشتی بنده محکم زد واون ماشینم به من خورد. تصادف زنجیره ای شد وخب بعد از رفتن بیمه 800خسارت زدن +هزینه تعویض گلگیر سپر.بردم نمایندگی خوده سایپا میگه دستمزد 2200 باید چیکار کنم

  5. سلام
    ماشينم در كنار خيابان توسط فرد يا افرادي تخريب شد با گزارش پليس به بيمه مراجعه كردم ودر نهايت بيمه اعلام كرد چون خسارت عمدي بوده بيمه بدنه پرداخت نميشه
    در اين شرايط بايد چه كار كرد

    1. وقت شما بخیر
      اگر خودرو توسط افراد ناشناس مورد خسارت عمدی واقع شود از زمان وقوع تا پرداخت باید مراحل زیرا طی کنید:
      تصویر مصدق صورت‌جلسه کلانتری محل حادثه
      در صورت آتش سوزی اصل نامه گزارش کارشناس آتش نشانی
      تصویر و اصل بیمه نامه بنه
      تصویر و اصل بیمه شخص ثالث
      تصویر و اصل گواهینامه راننده
      تصویر کارت مشخصات مالکیت خودروی بیمه شده
      اصل فاکتور لوازم تعویضی
      ارائه دادخواست به مراجع قضایی علیه عاملان حادثه و عدم مصالحه با آن ها
      تکمیل و امضای واگذاری حقوق قانونی بیمه‌گذار به بیمه‌گر برای پیگیری موضوع و بازیافت خسارت پرداختی از عاملان حادثه قبل از پرداخت خسارت خودرو توسط کارشناسان بررسی می‌شود. درصورتی که کارشناسان تشخیص دهند خسارت به ماشین با برنامه‌ریزی قبل خود صاحب ماشین صورت به قصد گرفتن پول از بیمه انجام گرفته، بیمه هیچ خسارتی پرداخت نخواهد کر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *