احتمالا تا به حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.
پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام میشود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمهگر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.
برای خرید بیمه شخص ثالث میتوانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.
در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.
در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.
چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمهگر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.
اگر هیچ یک از روشهای بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود.
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
آیا شرکتهای بیمه میتوانند زیاندیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟
در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمیتواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیاندیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.
367 پاسخ
سلام وقتتون بخیر یک ماه پیش تصادف کردم به جایی برخورد کردم و ماشین خسارت دیده اولین بار از بیمه بدنه استفاده میکنم اما مبلغی که تعیین کردن خیلی کمه و ما شکایت کردیم به دادگستری و کارشناس دادگستری بلغ بالاتری رو برای ما نوشتن حالا چند وقت دیگه دادگاه ایا اگر قاضی حکم بدهند بیمه آن مبلغ پرداخت میکنند؟
وقت بخیر
بله امکان دارد
سلام وقت بخیر
بنده ۱ ماه پیش تصادف کردم و مقصر اعلام شدم
هزینه ماشین طرف مقابل ۳۵ میلیون اعلام شده و بیمه ۱۷ میلیون پرداخت کردن
حالا از من شکایت شده که تفاوت و خودم پرداخت کنم و باتوجه به اینکه سقف مالی بیمه من ۵۰ میلیون هست
و اینکه برای خواب ماشین درخواست ۲۰ میلیون کردن
خودروی مقابل مدل ۹۱ هست آینا میتونن از افت قیمت هم استفاده کنن
لطفا راهنمایی کنید من باید چیکار بکنم
ممنونم از شما
وقت بخیر
بله میتوانند مبلغ ما به تفاوت را دریات کنند
سلام من خسارت دیده هستم وبیمه نامه مقصر سامان بوده .ورفتیم بیمه بیمه سامان کفته ک ۱ ماه دیگر پرداخت میشه خسارت ولی ۲ ماهه ک هیچی پرداختی صورت نگرفته
شرکت بیمه پس از تکمیل مدارک، انتقال سند و گذشت زمان 60 روزه از زمان سرقت، باید خسارت بیمهگذار (ذینفع) را حداکثر ظرف مدت 15 روز پرداخت کنند. ولی اگر 9 ماه از این مراحل گذشته باشه و بیمه خسارت پرداخت نکرده باشد می شود شکایت دیر کرد خسارت را از بیمه کرد
چنان چه شرکت بیمه پس از تکمیل مدارک، انتقال سند و گذشت زمان 60 روزه از زمان سرقت، خسارت بیمهگذار (ذینفع) را حداکثر ظرف مدت 15 روز پرداخت نکنند چکار باید کرد.