احتمالا تا به حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.
پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام میشود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمهگر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.
برای خرید بیمه شخص ثالث میتوانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.
در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.
در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.
چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمهگر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.
اگر هیچ یک از روشهای بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود.
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
آیا شرکتهای بیمه میتوانند زیاندیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟
در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمیتواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیاندیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.
367 پاسخ
با سلام
من با خودرويي مدل ٢٠١٥ (براساس قانون خودروي نامتعارق بالاي ٢٢٠ ميليون هست)تصادف كردم و مقصر هم بودم. حدودا دو هفته بعد از اعلام نظر كارشناسي، زيان ديده رفته شكايت كرده و درخواست بازنگري خسارت و افت قيمت توسط كارشناس دادگستري كرده. ميزان خسارت هم بهشون پرداخت شده و هنوز يكم سقف بيمه من جاداره
ميخام بدونم ايشون ميتونن چنين درخواستي بدن؟اصلا افت قيمت بهشون تعلق ميگيره(ماشينشون قبلا هم تصادف داشته و سلامت كامل نداره)
سلام وقت بخیر
بله طبق قانون این امکان برای زیاندیده وجود دارد برای بررسی افت قیمت خودرو نسبت به مقصر طرح دعوی داشته باشد
باسلام.
من خودروم تعیینخسارت شده.
و بهم خسارت ندادن هنوز و میخام با اینکه خسادت قطعات نو برام نوشتن،ولی قطعات استوک استفاده کنم و یا بدون رنگ در بیارم .
ایا این اجازه رو دارم و یا بیمه میتونه مدعی بشه که چون قطعه رو عوض نکردم،پس مبلغ قطعه رو از خثارت تعیین شده کم کنه؟
سلام وقت بخیر
بیمه براساس میزان پرداختی های مجاز شما و براساس موارد استفاده شده ارزیابی خسارت برای شما انجام میدهد
سلام..من تصادف کردم بعدش امضا دادم که از بیمه بگیره حال طرف با فاکتور مطب ازم شکایت کرده درحالی که پرونده پزشکی چیزی نبوده الان ازم شکایت کرده با فاکتور نمیدونم چی؟ من چیکنم الان
سلام وقت بخیر
بله این امکان وجود دارد که به هر دلیلی از زیاندیده بابت حادثه رخداده شکایت نماید ولی نتیجه شکایت بسته به نظر دادگاه دارد
سلام
من هفته پیش تصادف کردم و نمایندگی هزینه تعویض آینه بقل رو 10 میلیون اعلام کرد
سقف تعهد مالی مقصر 180 میلیون تومن هست ولی بیمه ایران به گفت 700 هزار تومن پرداخت میکنیم.
چیکار باید بکنم. راهنمایی کنید؟!
سلام وقت بخیر
شما میتوانید با ثبت درخواست و شکایت از ارزیابی صورت پذیرفته مراتب اعتراض خود را اعلام نمایید
دخترم در تصادفی فوت شد و دیه ی کامل 98 تعلق گرفت بعد ازچهارماه بیمه به جای 360 م، 310 واریز کرده ایا ميتونيم اعتراض کنیم یا خیر. البته بعد از اعلام حکم از ما رضایت گرفته شده و در حکم دیه کامل نوشته بود
به خود کارگزاری بیمه بیکاری اعلام فرمایید.