اعتراض به خسارت پرداختی شرکت بیمه توسط زیان‌دیده

نویسنده:

بیمه بازار

تاریخ بروزرسانی :

1403-12-15

زمان مطالعه :

2 دقیقه

اعتراض به خسارت پرداختی
اندازه فونت: 16px

احتمالا تا به‌ حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی  که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.

پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام می‌شود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمه‌گر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.

برای خرید بیمه شخص ثالث می‌توانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید بیمه شخص ثالث

در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.

در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.

چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمه‌گر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.

 

اگر هیچ یک از روش‌های بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع می‌شود.

هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، می‌توانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه‌ ثالث خسارت را پرداخت کند.

آیا شرکت‌های بیمه می‌توانند زیان‌دیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟

در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمی‌تواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیان‌دیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.

مقالات مرتبط

بیمه شخص ثالث تراکتور
مقالات بیمه شخص ثالث
بیمه بازار

بیمه شخص ثالث تراکتور چیست؟ + تعهدات و نحوه استعلام بیمه شخص ثالث تراکتور

 خرید بیمه شخص ثالث تراکتور نه‌تنها الزامی است، بلکه در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه، می‌تواند از مشکلات مالی و جانی ناشی از این حوادث جلوگیری کند. در ادامه، به بررسی

ادامه مطلب »
مقایسه بیمه شخص ثالث
مقالات بیمه شخص ثالث
امین نعمتی

مقایسه بیمه شخص ثالث + مراکز پرداخت خسارت، رضایت مشتریان، توانگری مالی

بیمه شخص ثالث اهمیتی حیاتی برای دارندگان خودرو دارد. در انتخاب این بیمه اجباری باید موارد زیادی را در نظر بگیرید تا بهترین بیمه، با بیشترین پوشش‌ها و مناسب‌ترین قیمت

ادامه مطلب »

دیدگاه ها

367 پاسخ

  1. سلام بنده زیان دیده تصادف هستم ، هزینه براوردی را نمایندگی ۱۰ میلیون تومن اعلام کرده ، بیمه ۵ تومن تعیین خسارت زده و میگه سقف پرداختی ما ، خسارت مشابه در دنا هست و مازاد را نمیدیم ، سقف خسارت مقصر هم ۲۰ تومنه ، چطوری میتونم بقیه را زنده کنم ؟

    1. وقت شما بخیر
      اختلافی بین شرکت بیمه و زیان دیده وجود داشت، فردی به عنوان ارزیاب خسارت تعیین می شود و وسیله نقلیه را بررسی و خسارت را تعیین می کند.

  2. من تصادف کردم و مقصر شدم بیمه طرف قرارداد ۲ میلیون و نیم خسارت رو تشخیص داده ولی طرف زیان دیده اعلام کرده که قیمت تشخیصی کمتر و نمیخواهد از بیمه ثالث خود استفاده کند و اعلام کرده مابقی هزینه را از من که مقصر شدم وسقف بیمه من ۲۰ میلیون بوده بگیره و شکایت افت قیمت کرده آیا میتواند از من مبلغی دیگر دریافت کند لطفا راهنمایی کنید

  3. با سلام بنده تصادف کردم و مقصر بودم
    میخوام بدونم اگر هزینه ای که زیاندیده بابت تعمیر خودرو پرداخت میکنه از مبلغ پرداختی توسط بیمه بیشتر باشه
    میتونه ما به التفاوت رو از من بگیره؟
    البته سقف تعهدات بیمه من۴۰ میلیون تومنه و خسارت ایشون حدود ۱۱ ۱۲ میلیون
    و اینکه خودروی ایشون قبلا تصادف سنگین داشته
    با این وجود میتونه از من درخواست افت قیمت داشته باشه؟

    1. وقت بخیر
      بله اگر مبلغ خسارت از مبلغ سقف تعهدات فرد مقصر بیشتر شود فرد مقصر باید ما به تفاوت را از جیب بپردازد

  4. با سلام بنده تصادف کردم و مقصر بودم
    میخوام بدونم اگر هزینه ای که زیاندیده بابت تعمیر خودرو پرداخت میکنه از مبلغ پرداختی توسط بیمه بیشتر باشه
    میتونه ما به التفاوت رو از من بگیره؟
    البته سقف تعهدات بیمه من۴۰ میلیون تومنه و خسارت ایشون حدود ۱۱ ۱۲ میلیون

    1. وقت بخیر
      جواب واضح است! راننده مقصر حادثه باید باقی خسارت را خودش پرداخت کند؛ مثلا اگر مبلغ خسارتی 45 میلیون تومان و بیمه شخص ثالث دارای حداقل تعهدات باشد، راننده مقصر باید مبلغی معادل ۵ میلیون را باید از جیب خود بپردازد

  5. سلام آیا بیمه می تواند نظر کارشناسی شورای حل اختلاف را رد کند و بمبول در بیاورد?

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *