احتمالا تا به حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.
پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام میشود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمهگر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.
برای خرید بیمه شخص ثالث میتوانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.
در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.
در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.
چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمهگر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.
اگر هیچ یک از روشهای بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود.
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
آیا شرکتهای بیمه میتوانند زیاندیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟
در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمیتواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیاندیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.
367 پاسخ
با عرض سلام من خودروی زیان دیده هستم وبیمه آسیا ۱۵ ملیون تومن تایید خسارت نوشته ولی بهم گفتن فاکتور از نمایندگی مجاز بیار تا وسلامت خودرو همراه با فاکتور مجاز یعنی چی من متوجه نشدم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم خودرو سمند ۸۵ هستش.
ده سال پیش تصادفی داشتم جدای از خسارتی که ماشینم متحمل شد آسیب جدی در ناحیه آرنج دیدم بیمه چون خودم صاحب ماشین و بیمه گذار بودم هیچ خسارتی بهم نداد قانون اون زمان اینطوری بود الان به نظرتون میشه از بیمه شکایت کرد؟
با سلام و تشکر پیشاپیش از وقت و راهنمایی خوب شما تشکر میکنم
من یک تصادف داشتم که راننده روبرو مقصر 100 درصد بوده، ماشین من پروتون ویرا و ایشون در حال خروج از پارک، باعث خسارت به در عقب سمت شاگرد و تورفتگی و شکستگی رنگ شدند، کروکی دارم و بیمه ی ایشان که آرمان بود مبلغ 2500-3 میلیون در نظر گرفت ولی 4 جا صافکار نشون داده بودم و مبلغ را 6-7/5 میلیون برآورد کرده بودند، بنابراین من با مبلغ اعلامی بیمه موافقت نکردم و درخواستم تعمیر خسارت در صافکاری های مورد انتخاب خودم هست، امروز راننده مقصر جهت دریافت مدرک گواهینامه شکایت به پلیس کرده و پلیس تماس تلفنی داشت که 1 میلیون بیشتر مقصر خودش به علاوه مبلغ بیمه پرداخت کند، که احتمالا 4 میلیون شود و من ازونجا که کمتر از مبلغ خسارت بود، باز قبول نکردم، خواستم بپرسم این روند به چه شکل هست؟ من چکار باید کنم که ضرر بیشتری از وقت و هزینه .. متحمل نشوم؟ چون تا به همین حالا هم خیلی وقت گذاشتم برای صافکارهای مختلف و همین روندی که بوده و اعصاب خوردی هایی که این وسط بوده، بنظرم پرداخت هزینه کمترین ضرر تصادف هست که باید پرداخت شود. ممنون میشوم اگرمن را نسبت به این روند آگاه و راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم.
وقت بخیر
مبلغ تعیین خسارت با توجه به سقف مالی شخص اول و آسیب های وارده به شخص ثالث بستگی دارد
و همچنین نظر مامور و کارشناسان
لطفا برای پیگیری این موضوع به واحد خسارت محل سکونت خود مراجعه فرمایید
بزرگوار شما که لنگ دو سه ملیونی مجبور ماشین گرون بندازی زیر پات؟ برو پراید بخر الکی هم بندال مردم نشو. وقتی بیمه این مبلغ رو تعیین کرده دو تومنم خودت بذار روش ماشینتو درست کن یا بفروشش پراید بخر و یه جامعه رو نجات بده
ممنون از همراهی شما
سلام من با یه تیبا تصادف کردم خسارت گرفته بعد از چندوقت زنگ زده که باید بیشتر به من پول بدی چون خسارت من بیشتر شده آیا میتونه از من پول بگیره
وقت شما بخیر
بر اساس مواد 1 و 2 قانون مسئولیت مدنی، پرداخت خسارت افت قیمت خودرو ناشی از تصادف بر عهده راننده مقصر است؛ اما برای گرفتن افت قیمت خودرو در تصادفات میتوانیم شرکتهای بیمه را هم مسئول بدانیم.
با سلام وقتتون بخیر من ۲۰ روزه تصادف کردم مقصر یکی دیگه هست من بعد تصادف که ماشینم رفت پارکینگ از دادگستری کارشناس بردم تعیین خسارت کرد
الان جواب کارشناسی از دادگستری و دارم خسارت ماشینم از سقف بیمه اون طرف بیشتره سقف بیمه اون طرف ۳۰ میلیونه اما با طرفم به مشکل خوردیم نیازه که کارشناس بیمه هم ببرم یا همون کارشناس دادگستری کافیه آخه کارشناس بیمه اون طرف میگه باید ماشین و ترخیص کنی تا من بیام بازدید کنم و منم نه هزینه ای هم دارم نه به طرف اعتمادی دارم آخه خودش گفته اعتراض میزنم کارشناس دادگستری که بردی و قبول ندارم
الان من حتما باید کارشناس بیمه ببرم یا همون جواب کارشناس دادگستری کافیه
و اینکه کارشناس بیمه حتما باید ماشین ترخیص بشه تا بیاد بازدید کنه
سلام من شخص زيان ديده هستم با كاميون ذيل تصادف كردم ك تا سقف ٩٠٠مليون تاوان مالي ميدهد
بعد از كارشناسي براي كارشناس فاكتور ها رو كه جمع كردم
كارشناس كمتر از فاكتور ها برايم ارضيابي خسارت كرده در صورتي كه من حتي خسارتم بيشتر هم شده حس ميكنم فقط از سر لج و لجبازي اينكارو كرده چون اسرار داشت كه فاكتور ها را از پيش دوست او جمع كرده و من از فروشنده انحصاري ماشين خود فاكتور ها را تهييه كردم در صورتي ك اگر پيش دوست او اين فاكتور ها را تهييه ميكردم مطمعا هستم چيز بيشتري ميشد لذا دوست ايشان كاپوت را ٩/٥٠٠قيمت داده و من پيش فروشنده خود ٧/٥٠٠قيمت گرفتم لطفا كمكم كنيد حس ميكنم سرم دارن كلاه ميزارن خواهش ميكنم ممنون