احتمالا تا به حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.
پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام میشود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمهگر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.
برای خرید بیمه شخص ثالث میتوانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.
در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.
در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.
چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمهگر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.
اگر هیچ یک از روشهای بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود.
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
آیا شرکتهای بیمه میتوانند زیاندیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟
در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمیتواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیاندیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.
367 پاسخ
مجدداً سلام
راننده زیان دیده که کل خسارتش 44میلیون بوده و 11میلیون را از بیمه شخص ثالث گرفته و به بیمه بدنه خودش هم اعلام خسارت کرده، از منم هم ادعای خسارت دارد، آیا میتواند خسارتی را که از بیمه بدنه گرفته، از من هم بگیره؟؟ متشکرم از راهنمایی شما بزرگواران.
سلام وقت بخیر
این مورد در قانون دیده شده است که حتی درصورت داشتن بیمه بدنه برای خودرو زیاندیده امکان دریافت خسارت باقی مانده با طرح دعوی از مقصر حادثه برای زیاندیده وجود دارد
درود،چندسوال دارم!یکماه قبل پسرم. با پراید من با یک جرثقیل تصادف منجر به جرح سرنشینان پراید و خسارت سنگین به اتومبیل پراید شد،مقصر صددرصد جرثقیل بوده و پرونده ای در دادگستری بدلیل مجروحیت پسرم و همراهش تشکیل شد،کارشناس بیمه پس از بازرسی اتومبیل پراید میزان دستمزد تعمیر را ۷۵۰۰۰۰۰۰﷼تشخیص داد در حالی که بیش ۱۲۵۰۰۰۰۰۰﷼هزینه شد،درضمن هزینه اجناس لازم برای تعمیرات۲۴۰۰۰۰۰۰۰﷼ شده است که بیمه تنها با۱۸۰۰۰۰۰۰۰﷼موافقت دارد ،چگونه مابهالتفاوت دو رقم بالا را که میشود۱۱۰۰۰۰۰۰۰﷼ازبیمه ویا مستقیما از راننده مقصر بگیرم؟؟؟؟لطفا راهنمایی کنید!با تشکر
وقت بخیر
گر زیان دیده این مبلغ را قبول داشته باشد مبلغ خسارت را دریافت خواهد کرد و می تواند به هر تعمیرگاهی که خواست مراجعه کند و اگر این مبلغ را قبول نداشت شرکت های بیمه مکلف هستند در صورت تقاضای زیان دیده وسیله نقلیه را به تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول فرد زیاندیده، هدایت کند
در صورتی که تعمیرکار، خودرو را مورد ارزیابی قرار داده باشد، میتوان مبلغ اعلامی از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب متذکر شد، و اگر متقاعد نشدند از ایشان درخواست کنید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجدداً بازدید نماید و چنانچه بیمهگر طرف قرارداد با تعمیرگاههای مجاز دیگری باشد میتوان در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کرد.
اگر هیچ کدام از روشهای مذکور مؤثر نبود، بایستی از دریافت خسارت خودداری نمود. سپس موضوع به انتخاب و هزینه زیاندیده به ارزیاب خسارت دیگری ارجاع داده میشود. هریک از طرفین میتوانند ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، در مرجع ذیصلاح دعوی خود را مطرح نمایند. چنانچه طرفین در مهلت مقرر دعوی خود را اعلام نکنند، نظر ارزیاب خسارت لازمالاجرا خواهد بود. در این صورت شرکت بیمه ملزم به پرداخت خسارت تا سقف تعهدات درج شده در بیمه ثالث مطابق نظریه ارزیاب خسارت میباشد.
سلام بنده تصادف کردم وخودرو زیان دیده هستم خواستم بدونم درصورت عدم پرداخت کامل خسترت بنده تچسط شرکت بیمه چکار باید کنم ممنون میشم ازتون راهنمایی کنید
وقت بخیر خسارت وارد شده به شخص ثالث تا سقف تعهد بیمه شما قابل پرداخت است و بیشتر از این سقف را باید از جیب پرداخت فرمایید
سلام، من راننده مقصر هستم، بیمه شص ثالث خودم 11میلیون به زیان دیده پرداخت کرده، و33میلیون از خسارت زیان دیده مانده، راننده غیر مقصر میتواند این مبلغ را از بیمه بدنه خودش بگیره؟
سلام وقت بخیر
این مورد در قانون دیده شده است که حتی درصورت داشتن بیمه بدنه برای خودرو زیاندیده امکان دریافت خسارت باقی مانده با طرح دعوی از مقصر حادثه برای زیاندیده وجود دارد
با سلام خدمت شما
من حدود ۲۰ روز پیش تصادف کردم و زیاندیده بودم !کارشناس خودرو من رو بازدید کرد و چند مورد از زیانهایی که دیده
بودم رو لحاظ نکرده !در صورتی که در گزارش
افسر ان موارد نوشته شده است ،
خودرو من حدود ۱۲ ملیون خسارت دیده
و کارشناس ۷ ملیون ازیابی کرده و از مبلغ
۷ ملیون ۱ملیون کسر کرده به علت مدل
پایین بودن خودرو ، لطفا منو راهنمایی کنید و ایا همچین قانونی وجود دارد ؟ممنون
سلام وقت بخیر
از بابت اتفاقی که برای شما افتاده است متاسفیم
تنها راه برای شما مراجعه به شعب پرداخت خسارت شرکت و درخواست ارزیابی شرایط شما می باشد تا در صورت تایید شکایت شما محاسبات برمبنای موارد جدید محاسبه گردد
سلام وقت بخیر راننده ماشین سنگین در حال رانندگی بدون هیچ اتفاق خاصی قطعات ماشین شکسته میشه آیا صاحب ماشین میتواند. از راننده خسارت بگیرد ؟
سلام وقت بخیر من پارسال تصادف کردم کمرم شکت حکم نهایی دادگه وپزشکی قانونی کلا۳۰درصدزدن که بیمه ۷درصد ازپولی که باید میزدونزده میگه دادگاه زیادزده براتون.چیکارمیتونم بکنم لطفاراهنمایی کنید.من کلی زرزدیدم
سلام ماشین من ۲۷میلیون کارشناس بیمه نوشته اما تعمیرگاه ۳۵میلیون تمام شد .الباقی بعداز۲۷میلیون اباراننده مقصر باید پرداخت کنه؟
وقت بخیر بله
اگر مبلغ خسارت بیشتر از سقف تعهد مالی مقصر باشد باید از جیب پرداخت شود
سلام و خسته نباشید
با وجود تکمیل بودن مدارک و مستندات، کارشناس بیمه خسارت من رو غیرقابل پرداخت اعلام کردن و از مراجعه به رییس شعبه و شکایت سازمانی به نتیجه ای نرسیدم. پرونده ام هم مربوط به خرداد ماهه، از چه مسیری میتونم درخواست تغییر کارشناس رو بدم؟
سلام وقت بخیر
موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع میشود. هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.
سلام
بعداینکه هزینه خسارت پرداخت شده باشه وبعدمراجعه کنیم به تعمیرگاه هزینه برآورد شده کم باشه میشه به کارشناس اعتراض کرد
سلام وقت بخیر
هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، میتوانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه ثالث خسارت را پرداخت کند.