اعتراض به خسارت پرداختی شرکت بیمه توسط زیان‌دیده

نویسنده:

بیمه بازار

تاریخ بروزرسانی :

1403-12-15

زمان مطالعه :

2 دقیقه

اعتراض به خسارت پرداختی
اندازه فونت: 16px

احتمالا تا به‌ حال برایتان پیش آمده بعد از تصادف به میزان مبلغ خسارتی  که شرکت بیمه تعیین کرده اعتراض داشته باشید، در این مقاله قصد داریم به نحوه اعتراض به میزان خسارت تعیین شده بپردازیم.

پس از تشکیل پرونده و بازدید خودروی آسیب دیده و تعیین میزان خسارت وارد شده از سوی ارزیاب خسارت شرکت بیمه، مبلغ نهایی خسارت قابل پرداخت به زیان دیده اعلام می‌شود. برای گرفتن مبلغ واقعی خسارت و رفع مغایرت خسارت برآورده شده از سوی بیمه‌گر با میزان خسارتی که زیان دیده توقع دارد؛ بهتر است به طرفین حادثه پیشنهاد شود خودروی آسیب دیده را به تعمیرگاه مجاز نشان دهند.

برای خرید بیمه شخص ثالث می‌توانید از کد تخفیف ۱۲ درصدی thbm استفاده کنید. برای خرید، روی لینک زیر کلیک کنید.

خرید بیمه شخص ثالث

در صورت نیاز، پیش فاکتور قیمت لوازم و اجرت تعمیرات را دریافت کنند و اگر احساس کردند مبلغ واقعی خسارت به زیان دیده پرداخت نشده نسبت به آن به صورت کتبی اعتراض کنند.

در صورت اعتراض، شرکت بیمه موظف است ارزیابی خسارت را به کارشناس دیگری واگذار کند.

چنانچه خودرو بلافاصله توسط تعمیرکار مورد ارزیابی قرار گرفت، مبلغ اعلام شده از سوی تعمیرگاه را به کارشناس ارزیاب یادآوری کنید، و اگر قانع نشدند از آنها بخواهید خودروی شما را در تعمیرگاه مورد اعتماد مجددا بازدید کنند و اگر بیمه‌گر، تعمیرگاه مجاز طرف قرارداد دارد در صورت تمایل خودرو را به آنجا منتقل کنید.

 

اگر هیچ یک از روش‌های بالا کارساز نبود، از دریافت خسارت خودداری کنید. سپس موضوع به یک ارزیاب خسارت به انتخاب و هزینه زیان دیده ارجاع می‌شود.

هریک از طرفین ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ اعلام نظر کتبی ارزیاب، می‌توانند در مرجع صالح اقامه دعوی کنند. در صورت عدم طرح دعوی توسط طرفین در مهلت تعیین شده، نظر ارزیاب خسارت لازم الاجرا است، در این صورت شرکت بیمه باید براساس نظریه ارزیاب خسارت تا سقف تعهدات مندرج در بیمه‌ ثالث خسارت را پرداخت کند.

آیا شرکت‌های بیمه می‌توانند زیان‌دیده را مکلف به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرارداد خود کنند؟

در صورت عدم توافق در خصوص میزان خسارت پرداختی، شرکت بیمه موظف است وسیله نقلیه خسارت دیده را در تعمیرگاه مجاز و یا تعمیرگاه مورد قبول زیان دیده تعمیر کند و هزینه ها را تا سقف تعهدات مالی ثالث پرداخت کند. شرکت نمی‌تواند بیمه شخص ثالث شخص زیان دیده را مجاب به بازسازی خودرو در تعمیرگاه طرف قرار داد خود نماید. باید ضمن جلب رضایت زیان دیده ، نسبت به پرداخت نقدی خسارت با ایشان توافق نماید یا طبق قانون نسبت به تعمیر وسیله نقلیه در تعمیرگاه مورد نظر زیان‌دیده، تا سقف تعهدات مالی انجام دهد.

مقالات مرتبط

بیمه شخص ثالث تراکتور
مقالات بیمه شخص ثالث
بیمه بازار

بیمه شخص ثالث تراکتور چیست؟ + تعهدات و نحوه استعلام بیمه شخص ثالث تراکتور

 خرید بیمه شخص ثالث تراکتور نه‌تنها الزامی است، بلکه در مواقع بروز حوادث غیرمترقبه، می‌تواند از مشکلات مالی و جانی ناشی از این حوادث جلوگیری کند. در ادامه، به بررسی

ادامه مطلب »
مقایسه بیمه شخص ثالث
مقالات بیمه شخص ثالث
امین نعمتی

مقایسه بیمه شخص ثالث + مراکز پرداخت خسارت، رضایت مشتریان، توانگری مالی

بیمه شخص ثالث اهمیتی حیاتی برای دارندگان خودرو دارد. در انتخاب این بیمه اجباری باید موارد زیادی را در نظر بگیرید تا بهترین بیمه، با بیشترین پوشش‌ها و مناسب‌ترین قیمت

ادامه مطلب »

دیدگاه ها

367 پاسخ

  1. آیا هزینه پارکینگ و جرثقیل و ایاب و ذهاب و ام آر ای و ویزیت پزشکی قانونی که پرداختم ولی چون فقط تورم در کتف داشتم و آسیبی جز تورم نداشتم ولی همین امر موجب هزینه حدود چند میلیون شده را نباید بیمه مقصر پرداخت نماید چرا که بنده با خوردیم امرار معاش میکنم و دو ماه نیم است که نتوانستم کار کنم و علت این همه زمان هم بیمه گر مقصر است که نه کارشناس درستی نه واحد رسیدگی درستی به اعتراض و نه پرسنلی که جواب درستی بدهند هستند و دود این بی کفایتی در چشم من و امثال بنده چرا باید برود که با عدم تعهد کاری موجب اختلال در زندگی مردم می‌شوند آیا طی این زمان که بنده ریالی نتوانستم کار کنم و کلی هم هزینه نمودم که حتی بیشتر از خسارتی که بیمه بخواهد بپردازد شده چه کسی باید جوابگو باشد و هزینه بیکار شدنم روزانه چقدر محاسبه میگردد واینکه بیمه که در جریان امر هست باید بدهد یا اینکه باید علیه راننده مقصر بروم و شکایت کنم

  2. بنده در یک تصادف زیاندیده هستم چون در زمان تصادف حالت سرگیجه شدید ومتورم شدن کتف چپ را پیدا نمودم به بیمارستان منتقل شدم و به لطف خدا اتفاق خاصی پیش نیامده بود ولی الان دو ماه است که بیمه حافظ خسارت ناشی از تصادف را نپرداخته و حداقل ماشین بنده دوهفته زمان برای تعمیر خواهد داشت یعنی دو ماه و نیم بیکار شدم چه کسی باید تاوان بیکاری بنده که راننده اسنپ هستم را بپردازد

  3. سلام
    روز بخیر
    من دو هفته پیش تصادف کردم و مقصر شدم الان با توجه به اینکه بیمه مالی من تا سقف 100 میلیون تومن هست و خسارت آن پرداخت میشه ولی زیاندیده رفته از من شکایت کرده برای افت قیمت و حدود 22 میلیون تومان افت قیمت محاسبه کردند براش میخواستم ببینم مگه بیمه نباید همه هزینه های مالی مستقیم وغیرمستقیم را پرداخت کنه؟ اگر پرداخت نکر من میتونم از بیمه شکایت کنم؟ آیا به نتیجه میرسه؟

  4. سلام و خسته نباشید،چرا خسارت رو پرداخت نمی کنید بعد از ۹ ماه هیچ خبری نیست.بخاطر قطعی کولر ۷۵۰۰ ما سوخت

  5. سلام دفعه قبل که تصادف کردم و خسارت از بیمه بدنهدگرفتم ماشینم درست کردم اما نبردم نشون بدم به بیمه الان مجدد تصادف کردم و بیمه میگه به شما خسارت تعلق نمی گیره چون تایین سلامت ماشین رو نیاوردید ما ببینیم
    الان تکلیف چیه؟
    همه بیمه ها این قانون رو دارن ؟
    بیمه من بیمه معلم هستش

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *