نحوه دریافت هزینه‌های درمانِ تکمیلی بیمه ایران

نویسنده:

بیمه بازار

تاریخ بروزرسانی :

1403-05-03

زمان مطالعه :

3 دقیقه

نحوه دریافت هزینه‌های درمانِ تکمیلی بیمه ایران
اندازه فونت: 16px

هزینه‌های سرسام‌آور درمانی در بیمارستان‌ها چه خصوصی و چه دولتی، همه ما را ملزم به استفاده از بیمه‌گر دوم و یا همان بیمه تکمیلی کرده است. برای همین شرکت‌های بیمه درمان تکمیلی، هزینه‌هایی را که بیمه‌گران پایه مانند تأمین اجتماعی، خدمات درمانی و… بر عهده نمی‌گیرند را پرداخت می‌کنند که این پشتوانه‌ی بسیار خوبی برای بیماران است. در این مقاله نحوه پرداخت هزینه‌های درمانِ بیمه درمان تکمیلی ایران را موردبررسی قرار می‌دهیم:

 

 

روش استفاده از بیمه درمان تکمیلی بیمه ایران

✅ روش آنلاین یا مستقیم:

در این روش شما مستقیم به مراکز و بیمارستان‌های طرف قرارداد با بیمه ایران می‌روید و از خدمات درمانی استفاده می‌کنید. مراکز درمانی طرف قرارداد از طریق سیستم آنلاین سدا با واردکردن کد ملی شما به اطلاعات و جزئیات بیمه درمان تکمیلی شما دسترسی پیدا می‌کنند و به شما خدمات درمانی لازم را ارائه می‌دهند. در این روش هیچ هزینه‌ای به‌جز فرانشیز از شما دریافت نمی‌شود.

✅ روش آفلاین یا غیرمستقیم:

شما در این روش به مراکزی که طرف قرارداد بیمه ایران نیستند، مراجعه می‌کنید و هزینه‌های پزشکی‌تان را خودتان پرداخت می‌کنید. سپس مدارک و اسناد مربوط به بیمارستان را به شرکت بیمه تحویل می‌دهید و بعد از بررسی‌های لازم که احتمالاً تا یک هفته طول می‌کشد، مبلغ تعیین‌شده به‌حساب شما واریز می‌شود.

اگر احیاناً به بیمارستان‌هایی مراجعه کردید که با سازمان تأمین اجتماعی طرف قرارداد نیستند برای دریافت سهم سازمان تأمین اجتماعی از هزینه‌های انجام‌شده، باید صورت‌حساب خود را به سازمان تأمین اجتماعی تحویل بدهید تا موردبررسی قرار بگیرد. این بررسی معمولاً تا یک ماه طول می‌کشد و بعد از آن سهم تأمین اجتماعی به حساب‌تان واریز می‌شود. می‌توانید گواهی پرداخت وجه را دریافت کرده و به شرکت بیمه درمان تکمیلی ایران تحویل دهید و مبلغ تعهد شده را دریافت کنید.بهتر است از روش مستقیم استفاده کنید، برای اینکه هزینه‌ای پرداخت نمی‌کنید. و اینکه در این روش از تخفیف‌های خوبی می‌توانید استفاده کنید.

بیمه درمان تکمیل ایران

شیوه‌های دریافت هزینه درمان بیمه ایران

 

✅ دریافت هزینه‌های درمان در مراکز طرف قرارداد بیمه ایران

  1.  به مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه‌گر پایه خود (خدمات درمانی، تأمین اجتماعی، بیمه سلامت ایرانیان و…) مراجعه کنید.
  2. در مرحله بعد شما باید به بخش پذیرش بیمارستان مراجعه کنید و کد‌ملی خود را ارائه دهید. (می‌توانید دفترچه بیمه‌گر اول خود را هم نشان دهید). در اینجا خود را به‌عنوان بیمه‌شده درمان تکمیلیِ بیمه ایران معرفی کنید.
  3. تمامی هزینه‌های درمانی شما در این مراکز از طرف بیمه‌گر اول و بیمه ایران، البته تا سقف تعهد شده که در قرارداد آمده، به شما پرداخت می‌شود. دیگر نیازی نیست هیچ هزینه‌ای پرداخت کنید.

✅ دریافت هزینه‌های درمان در مراکز غیر طرف قرارداد بیمه ایران

  1. مراجعه به مراکزی که با بیمه ایران طرف قرارداد نیستند.
  2. اقدامات درمانی لازم را  در این مراکز دریافت و هزینه‌ها را پرداخت می‌کنید.
  3. مدارک درمانی خود را کمتر از ۲۰ روز به بیمه‌گر درمان تکمیلی ایران، تحویل می‌دهید.
  4. دریافت سهم بیمه درمان تکمیلی بیمه ایران بعد از ۱۰ روز

مقالات مرتبط

بیمه درمان تکمیلی
مقالات بیمه درمان تکمیلی
بیمه بازار

همه‌چیز درباره بیمه تکمیلی؛ از هزینه تا انواع آن

یکی از دغدغه‌های اصلی اغلب افراد، پرداخت هزینه‌های بالای درمان است. وقتی بیماری به سراغ‌مان می‌آید، باید علاوه بر دست‌و‌پنجه نرم کردن با درد و ناراحتی، نگران پرداخت هزینه‌های سنگین

ادامه مطلب »
مقالات بیمه درمان تکمیلی
مرضیه ناصری

هزینه فیزیوتراپی با بیمه تکمیلی

یکی از خدمات درمانی پرکاربرد، که به دنبال مشکلات عضلانی و حرکتی تجویز می‌شود، فیزیوتراپی‌ست. برای مثال، ممکن است پس از جراحی‌های خاص، آسیب‌های ورزشی، ابتلا به بیماری‌های عضلانی یا

ادامه مطلب »

دیدگاه ها

9 پاسخ

  1. ببخشید هزینه های درمان بعداز ارایه فاکتور چقدر زمان میبره که هزینه پرداخت بشه

  2. الان پنج ماه شد هنوز هزینه درمان رو پرداخت نکرده این چجور بیمه ای هستش

  3. واقعاً افتضاح کرده بیمه ایران بااین جور اطلاع رسانی هرکاری میکنم نمیتونم هزینه درمان خسارت رو پیگیری کنم

  4. حوالی ده میلیون فاکتور عمل جراحی دیسک کمر را تحویل دادم ۴۷۰۰ سند خورده برا بازگشت مبلغ پرداختی بنده چرا اینقدر کم

  5. سلام درود وقت شما به خیر
    من میخوام بدونم کدام بیمه تکمیلی بالاترین مبلغ هزینه برگشتی داره برای عمل اسلیو معده برای کسی که شاخص توده بدنیش بالاتر از ۴۰ هست و در حقیقت این عمل درمانیه نه زیبایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *