همه‌چیز درباره بیمه تکمیلی؛ از هزینه تا انواع آن

یکی از دغدغه‌های اصلی اغلب افراد، پرداخت هزینه‌های بالای درمان است. وقتی بیماری به سراغ‌مان می‌آید، باید علاوه بر دست‌و‌پنجه نرم کردن با درد و ناراحتی، نگران پرداخت هزینه‌های سنگین درمان باشیم. در این شرایط بیمه پایه تنها بخشی از هزینه را پرداخت می‌کند و جبران مابقی هزینه بر روی دوش خودمان است. ولی چه کاری انجام دهیم تا در برابر این هزینه‌های بالا، آسوده‌خاطر باشیم؟ پاسخ ساده است: استفاده از بیمه تکمیلی! با داشتن بیمه تکمیلی، دیگر نیاز نیست نگران مخارج سنگین درمان باشید. برای آشنایی با پوشش‌ها، مزایا و هزینه بیمه تکمیلی ما را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.

خرید بیمه تکمیلیبیمه تکمیلی چیست؟

بیمه تکمیلی یکی از انواع بیمه‌های درمان است که به عنوان مکمل بیمه پایه شناخته می‌شود. شما می‌توانید از آن برای جبران هزینه‌های پزشکی، درمان، بیمارستان، جراحی و خرید دارو استفاده کنید.

سرفصل‌ها

بیمه تکمیلی برای چه کسانی مناسب است؟

بیمه تکمیلی برای تمام افراد مناسب است. در نتیجه در هر سنی که باشید، می‌توانید از خدمات بیمه‌ای استفاده کنید. البته که براساس محدودیت سنی، حداکثر افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی ۸۰ سال هستند.

شرایط عمومی بیمه تکمیلی

یک‌سری شرایط کلی هست که باید پیش از خرید بیمه تکمیلی درمان آنها را بدانید. در ادامه به این شرایط اشاره مختصری می‌کنیم.

  • اصل حسن نیت در بیمه: یعنی دو طرف به هم اعتماد کامل دارند. در نتیجه‌ شما باید اطلاعات را به صورت کاملا درست و صادقانه در اختیار شرکت بیمه قرار دهید.
  • توضیح تعهدات بیمه‌ای: بیمه‌گر باید تعهدات خود را به صورت کامل بیان کند و مواردی که در خصوص پرداخت خسارت هست بدون کم‌و‌کسر در اختیار شما قرار دهد.
  • در اختیار گذاشتن اطلاعات درست: زمان خرید بیمه، اطلاعات نادرست یا ناقص به بیمه‌گر ندهید، چون ممکن است باعث شود بیمه شما باطل شود. پس بهتر است با بیمه‌گر خود صادق باشید و همه چیز را به او بگویید.

اهمیت داشتن بیمه تکمیلی

شاید این سوال برای شما پیش‌‌آمده باشد که داشتن بیمه تکمیلی چه مزیت و اهمیتی دارد. از این رو در لیست زیر به مهم‌ترین مزایای آن اشاره می‌کنیم.

  • جبران هزینه‌های درمان

همانطور که می‌دانید بیمه پایه تمام هزینه درمان را پرداخت نمی‌کند؛ در نتیجه با داشتن بیمه تکمیلی می‌توانید از خدمات مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه استفاده کنید یا هزینه را پرداخت کنید و سپس آن را از شرکت بیمه دریافت کنید.

  • تامین آرامش و امنیت ما

با داشتن بیمه تکمیلی نیاز نیست نگران پرداخت هزینه‌های درمان باشید، چرا که این بیمه هزینه‌ها را تحت پوشش خود قرار می‌دهد و شما می‌توانید از پوشش‌های متنوع آن استفاده کنید.

  • دریافت خدمات درمان به صورت انفرادی یا گروهی

خدمات بیمه تکمیلی به صورت انفرادی و گروهی ارائه می‌شود؛ در نتیجه این یک مزیت مهم برای کسانی است که می‌خواهند از پوشش‌های بیمه‌ای استفاده کنند.

انواع بیمه تکمیلی

بیمه تکمیلی در انواع مختلفی ارائه می‌شود که هر کدام پوشش‌های خاص خود را دارند. در ادامه به آنها اشاره می‌کنیم.

بیمه تکمیلی انفرادی

این بیمه مناسب کسانی است که می‌خواهند خودشان را بیمه کنند تا بتوانند از خدمات و پوشش‌های بیمه استفاده کنند. در حال حاضر شما می‌توانید این بیمه را از شرکت‌های بیمه تکمیلی انفرادی ایران، تعاون و سامان خریداری کنید.

حق بیمه پرداختی این بیمه براساس پوشش‌های انتخابی تعیین می‌شود. در نتیجه شرکت‌های بیمه از همان روزهای اول مبلغ حق بیمه را محاسبه می‌کنند و در اختیار شما قرار می‌دهند.

مقالات دیگر  جرایم بیمه شخص ثالث از تاریخ 2 شهریور ماه بخشیده می‌شوند! ( شهریور 1403)

بیمه تکمیلی گروهی

تا چند وقت پیش فقط شرکت‌های خصوصی و دولتی بالای ۵۰ نفر می‌توانستند کارمندان خود را بیمه کنند؛ اما در حال حاضر شرکت‌هایی با کمتر از ۵۰ نفر و حداقل ۱۵ نفر هم می‌توانند از خدمات و پوشش‌های بیمه تکمیلی گروهی استفاده کنند.

شرایط دریافت بیمه سلامت گروهی برای کمتر از 50 نفر

شرکت خصوصی یا دولتی شما کمتر از ۵۰ نیرو دارد؟ اگر بله، پیش از خرید بیمه باید شرایط و نکات زیر را بدانید.

  • پرسش‌نامه سلامت: شرکت بیمه برای ارزیابی ریسک به نتیجه پرسش‌نامه نیاز دارد. در نتیجه مدیران سازمان باید پرسش‌نامه را از شرکت بیمه بگیرند و در اختیار کارکنان خود قرار دهند تا آن را پر کنند.
  • آزمایش پزشکی: ممکن است پزشک معتمد بیمه از کارکنان بخواهد که آزمایش انجام دهند. انجام این آزمایش‌ها ضروری است و نکته‌ای که باید بدانید این هست که هزینه این آزمایشات برعهده خودتان است.
  • بیمه برای تمام اعضای خانوار: بیمه‌گزار باید درخواست صدور بیمه را برای تمام اعضای خانواده به صورت مجزا ثبت کند. شرکت بیمه درخواست شما را بررسی می‌کند، سپس تصمیم می‌گیرد که بیمه را برای تمام اعضای خانواده صادر کند یا خیر. اگر فاقد شرایط بیمه باشید، بیمه‌نامه برایتان صادر نمی‌شود.

 

بیمه تکمیلی خانواده

درصورتی‌که تمایل دارید تمام اعضای خانواده خود را بیمه کنید، می‌توانید از بیمه تکمیلی خانواده حتی بدون داشتن بیمه پایه نیز استفاده کنید. متاسفانه این بیمه هزینه بیماری‌های خاص را تحت پوشش قرار نمی‌دهند و حداکثر سن‌ بیمه‌شده باید زیر ۷۰ سال باشد.

بیمه تکمیلی بازنشستگان

بازنشستگان بیمه تامین اجتماعی می‌توانند خودشان، همسرشان و فرزندان تحت تکلف خود را بیمه کنند. برای ثبت‌نام باید به نشانی kabta.ir که سایت کانون بازنشستگان تامین اجتماعی است، مراجعه کنید. مدت اعتبار بیمه تکمیلی ویژه بازنشستگان یک ساله است. برای قطعی‌شدن ثبت‌نام لازم است فیش حقوقی خود را از سایت تامین اجتماعی دریافت کنید. در نهایت بعد از ثبت‌نام، مبلغ حق بیمه از حقوق شما کسر می‌شود.

بیمه تکمیلی رانندگان تاکسی

سازمان تاکسی‌رانی تهران رانندگان تاکسی را نیز بیمه می‌کند. بیمه مختص رانندگان تاکسی دو طرح دارد. طرح اول مربوط به رانندگانی است که کارنامه تاکسی‌رانی دارند و می‌توانند بیمه را به صورت رایگان تهیه کنند. طرح دوم پوشش‌ها وتعهدات بیشتری را دارد. اما باید مبلغ ۴۱۲ هزار تومان به عنوان مابه‌تفاوت پرداخت کنید. هم‌چنین برای بیمه کردن اعضای خانواده لازم است هزینه جداگانه‌ای پرداخت کنید. نکته مهم اینجا است که برای خرید این بیمه نیازی به بیمه پایه ندارید. در صورت داشتن بیمه دیگر، اجازه خرید این بیمه تکمیلی برای شما وجود ندارد.

بیمه تکمیلی فریلنسرها

این روزها تعداد افرادی که به صورت پروژه‌ای از خانه کار می‌کنند زیاد شده است. سازمان‌ها این افراد را بیمه نمی‌کنند. در نتیجه برای استفاده از خدمات بیمه‌ای باید بیمه انفرادی را تهیه کنید.

بیمه تکمیلی شامل چه مواردی می‌شود؟

بعد از خرید بیمه تکمیلی، بیمه‌گر موظف است پوشش‌های بیمه را در اختیار شما قرار دهد. در جدول زیر می‌توانید پوشش اصلی و اضافی بیمه درمان تکمیلی را مشاهده کنید.

پوشش‌های اصلی و اضافی بیمه تکمیلی

پوشش هزینه‌های پاراکلینیکی مثل سونوگرافی، ام‌آر‌آی و اکوکاردیوگرافی

هزینه‌های بیمارستانی مثل بستری و شیمی درمانی

هزینه آزمایشگاهی مثل نوار قلب و رادیوگرافی

هزینه عمل جراحی مثل مغز، سرطان، اعصاب، پیوند ریه و کبد

هزینه‌های عمل سرپایی مثل ختنه، بخیه زدن و گچ‌گرفتگی

جراحی چشم

هزینه عینک و سمعک

هزینه دندان‌پزشکی مثل جراحی لثه، ایمپلنت و ارتودنسی

ویزیت و دارو

هزینه همراه افراد بیمار زیر ۷ سال و بالای ۷۰ سال

هزینه درمان نازایی و ناباروری

پوشش بلاهای طبیعی و هزینه‌های آن

به صورت کلی هزینه بستری، جراحی، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب، سنگن‌شکن و عمل جراحی Day Care، هزینه آمبولانس و فوریت پزشکی، هزینه همراه فرد بیمار زیر ۷ سال و بالای ۷۰ سال در بیمارستان جزء پوشش‌های اصلی بیمه شناخته می‌شوند.

سایر هزینه‌ها مثل عمل جراحی سرطان، مغز، اعصاب، دیسک ستون فقرات، پیوند، زایمان، هزینه پاراکیلینیکی، هزینه ویزیت و دارو، دندان‌پزشکی و عینک و لنز پوشش‌های اضافی هستند که برای استفاده از آنها باید هزینه بیشتر بپردازید.

بیمه تکمیلی چه هزینه‌هایی را پرداخت نمی‌کند؟

هزینه عمل‌های زیبایی مثل عمل بینی، کوچک‌ کردن معده، ارتودنسی، فیلتر لب و زاویه فک و مشکلات مادرزادی، سقط جنین، جراحی فک، جنگ، شورش، اعتصاب، خودکشی، جراحی لثه، هزینه اتاق خصوصی، معلولیت ذهنی،  ازکارافتادگی، عقیم‌سازی تحت پوشش بیمه تکمیلی نیستند. درنتیجه شما نمی‌توانید هزینه آنها را از شرکت بیمه دریافت کنید.

مقالات دیگر  جریمه تسلیمی چیست و مهلت پرداخت آن چقدر است؟

قیمت بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

هزینه بیمه تکمیلی در سال ۱۴۰۳ برابر ۳۰۵ هزار تومان است. سقف تعهدات این بیمه نسبت به سال‌های پیشین با افزایش چشم‌گیری روبه‌رو بوده است. برای مشاهده جزئیات بیشتر به جدول زیر نگاهی بیندازید.

جدول سقف تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان

در جدول زیر می‌توانید تعهدات و سقف پرداختی توسط شرکت بیمه را به همراه جزئیات مشاهده کنید.

تعهدات خدمات ارائه‌شده حداکثر سقف تعهدات فرانشیز پرداختی
 

 

 

 

بستری فوق تخصصی

جراحی سرطان، مغز و اعصاب، نخاع، قلب، پیوند قلب، کلیه، کبد و مغز استخوان، عروق محیطی، تنگی کانال نخاع، دیسک، ستون فقرات، تالاسمی ماژور، جراحی تومور بدخیم (پرداخت هزینه شیمی‌درمانی، رادیولوژی و داروها)، بیماری پوستی، کلیه آزمایش‌ها مثل رادیولوژی، پارکینسون و سایر بیماری‌های صعب‌العلاج  

 

 

 

 

۸۵ میلیون تومان

 

 

 

۳۰٪

فرانشیز پس از کسر هزینه پرداختی بیمه پایه

بستری عمومی هزینه درمان بیمارستانی، سنگ‌شکن، انجام تومور خوش‌خیم، کورتاژ، لیزر تراپی دوچشم، آندوسکوپی، تصویربرداری، تزریق ماده فارماکولوژیک داخل ویتره هر دو چشم، کروتور و …  

 

 

۴۰ میلیون تومان

 

 

هزینه براساس فاکتور محاسبه می‌شود.

 

۳۰٪ فرانشیز با کسر بیمه پایه

هزینه حمل بیمار با آمبولانس آمبولانس درون‌شهری و برون‌شهری برای انتقال بیمار به بیمارستان یا مراکز درمانی ۲ میلیون و برای آمبولانس‌ برون‌شهری ۳ میلیون ۳۰٪ فرانشیز
 

 

خدمات پاراکلینیکی و خدمات سرپایی

آنژیوگرافی، انواع اسکن و سی‌تی‌اسکن، رادیولوژی، ام‌آر‌آی، اکو، پزشکی هسته‌ای، سونوگرافی، اسکن کف پا، تست ورزش، آلرژی، تنفس و تست V.E.P، گرفتن نوار مغز، چشم، عضله، عصب، مثانه و قلب، آب درمانی، بینایی سنجی، شنوایی‌سنجی، فیزیوتراپی و …  

 

 

۶ میلیون تومان

 

 

پرداخت مبلغ پس از کم شدن سهم بیمه پایه

خدمات آزمایشگاهی و پاتولوژی انجام آزمایشات تشخیصی طبی و آسیب‌شناسی مثل نمونه‌گیری، میکروب‌شناسی، خدمات ژنتیک، هورمون‌شناسی، تجزیه ادرار، شیمی بالینی و انجام آزمایشات متفرقه  

 

۲ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان

 

پرداخت هزینه پس از کم شدن سهم بیمه پایه

 

 

 

خدمات تشخیصی و سرپایی

پرداخت هزینه‌های جراحی بدون بستری مثل بخیه، تخلیه کیست، لیزردرمانی (به جز موارد مربوط به زیبایی)، شکستگی، دررفتگی، آتل، خارج کردن جسم خارجی از گوشت، بینی و گوش، کشیدن ناخن، درمان خون‌ریزی بینی مثل سوزاندن، شکافتن آبسه کف دهان، تزریق در مفاصل، پانسمان و …  

 

 

 

۴ میلیون تومان

 

 

 

پرداخت مبلغ پس از کسر بیمه پایه

رفع عیوب انکساری چشم رفع عیوب انکساری چشم در صورتی‌که شماره چشم ۳ یا بالاتر باشد. ۶ میلیون تومان (برای یک چشم) و ۱۲ میلیون تومان (برای دو چشم)  

پرداخت هزینه پس از کسر ۲۰٪ فرانشیز

بیماری خاص و صعب‌العلاج درمان جراحی سرطان بدخیم، پرداخت هزینه شیمی درمانی مثل رادیولوژی و پرداخت داروهای جانبی و خاص، هموفیلی، دیالیز، MS، لوسمی، بیماری‌های مربوط به ضعف عضله و عصب و پرداخت تمام هزینه‌های سرپایی، رادیولوژی و … بیماران خاص  

 

 

35 میلیون تومان

 

 

 

 

 

 

۳۰٪ پس از کسر سهم بیمه پایه

نحوه محاسبه بیمه درمان تکمیلی

چرا هزینه بیمه‌ تکمیلی انفرادی با گروهی در تمام شرکت‌های بیمه یکی نیست و برخی ارزان‌تر و برخی گران‌تر هستند؟ به صورت کلی سن، سوابق پزشکی بیمه‌شده، شغل، نوع پوشش انتخابی در تعیین هزینه بیمه تکمیلی تاثیرگذار است. در ادامه به مهم‌ترین فاکتورها اشاره می‌کنیم.

  • سن بیمه‌شده: هرچه‌قدر سن بیمه‌شده بالاتر باشد، حق بیمه پرداختی نیز بیشتر است؛
  • سقف تعهدات: هزینه بیمه تکمیلی با توجه به سقف تعهدات کم یا زیاد می‌شود؛
  • تعداد بیمه‌شدگان: هرچه‌ تعداد بیمه‌شدگان بیشتر باشد، حق بیمه پرداختی کم‌تر است.

نحوه دریافت هزینه بیمه تکمیلی

اگر به مراکز طرف قرارداد بیمه درمان تکمیلی مراجعه کنید، هزینه‌ای از شما دریافت نمی‌شود؛ مگر اینکه نیاز باشد مابه‌تفاوت هزینه را پرداخت کنید. اگر بیمارستان یا درمانگاه‌ طرف قرارداد بیمه نیستند، لازم است در ابتدا شما هزینه درمان را پرداخت کنید. سپس برای دریافت مبلغ باید به یکی از شعب بیمه مراجعه کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر مطلب چگونه هزینه بیمه تکمیلی را دریافت کنیم، بخوانید.

کدام شرکت‌ها بیمه تکمیلی را دارند؟

شاید برای شما هم این سوال پیش‌آمده باشد که آیا تمام شرکت‌های بیمه، خدمات بیمه تکمیلی را ارائه می‌دهند؟ پاسخ به این سوال منفی است. اگر می‌خواهید از خدمات و پوشش‌های این بیمه استفاده کنید، باید نام شرکت بیمه‌تان در لیست زیر باشد.

لیست شرکت‌های ارائه‌دهنده بیمه درمان تکمیلی
بیمه تکمیلی دانا
بیمه تکمیلی ایران
بیمه تکمیلی دی
بیمه تکمیلی انفرادی ایران
بیمه تکمیلی سامان
بیمه تکمیلی البرز
بیمه تکمیلی sos
بیمه درمان تکمیلی تعاون
بیمه درمان تکمیلی ملت
بیمه درمان آتیه سازان حافظ
بیمه تکمیلی حکمت
بیمه درمان تکمیلی پارسیان
بیمه تکمیلی معلم
بیمه درمان رازی
بیمه درمان تکمیلی ارتش مختص ارگان‌های نظامی
بیمه تکمیلی صبا
بیمه درمان تکمیلی سرمد
بیمه تکمیلی دی

 

چطور تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار بگیریم؟

معمولاً کارفرما کارمندان را در لحظه ورود به شرکت بیمه می‌کنند؛ اما اگر شغل آزاد دارید یا تحت پوشش بیمه پایه نیستید، می‌توانید برای خرید بیمه درمان تکمیلی انفرادی اقدام کنید.

برای بیمه تکمیلی به کجا مراجعه کنیم؟

برای استعلام بیمه تکمیلی باید به سایت بیمه مرکزی به نشانی centinsur.ir مراجعه کنید. توجه داشته باشید برای دسترسی به سوابق بیمه‌ای داشتن فیش حقوقی الزامی است.

چطور بهترین بیمه تکمیلی را انتخاب کنیم؟

پیش از هر چیز نیاز است بدانید که بهترین بیمه تکمیلی، بیمه‌ای است که بتواند پوشش‌های متنوعی را در اختیار شما قرار دهد. برای انتخاب بهترین بیمه تکمیلی می‌توانید معیارهای زیر را در نظر بگیرید.

تعداد بیمارستان و مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه هزینه بیمه تکمیلی
وجود تعداد زیادی شعبه و دفاتر بیمه در کل کشور پوشش‌های متنوع
رضایت سایر بیمه‌شدگان از شرکت بیمه سقف بالای تعهدات بیمه‌ای

 

سوالات متداول

آیا می‌توانیم همزمان چند تا بیمه درمان تکمیلی داشته باشیم؟

بله؛ شما می‌تواند همزمان چند تا بیمه خریداری کنید؛ ولی نمی‌توانید همه را از یک شرکت بیمه بخرید.

آیا محدودیت سنی برای دریافت بیمه تکمیلی وجود دارد؟

بله؛ برای دریافت بیمه تکمیلی باید حداقل ۱۸ سال و حداکثر ۶۰ سال داشته باشید.

  • اگر سن شما زیر ۱۸ سال است، یعنی سرپرست قانونی شما باید بیمه را تهیه و شما را تحت پوشش بیمه قرار دهد؛
  • اگر سن شما بین ۶۰ تا ۷۰ سال است؛ باید ۵۰٪ بیشتر از افراد عادی حق بیمه را پرداخت کنید؛
  • چنانچه سن شما بین ۷۱ تا ۸۰ سال است، ۱۰۰٪ مبلغ حق بیمه‌تان افزایش پیدا می‌کند؛
  • اگر سن بیمه‌شدگان باید ۸۰ سال است، امکان استفاده از خدمات بیمه تکمیلی وجود ندارد.

دختران و پسران در چه شرایطی تحت پوشش بیمه تکمیلی والد قرار می‌گیرند؟

اگر بیمه‌شده پسر است، تا پایان دوران تحصیل و سربازی می‌تواند تحت پوشش بیمه والد خود باشد. اگر فرزند دختر است، تا زمانی که سرکار نرفته یا ازدواج نکرده، می‌تواند از بیمه تکمیلی پدر یا مادر خود استفاده کند.

چگونه می‌توانیم بیمه درمان تکمیلی را تهیه کنیم؟

برای تهیه و خرید بیمه درمان تکمیلی می‌توانید از سامانه آنلاین بیمه بازار استفاده کنید. این سامانه بیمه تکمیلی انفرادی، خانواده و سازمانی (گروهی) شرکت‌های بیمه متنوع را در اختیارتان قرار می‌دهد. براساس نیاز خود بیمه را انتخاب و پوشش‌های شرکت‌های بیمه را مشاهده، مقایسه و در نهایت خریداری کنید.

در صورت فوت بیمه‌گزار بازنشسته، بیمه درمان قطع می‌شود؟

خیر؛ اگر فرد بازنشسته یا مستمری‌بگیر از دنیا برود، بیمه درمان تکمیلی او قطع نمی‌شود. در نتیجه افراد تحت تکلف او می‌توانند از خدمات بیمه‌ای استفاده کنند.

چگونه متوجه شویم تحت پوشش بیمه تکمیلی هستیم؟

شما می‌توانید برای مشاهده سوابق بیمه به سایت بیمه مرکزی به نشانی centinsur.ir  یا سایت شرکت بیمه خود مراجعه کنید. توجه داشته باشید برای پیگیری وضعیت بیمه تکمیلی به فیش حقوقی نیاز دارید.

دوره انتظار بیمه درمان تکمیلی چقدر است؟

دوره انتظار بیمه تکمیلی عمل جراحی و زایمان به ترتیب حدود ۳ و ۹ ماه است. دوره انتظار بیمه درمان تکمیلی خانواده نیز ۳ تا ۶ ماه است. اگر تعداد افراد یک سازمان بیشتر از ۱۰۰۰ نفر باشد، دوره انتظار حذف می‌شود و افراد از همان روزهای اول می‌توانند از تمام پوشش‌های بیمه‌ای استفاده کنند.

آیا می‌توانیم سقف تعهدات را در زمان استفاده از بیمه افزایش دهیم؟

خیر متاسفانه امکان افزایش سقف متعهدات در طول مدت اعتبار بیمه‌نامه وجود ندارد. از این رو توصیه می‌کنیم بیمه‌ای را انتخاب کنید که تعداد پوشش‌های بالایی داشته باشد.

برای استفاده از پوشش‌های بیمه تکمیلی باید چه شرایطی داشته باشیم؟

شرایط استفاده از بیمه تکمیلی چندان عجیب نیست. شما از روزی می‌توانید از خدمات و پوشش‌ها استفاده کنید که هزینه بیمه تکمیلی را به صورت کامل پرداخت کرده باشید یا حداقل اولین قسط را واریز کرده باشید. در نظر داشته باشید بعضی از پوشش‌ها مثل پوشش زایمان دارای مدت انتظار هستند و نمی‌توانید بلافاصله بعد از خرید از آنها استفاده کنید.

آیا بیمه تکمیلی هزینه ایمپلنت را پرداخت می‌کند؟

خیر؛ متاسفانه بیمه تکمیلی هزینه ایمپلنت دندان را پرداخت نمی‌کند. البته دیده شده برخی از شرکت‌های بیمه این پوشش را در قالب بیمه تکمیلی گروهی ارائه می‌دهند.

چرا افراد بالای ۸۰ سال نمی‌توانند تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی باشند؟

معمولا بیشتر بیماری‌ها در سنین بالا اتفاق می‌افتد، به همین دلیل ریسک بزرگی برای شرکت بیمه به حساب می‌آید. در نتیجه شرکت‌های بیمه ترجیح می‌دهند خدمات خود را به افراد بالای ۸۰ سال ارائه ندهند.

آیا برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی باید حتما بیمه پایه داشته باشیم؟

خیر؛ برخلاف بیمه درمان تکمیلی گروهی، در بیمه انفرادی نیازی نیست حتما بیمه پایه داشته باشید. البته باید این را بپذیرید که در این صورت حق بیمه بیشتری از شما دریافت می‌شود.

داشتن چه مدارکی برای خرید بیمه تکمیلی الزامی است؟

برای خرید بیمه درمان تکمیلی به اصل و کپی صفحه اول شناسنامه، کارت ملی و شماره شبای بیمه‌گزار نیاز دارید.

مقالات دیگر  هر آنچه باید درباره بیمه دانشجویی بدانید!
نظر یا پرسش خود را بنویسید