یکی از انواع بیمه آتشسوزی، بیمه آتشسوزی صنعتی است. اگر شما صاحب کارگاه یا واحد صنعتی هستید، به این بیمهنامه احتیاج دارید. بیمه بازار امکان خرید آنلاین بیمهنامه آتشسوزی صنعتی و مقایسه انواع شرکتهای بیمه را برای شما فراهم کرده است. کافیست مراحل تکمیل اطلاعات، مقایسه و خرید را به ترتیب انجام دهید و همین امروز بیمهنامه خودتان را دریافت کنید. در ادامه، جزئیات بیمه آتشسوزی صنعتی را توضیح میدهیم.
بیمه آتشسوزی صنعتی چیست؟
بیمه آتشسوزی صنعتی، بیمه آتشسوزی ساختمان برای واحدهای صنعتی است. برای صدور این بیمهنامه، کارشناس بیمه به واحد شما مراجعه میکند و بازدید اولیه را انجام میدهد. همچنین، شما باید ارزش ساختمان، ماشینآلات، مواد اولیه، انواع محصولات، اثاثیه و لوازم ثابت را به تفکیک بیان کنید. در ادامه، پوششهای بیمه آتشسوزی صنعتی را توضیح میدهیم.
تعهدات بیمهنامه آتشسوزی برای واحدهای صنعتی
در صورتیکه حوادث برای واحد صنعتی شما رخ دهد، شرکت بیمه باید هزینه خسارت آن را تا سقف تعهد مشخصی پرداخت کند:
-
آتشسوزی
-
صاعقه
-
زلزله
-
سیل
-
طوفان
-
سقوط هواپیما
حوادث زیر تحت پوشش قرارداد بیمه آتشسوزی واحد صنعتی قرار نمیگیرند:
-
مسکوکات
-
پول
-
اوراق بهادار
-
فلزات و سنگهای قیمتی
-
اسناد و نسخ خطی
-
خسارت به نرمافزارها و برنامههای کامپیوتری
-
پوششهای اضافی بیمه آتشسوزی صنعتی
در واحدهای صنعتی، اتفاقهای متعددی رخ میدهد. بنابراین، برای اینکه بابت حوادثی مثل مشکلات چاه، ترکیدگی لوله و مسئولیتهای مالی نگران نباشید، میتوانید پوششهای زیر را هم خریداری کنید. موارد زیر پوششهای اضافی بیمهنامه آتشسوزی صنعتی هستند.
-
زلزله و رانش زمین
-
سیل و طغیان رودخانه
-
آتشفشان
-
بهمن
-
طوفان
-
بارش شدید باران و برف
-
سقوط هواپیما و انواع هوانوردها
-
شورش و آشوب
-
مشکلات تاسیسات ساختمان مانند ترکیدگی لوله
-
نشت گاز
-
مشکلات چاه
-
مسئولیت مالی ناشی از آتشسوزی برای همسایگان مرکز تولیدی
چه کارگاههایی به بیمه آتشسوزی صنعتی احتیاج دارند؟
همه کسانی که صاحب یک واحد صنعتی و تولید هستند، میتوانند برای خرید بیمهنامه آتشسوزی صنعتی اقدام کنند. کارخانههای صنایع شیمیایی، فولاد، نساجی، پوشاک، چرم، چوب و کاغذ از جمله این واحدها هستند. صاحبان این کارخانهها میتوانند ساختمانها و بخشهای مختلف، تاسیسات، ماشینآلات، ابزار و تجهیزات، اثاثیه و مواد اولیه کارخانه را بیمه کنند. نکته مهم این است که حوادث مربوط به کارگران و کارکنان تحت پوشش این بیمه قرار نمیگیرند و شما باید برای پوشش خسارتهای جانی، بیمه مسئولیت و مهندسی تهیه کنید.
دریافت خسارت بیمه آتشسوزی صنعتی
برای اینکه بتوانید از شرکت بیمه خسارت بگیرید، باید بعد از وقوع حادثه، اعلام خسارت کنید و فرمهای مربوط به دریافت خسارت را تکمیل کنید. در این مرحله، کارشناسهای بیمه از محل حادثه بازدید میکنند و پرونده تشکیل میدهند. بعد از بررسی پرونده، میزان خسارت تعیین میشود و نتیجه پرونده به یکی از شعبههای شرکت بیمه اعلام میشود. در نهایت، شرکت بیمه نتیجه را به شما اطلاع میدهد. شما میتوانید با ارائه مدارک زیر به شعبه شرکت بیمه مراجعه کرده و حواله یا چک خسارت را دریافت کنید. موارد زیر مدرک لازم برای برای دریافت خسارت بیمه آتشسوزی صنعتی هستند:
-
اصل بیمهنامه همراه با پیوستها و رسید پرداخت حق بیمه
-
اصل کارت ملی
-
سند مالکیت یا اجارهنامه متعلق به بیمهگذار: اگر وابستگان درجه یک شما مثل همسر، فرزند یا پدر و مادر مالک ساختمان صنعتی هستند یا اجارهنامه به نام آنهاست، باید مدارک شناسایی را به شرکت بیمه ارائه کنید.
-
فهرست اموال آسیبدیده و مبلغ حدودی خسارت
-
اصل گزارش آتشنشانی و نیروی انتظامی
-
اصل گزارش مراجع ذیصلاح در خصوص حوادث غیرمترقبه
قیمت بیمه آتشسوزی صنعتی
قیمت بیمه حوادث ساختمان صنعتی به عواملی مثل عمر ساختمان، نوع سازه، نوع فعالیت صنعتی، میزان رعایت نکات ایمنی و پوششهای اضافی بستگی دارد. شما میتوانید هنگام خرید بیمه آتشسوزی، انواع بیمهنامه و پوششها را مشاهده کنید و بهترین قیمت را انتخاب کنید. کارشناسهای بیمه بازار هم به صورت ۲۴ ساعته در خدمت شما هستند و در انتخاب بهترین نوع بیمه آتشسوزی صنعتی به شما کمک میکنند.
مدارک لازم برای خرید بیمهنامه آتشسوزی صنعتی
برای خرید این بیمهنامه به شناسنامه احتیاج دارید و باید نوع فعالیت، ارزش کل ساختمان تحت بیمه را در سایت بیمه بازار مشخص کنید. بعد از این مرحله، شما میتوانید انواع بیمههای آتشسوزی صنعتی را مشاهده کنید و برای خرید بهترین نوع بیمه آتشسوزی صنعتی مشاوره بگیرید.