خرید بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰، به ۲ دلیل اهمیت زیادی دارد؛ اول اینکه اگر این بیمه را نداشته باشید، خودروی شما توقیف و جریمه میشود و شرکت بیمه هم برای خرید مجدد بیمه، برای شما دیرکرد تعیین میکند. دلیل دوم اما بسیار مهمتر است. این بیمه جبران کننده تمامی خسارتهای جانی و مالی تصادفاتی است که شما در آنها مسئول و مقصر هستید.
جبران خسارتهای تعمیر و خرید قطعات یدکی خودروها، معمولا هزینه بسیار بالایی دارد و بدون داشتن بیمه شخص ثالث، انجام این کار بار مالی سنگینی به شما وارد میکند. اما مهمترین هزینههایی که پرداخت آنها برای بسیاری از افراد تقریبا غیرممکن است، خسارتهای جانی شامل هزینههای درمانی، دیه از کارافتادگی دائم و دیه فوت است. بیمه شخص ثالث تعهد دارد که این خسارتهای جانی را هم پرداخت کند.
در خرید بیمه شخص ثالث لیفان، ممکن است با چالشهایی مانند انتخاب بیمهگر معتبر، اطمینان از پوششها و سقف تعهدات کافی بیمهنامه و البته قیمت بیمهنامهها روبرو شوید. بیمهبازار به عنوان پلتفرم آنلاین خرید بیمه تمام این پیچیدگیها را حل کرده است.
کوتاه درباره لیفان ۸۲۰
لیفان از اولین شرکتهای خودروساز چینی است که محصولات خود را در بازار ایران عرضه کرد. این شرکت به نسبت کمپانی جوانی است و در سال ۲۰۰۵ تاسیس شد؛ اما در کمتر از یک دهه توانست جای پای محکمی در بازار چین پیدا کند. حضور لیفان در ایران از اواخری دهه ۸۰ شمسی شروع شد و با اینکه محصولات آن، حداقل با خودروهای داخلی به خوبی قابل رقابت بودند، اما نتوانست چندان موفقیتی در بازار کشور داشته باشد.
این شرکت چندین مدل از خودروهای خود را در ایران امتحان کرد تا اینکه در سال ۹۵، لیفان ۸۲۰ را با همکاری کرمان موتور تولید کرد. این مدل را میتوان لوکسترین و کاملترین خودروی این شرکت در ایران به حساب آورد. عرضه این سدان خانوادگی با این که محدود بود، اما توانست نظر افراد زیادی را به خود جلب کند. به ویژه اینکه پیشرفت بزرگی از نظر طراحی و امکانات نسبت به محصولات پیش از خود داشت.
اما همانطور که اشاره شد، تولید آن محدود بود و ۲ سال بیشتر دوام نیاورد و کم کم با ورد چینیهای دیگر، عرصه را باخت. با این حال این ماشین امکانات بسیار خوبی نسبت به نسلهای قبل از خود و تولیدات داخلی داشت. از جمله:
-
طراحی بهروز و جذاب
-
سیستم تعلیق مناسب
-
سواری نرم و راحت
-
کروز کنترل
-
سیستم ورود و استارت بدون سوئیچ
-
سیستم تهویه اتوماتیک
-
نمایشگر لمسی
-
صندلی برقی راننده با امکان تنظیم برقی در ۶ جهت
-
تنظیم گودی کمر
-
سانروف
-
دوربین عقب
-
سنسور پارک جلو و عقب
-
گرمکن صندلیهای جلو
-
۶کیسه هوا
-
ترمزهای دیسکی ضد قفل ABS
-
سیستم توزیع الکترونیکی نیروی ترمز EBD
-
سیستم کمکی ترمز BAS
-
سیستم پایداری الکترونیکی ESP
-
سیستم کنترل کشش
-
سیستم کنترل پایداری
معایب:
-
شتاب پایین
-
بازار دست دوم کم رونق
-
طراحی داخلی نه چندان جذاب
-
کیفیت پایین متریال داخلی
-
رینگهای نامتناسب و کوچک
-
عملکرد ضعیف موتور به نسبت حجم آن
خودروی Lifan 820 در بازه قیمتی خود رقبای زیادی دارد و همین امر یکی از دلایل عدم موفقیت آن در بازار ایران بود؛ خودروهایی مثل لیفان X70، هاوال H2 در نسخههای قدیمی، جک S3 اتوماتیک، بسترن B30، هایما S5، نسخههای قدیمی هیوندای آزرا، نیسان ماکسیما، تویوتا کرولا، کیا اپتیما، هیوندای توسان، هیوندای سانتافه و کیا اسپورتیج ماشینهایی هستند که به راحتی میتوانند جایگزین این خودرو شوند. در یک جمعبندی کلی میتون گفت که لیفان ۸۲۰ با وجود تمام امکاناتی که داشت، به آن موفقیتی که مورد انتظار بود، نرسید و کرمان موتور تنها پس از یک مدل، Lifan 820 را از خط تولید خود خارج کرد.
خسارتهایی که بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ تحت پوشش خود قرار میدهد، شامل چه مواردی است؟
خسارتهای جانی (بدنی) که به تمامی افراد درگیر در تصادف وارد میشود، توسط این بیمه قابل جبران هستند؛ یعنی اشخاص ثالث، سرنشینان خودروی مقصر و حتی خود راننده مقصر. این بیمه موظف است که هزینهها درمان و دیههای از کارافتادگی دائم و فوت را پرداخت کند. اما در رابطه با خسارتهای مالی، بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ فقط مسئول خودرو یا خودروهای شخص ثالث و اموال و داراییهای آنهاست و مسئولیتی برای جبران خسارت خودروی راننده مقصر ندارد. برای جبران خسارتهای خودروی مقصر، شما باید حتما نسبت به خرید بیمه بدنه لیفان ۸۲۰ اقدام کرده باشید.
پوششهای جانی:
دیه فوت: پرداخت دیه کامل شخص یا اشخاص جان باخته در جریان تصادف حداکثر تا ظرفیت استاندارد خودروی شخص ثالث، در کنار هزینههای بیمارستان، پزشکی قانونی و کفن و دفن.
دیه از کار افتادگی دائمی: پرداخت دیه از کارافتادگی دائمی شخص یا اشخاص ثالث، بسته به میزان از کارافتادگی دائمی، گزارش پزشکی قانونی و سقف تعهدات بیمهنامه.
هزینههای درمان: جبران هزینههای درمان مصدومان تصادف شامل هزینههای بستری در بیمارستان یا مراکز درمانی، خرید داروها و لوازم مورد نیاز، انجام آزمایشها، جراحی و سایر هزینههای مرتبط حداکثر تا سقف تعهدات بیمهنامه.
خسارت جانی راننده: پرداخت دیه فوت، دیه از کارافتادگی دائمی و هزینههای درمانی راننده مقصر تصادف.
خسارت سرنشینان خودروی مقصر: پرداخت دیه فوت، از کارافتادگی دائمی و تمامی مخارج درمانی سرنشینان خودروی مقصر.
نکات مهم:
-
بر اساس اعلام ستاد دیه کشور مبلغ دیه برای ماههای حرام سال ۱۴۰۲، برابر با ۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان و برای ماههای غیر حرام این سال ۹۰۰ میلیون تومان است. همچنین دیه از کارافتادگی هم بر اساس همین ماههای حرام وغیرحرام محاسبه میشود.
-
بیمهگزار میتواند با پرداخت مبلغ بیشتر در زمان خرید و حتی بعد از آن، سقف تعهدات بیمهنامه شخص ثالث را برای خسارتهای جانی، بالاتر ببرد.
پوششهای مالی
خسارتهای خودرو یا خودروهای ثالث: پرداخت خسارتهای وارد شده به خودرو یا خودروهای ثالث تا سقف تعهدات بیمهنامه شامل هزینههای تعمیر، تعویض قطعات، اجرت تعمیرکار، هزینههای اسقاط، افت قیمت و سایر مخارج مشابه.
خسارت به سایر اموال: پرداخت خسارتهای وارد آمده به داراییهای و اموال شخص یا اشخاص ثالث در جریان تصادف شامل لوازم، تجهیزات، ساختمان، درخت، محصولات کشاورزی و اموال منقول و غیرمنقول تا سقف تعهدات بیمهنامه.
نکته: بیمهگزار میتواند همانند پوششهای جانی، سقف تعهدات بیمه شخث ثالث را برای پوششهای مالی نیز با پرداخت مبلغ بیشتر برای خرید بیمه، بالاتر ببرد.
پوششهای تکمیلی
سازوکار پوششهای تکمیلی بیمه شخص ثالث، شباهت بسیاری به الحاقیههای بیمه بدنه دارد؛ به این ترتیب که این پوششها اولا جداگانه قابل خریداری هستند، ثانیا اختیاری بوده و در نهایت اینکه خسارتهای بیشتری را نسبت به پوششهای اصلی جبران میکنند.
-
پوشش سرقت کلی خودرو
-
پوشش خسارتهای وارد شده به بار و محموله
-
پوشش خسارتهای وارد شده به خودرو در پارکینگ
-
پوشش هزینههای دادرسی تصادف
-
جبران خسارتهای وارد شده در اثر تصادف با حیوانات
-
خسارتهای سیل و زلزله
-
پوشش کمکهای اولیه
-
پوشش هزینههای ایاب و ذهاب در صورت عدم امکان استفاده از خودرو به مدت حداکثر ۳۰ روز در سال
بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ در چه شرایطی میتواند خسارتهای وارد شده را جبران نکند؟
در قانون بیمه مواردی وجود دارد که به استثنائات بیمه و یا موارد عدم جبران خسارت معروف هستند و بر اساس آنها شرکتهای بیمه میتوانند خسارتهای وارد آمده در جریان تصادفات را پرداخت نکنند. این موارد در بین بیمه شخص ثالث و بیمه بدنه مشترک هستند. البته برخی شرکتها در شرایط خاصی میتوانند تعدادی از این خسارتها را هم جبران کنند که به شرایط خودرو، بیمهگزار و همینطور سیاستهای بیمهگر بستگی دارد. در ادامه این استثنائات بیمه فهرست شدهاند؛
-
خسارتهای ناشی از جنگ، شورش و اغتشاشات
-
خسارتهای وارد شده در اثر تصادف عمدی یا با قصد آسیب رساندن
-
هزینههای ناشی از سوء استفاده از بیمهنامه
-
خسارتهای وارد شده به خودرو ناشی از رانندگی بدون گواهینامه معتبر
-
خسارتهای ایجاد شده به دلیل رانندگی در مسیرها و جادههای غیرمجاز
-
خسارتهای ناشی از رانندگی در مسابقات و رقابتهای اتوموبیلرانی
-
خسارتهای ناشی از رانندگی در حالت خوابآلودگی یا بیهوشی
-
خسارتهای ناشی از رانندگی با سرعت غیرمجاز
-
خسارتهای ناشی از رانندگی با وسایل نقلیه غیرمجاز
-
خسارتهای وارد شده به خودرو در اثر عدم رعایت مقررات ایمنی و قوانین راهنمایی و رانندگی
-
هزینههای ایجاد شده در تصادفات ناشی از نقص فنی خودرو
-
هزینه آسیبهای وارد شده در اثر رانندگی در حالت مستی یا مصرف مواد مخدر
-
هزینههای تعمیر خود خودروی مقصر
-
خسارت وارد شده در اثر فرار از مقامات انتظامی (به جز در شرایطی که خودرو به سرقت رفته و در اختیار سارقین باشد)
تعهدات بیمهگزار بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ نسبت به شرکت بیمه چیست؟
در قراردادی که بین بیمهگزار و بیمهگر در زمان خرید منعقد میشود، طرفین تعهداتی را خواهند داشت. همانطور که بیمهگر تعهدات زیادی در رابطه با جبران خسارتها دارد، بیمهگزار هم ملزم به رعایت مواردی است که در قرارداد بیمه ذکر شده است و در صورت عدم پایبندی به آنها، از تمام یا بخشی از خدمات جبران خسارت بیمه محروم میشود. شرکت بیمه مرکزی این تعهدات را تعیین کرده است؛ اما هر شرکت بیمه میتواند بسته به نوع خدمات دیگری که ارائه میدهد و همچنین شرایط خودروی بیمهگزار، تعهدات دیگری هم برای وی معین کند. این تعهدات عمومی در ادامه فهرست شدهاند؛
-
پرداخت حق بیمه: بیمهگزار باید در صورت خرید نقدی تمام حق بیمه خود را پرداخت کند. در صورت خرید قسطی نیز وی موظف است تا در زمانهای تعیین شده، نسبت به پرداخت اقساط اقدام کند.
-
ارائه اطلاعات صحیح: بیمهگزار باید تمامی اطلاعات مورد نیاز بیمهگر را به طور صحیح، کامل و معتبر در اختیار وی قرار دهد. اگر این اطلاعات ناقص یا نادرست باشند، شرکت بیمه میتواند از پرداخت خسارتها اجتناب کرده یا تنها بخشی از آنها را پرداخت کند. این اطلاعات میتوانند شامل مواردی مثل اطلاعات شخصی، مشخصات فنی و مدل خودرو و همچنین سوابق دریافت خسارت در گذشته باشند.
-
اطلاع رسانی در صورت تغییرات: هرگونه تغییر در اطلاعات ارائه شده به شرکت بیمه، باید توسط بیمهگزار به این شرکت اطلاع داده شود. مواردی مثل تغییر آدرس محل سکونت، تغییر مالکیت خودرو، تغییر کاربری و تغییراتی از این دست.
-
پایبندی به شرایط و قوانین بیمهنامه: بیمهگزار متعهد میشود که برای برخورداری از خدمات جبران خسارت بیمه، به تمام شرایط مندرج در قرارداد بیمهنامه عمل کند. این موارد میتوانند شامل تاریخ پایان اعتبار بیمهنامه، پوششها و محدودیتهای تعیین شده توسط شرکت بیمه و مواردی این چنینی باشند.
-
اعلام حادثه: در صورت بروز حادثه و تمایل بیمهگزار برای استفاده از جبران خسارت بیمه شخص ثالث، وی باید در طی زمان مقرر که در بیمهنامه ذکر شده، وقوع تصادف را به بیمهگر گزارش کند. این زمان معمولا حداکثر تا ۵ روز از زمان تصادف است.
-
همکاری با شرکت بیمه: اگر بیمهگر به همکاری بیمهگزار در جریان رسیدگی به پرونده تصادف نیاز داشته باشد، وی موظف است که همکاریهای لازم را به عمل آورد. این همکاریها میتوانند شامل مواردی مثل ارائه اطلاعات و مدارک مورد نیاز، حضور در جلسات کارشناسی و انجام اقدامات لازم برای تعمیر یا تعویض خودرو و مواردی از این دست باشند.
-
جلوگیری از توسعه خسارتها: اگر بیمهگزار امکان این را داشته باشد که از پیشرفت و توسعه خسارتها جلوگیری کند، یا امکان انجام اقداماتی را که هر شخصی عرفا برای نگهداری از اموال خود انجام میدهد، داشته باشد، باید حتما اقدام نماید.
بیمهگزار برای دریافت خسارت از بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ چه مراحلی را باید طی کند؟
تماس با پلیس: پلیس با حاضر شدن در صحنه تصادف، ۲ وظیفه مهم به عهده دارد؛ ابتدا مشخص کردن مقصر حادثه و سپس تهیه کروکی و گزارش تصادف. این کروکی از مهمترین مدارک مورد نیاز برای تعیین میزان خسارتها توسط شرکت بیمه است.
گزارش تصادف به شرکت بیمه: معمولا شما حداکثر تا ۵ روز بعد از تصادف فرصت دارید تا وقوع آن را به بیمهگر گزارش کرده و اطلاعات مورد نیاز مثل تاریخ، ساعت، مکان و طرفین تصادف را در اختیار شرکت بیمه قرار دهید.
تهیه مدارک زیر و ارائه به شرکت بیمه:
-
گزارش پلیس
-
کروکی حادثه
-
مدارک هویتی بیمهگزار
-
مدارک بیمهنامه
-
کارت خودروی راننده مقصر
-
مدارک شناسایی شخص یا اشخاص ثالث زیان دیده
-
مدارک پزشکی در صورت وجود خسارت جانی اشخاص ثالث و خود راننده مقصر
-
فاکتورهای تعمیر یا تعویض قطعات آسیب دیده در خودرو شخص ثالث
-
مدارک مربوط به خسارت وارد شده به اموال اشخاص ثالث
بازبینی خودروها و ارزیابی خسارتها: بررسی و بازبینی خودروها توسط کارشناس ارزیابی خسارت شرکت بیمه انجام میشود و وی گزارش خود و تخمین اولیه از میزان خسارتها را به شرکت ارائه میکند.
تعیین میزان نهایی خسارتهای جانی و مالی: گزارش کارشناس ارزیابی خسارت، مدارک ارائه شده توسط شما و گزارش پلیس و پزشکی قانونی، مدارکی هستند که شرکت بیمه بر اساس آنها میزان خسارتهای قابل پرداخت را محاسبه و اعلام میکند.
پرداخت خسارتها: شرکت بیمه موظف است بعد از محاسبه خسارتهای جانی و مالی، حداکثر بین ۱۵ تا ۳۰ روز نسبت به پرداخت آنها اقدام کند.
چند نکته:
-
تا زمانی که پلیس به صحنه تصادف نرسیده است، در آنجا حضور داشته باشید.
-
از جابجایی خودروها و بر هم زدن صحنه تصادف خودداری کنید.
-
در صورتی که برای رعایت جوانب احتیاطی، مجبور شدید که خودروها را جابجا کنید، ابتدا از تمام زوایا از صحنه حادثه، شکل و محل قرارگیری خودروها و خسارتهای وارد آمده عکس و فیلم بگیرید.
-
اگر در کروکی و گزارش پلیس اشتباه و مغایرتی دیدید، آنها را به ماموران حاضر در صحنه اطلاع دهید.
-
قبل از اینکه کارشناس ارزیابی خسارت بیمه خودروها را بازبینی نکرده است، از تعمیر آنها جدا اجنتاب کنید. در غیر این صورت بیمه تعهدی به جبران خسارتهای وارده نخواهد داشت.
-
اگر خسارتهای وارد آمده کم است، با شرکت بیمه خود تماس بگیرید تا کارشناس سیار خود را برای بررسی خودروها اعزام کند. در این شرایط نیازی به حضور پلیس و تنظیم کروکی نیست.
در محاسبه نرخ و قیمت بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ چه فاکتورهایی در نظر گرفته میشوند؟
تعیین نرخ بیمه لیفان ۸۲۰ و به طور کل تمام خودروهای موجود در کشور، توسط بیمه مرکزی انجام میشود. در مقابل، شرکتهای بیمه نیز وظیفه محاسبه قیمت بیمهنامه آنها را به عهده دارند و برای این کار فاکتورهای مختلفی را در نظر میگیرند. مهمترینِ این فاکتورها در ادامه بررسی شدهاند؛
سال ساخت و مدل خودرو: اگر خودرویی مدل جدیدتر و سال ساخت کمتری داشته باشد، بیمهنامه شخص ثالث در نظر گرفته شده برای آن ارزانتر خواهد بود. به دلیل اینکه استهلاک قطعات و فرسودگی آن کمتر است و احتمال تصادف را پایینتر میآورد.
ظرفیت موتور خودرو: هر چقدر که خودرویی موتوری با ظرفیت بالاتر داشته باشد، بالطبع قدرت و سرعت آن نیز افزایش پیدا میکند و در صورت تصادف میتواند خسارتهای بیشتری به بار بیاورد. به همین دلیل بیمهنامه آن نیز گرانتر خواهد بود.
محل سکونت بیمهگزار: مناطق پرجمعیت، پرتردد و حادثهخیز، به خاطر همین دلایل احتمال تصادف را بالاتر میبرند و بیمهنامههای شخص ثالث گرانتری دارند.
میزان تخفیفهای بیمهای: به هر میزان که بیمهگزار تخفیفهای متنوعی مثل تخفیف عدم خسارت یا خودروی صفر کیلومتر داشته باشد، میتواند بیمهنامهای با قیمت پایینتر دریافت کند.
سقف تعهدات و پوششهای بیمهنامه: اگر بیمهگزار پوششهای بیشتری درخواست کند و میزان سقف تعهدات بیمهنامه شخص ثالث را هم افزایش دهد، باید بیمهنامه گرانتری خریداری کند.
تجهیزات امنیتی: خودروهایی که در آنها تجهیزات امنیتی بیشتری به کار برده شده که احتمال تصادف را کاهش میدهند، میتوانند به خاطر هیمن تجهیزات و امکانات ایمنی، بیمهنامه ارزانتری دریافت کنند.
سایر عوامل: شرکتهای بیمه معمولا بسته به سیاستها و خط مشی خود، عوامل دیگری را هم برای صدور بیمهنامه شخص ثالث در نظر میگیرند که در هر شرکتی موارد متفاوتی هستند.
فرمول محاسبه نرخ بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ :
«نرخ بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ = نرخ پایه × ضریب کاربری × ضریب سال ساخت»
فرمول محاسبه قیمت بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ :
«قیمت بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ = نرخ بیمه شخص ثالث × میزان تعهدات مالی بیمهنامه × مدت زمان قرارداد بیمهنامه × درصد تخفیف عدم خسارت × میزان جریمه دیرکرد»
بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ چه تخفیفهایی دارد؟
تخفیف عدم خسارت: تخفیف عدم دریافت خسارت، مهمترین و موثرترین تخفیف بیمهای است و سازوکار آن نیز به این صورت است که بیمهگزار برای هر سالی که از شرکت بیمه خسارت دریافت نکرده باشد، میتواند روی بیمهنامه جدید خود، تخفیف دریافت کند. این تخفیف برای سال اول ۲۵ درصد بود و هر ساله ۵ درصد به آن افزوده میشود. این تخفیف الزامی میتواند حداکثر تا ۷۵ درصد از قیمت بیمهنامه شخص ثالث جدید کم کند.
تخفیف سابقه تخلفات رانندگی: تخفیف حداکثر ۱۰ درصدی روی بیمهنامه شخص ثالث جدید در انتظار رانندگان قانونمندی است که در ۵ سال گذشته هیچ جریمه یا خلافی نداشتهاند.
تخفیف خودروی صفر کیلومتر: تمام خودروهای صفر کیلومتر میتوانند تا تاریخ مشخصی از زمان ترخیص یا شمارهگذاری، روی اولین بیمه شخص ثالث خود حداکثر ۲۰ درصد تخفیف دریافت کنند. این مدت زمان مشخص در هر شرکت بیمهای متفاوت است.
نکته: بر اساس قانون جدید بیمه، پس از این دیگر تخفیفهای عدم خسارت بیمهگزار در صورت استفاده از جبران خسارت بیمه، به یکباره صفر نمیشوند؛ بلکه به صورت پلکانی کاهش پیدا میکنند. این کاهش تخفیفها به شرح زیر است؛
-
کاهش تخفیفها در صورت دریافت خسارتهای مالی برای دریافت خسارت اول ۲۰٪، برای بار دوم ۳۰٪ و برای بار سوم و بیشتر ۴۰٪ است.
-
کاهش تخفیفها در زمان دریافت خسارتهای جانی هم برای بار اول ۳۰٪، برای بار دوم ۷۰٪ و برای بار سوم و بیشتر ۱۰۰٪ تخفیفها خواهد بود.
استعلام قیمت و خرید بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰ از بیمه بازار
خرید بیمه شخص ثالث لیفان ۸۲۰، تفاوت چندانی با فرآیند خرید سایر بیمهها ندارد. برای مثال برای خرید بیمه شخص ثالث ایران در همین صفحه اطلاعات خودروی خود را وارد کنید. پس از آن به فهرستی جامع از بیمهنامههای معتبر تمام شرکتهای بیمه دسترسی خواهید داشت. این بیمهنامهها را از نظر قیمت، پوششهای اصلی و تکمیلی و شرایط خرید نقد و اقساط با هم مقایسه کرده و بهترین گزینه را انتخاب کنید. در مرحله بعدی باید مدارک خود و خودروی خود را در سامانه بیمهبازار بارگذاری کنید. بیمهبازار برای بررسی محاسبه تخفیفها و قیمت نهایی بیمهنامه شما، این مدارک را بررسی میکند.
در پایان نیز با وصل شدن به درگاه پرداخت، مبلغ بیمهنامه را پرداخت میکنید. اگر به صورت اقساطی اقدام به خرید بیمه کردید، ضمن واریز مبلغ پیشپرداخت، باید چک، سفته یا گواهی کسر اقساط را نیز که بیمهگر نیاز دارد، آپلود کنید. به این ترتیب خودروی شما به راحتی تحت پوشش بیمه شخص ثالث قرار میگیرد. اگر هم تا پیش از ساعت ۹ شب خرید خود را نهایی کنید، بیمه شما از همان روز محاسبه خواهد شد. خلاصه مراحل خرید بیمه هم به ترتیب زیر است:
-
وارد کردن اطلاعات خودروی لیفان ۸۲۰
-
وارد کردن کد ملی بیمهگزار
-
وارد کردن پاسخ سوالات
-
استعلام قیمت از شرکتهای مختلف و انتخاب بهترین بیمه
-
بارگذاری تصویر گواهینامه، کارت ماشین یا کارت سبز خودرو و بیمهنامه قبلی
-
بررسی مدارک و تخفیفهای بیمه توسط بیمهبازار
-
ثبت درخواست و پرداخت مبلغ بیمهنامه
-
بارگذاری مدارک درخواستی بیمهگر در صورت خرید اقساطی
-
صدور بیمهنامه
-
ارسال نسخه کاغذی بیمهنامه در صورت ثبت درخواست بیمهگزار