سیاست استفاده از کوکی
بیمه‌بازار، به منظور بهبود تجربه کاربران و بهینه‌سازی ارتباط با آنها، از کوکی استفاده می‌کند. با زدن دکمه «پذیرش همه» و بستن این پیام، با جمع‌آوری کوکی موافقت می‌کنید.
کوکی‌های ضروری
از این کوکی‌ها برای امنیت وب‌سایت و کارکردهای پایه‌ای آن استفاده می‌شود. بدون پذیرش این کوکی‌ها وب‌سایت قادر به کار کردن نخواهد بود.
کوکی‌های کاربردی
این کوکی‌های به انجام ویژگی‌های خاصی مانند به اشتراک‌گذاری محتوای وب‌سایت در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کنند.
کوکی‌های تجزیه تحلیلی
این کوکی‌های برای درک نحوه تعامل بازدیدکنندگان با وب‌سایت استفاده می‌شوند.
کوکی‌های تبلیغاتی
این کوکی‌های برای ارائه تبلیغات سفارشی بر اساس صفحاتی که قبلاً بازدید کرده‌اید استفاده می‌شوند.
جزئیات
health

بیمه درمان تکمیلی ملت

بیمه موردنظر خود را انتخاب کنید.

ارزش‌های بیمه‌‌بازار

صدور بیمه نامه در همان روز
صدور بیمه نامه در همان روز
امکان خرید قسطی بیمه
امکان خرید قسطی بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته

شرکت‌های بیمه همراه بیمه بازار

توضیحات شرکت

بیمه ملت
بیمه ملت
رتبه رضایتمندی
3
دیدگاه کاربران
زمان پاسخگویی
رتبه رضایت مشتریان
سطح توانگری

بیمه درمان تکمیلی ملت

هر ساله افراد زیادی برای چکاپ یا درمان بیماری به درمانگاه‌ها مراجعه می‌کنند. در طی چند سال اخیر هزینه‌های درمان و بیمارستان افزایش چشم‌گیری داشته است. به همین دلیل کسانی که بیمه تکمیلی ندارند، باید هزینه‌های درمان مثل دارو و آزمایش را خودشان پرداخت کنند. چراکه کل هزینه درمان با بیمه پایه قابل پرداخت نیست. بیمه ملت یکی از معتبرترین و شناخته‌ترین شرکت‌های بیمه خصوصی است که در سال ۱۳۸۲ تاسیس شد. در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ نمایندگی در کل کشور دارد. در نتیجه سازمان‌ها می‌توانند با خرید بیمه درمان تکمیلی گروهی ملت کلیه کارکنان خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهند.

انواع بیمه درمان تکمیلی ملت

به صورت کلی بیمه تکمیلی به ۳ دسته بیمه درمان تکمیلی انفرادی، بیمه درمان تکمیلی گروهی (سازمانی) و بیمه درمان تکمیلی خانواده تقسیم می‌شود؛ اما در بیشتر اوقات بیمه تکمیلی ملت طرح‌ها و پوشش‌های متنوعی را برای بیمه درمان تکمیلی گروهی (سازمانی) ارائه می‌دهد و امکان استفاده از بیمه درمان انفرادی وجود ندارد. در نتیجه سازمان‌ها و شرکت‌های دولتی و خصوصی می‌توانند تمام کارکنان و اعضای خانواده‌شان یا حداقل ۷۰ درصد از آن‌ها را تا سقف تعیین‌شده تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی گروهی ملت قرار دهند.

انواع بیمه درمان تکمیلی گروهی ملت

بیمه تکمیلی گروهی ملت به دو دسته زیر تقسیم می‌شود.

  • بیمه درمان کامل: در این نوع بیمه‌نامه، شرکت بیمه (بیمه‌گر) تعهد می‌دهد که کلیه هزینه‌های درمانی مربوط به بیمه‌شده‌ها را براساس شرایط و تعهدات خود پرداخت کند.
  • بیمه درمان تکمیلی: در این نوع بیمه‌، شخصی که بیمه را پرداخت می‌کند (بیمه‌گذار)، شرکت بیمه (بیمه‌گر) پایه را دارد. در نتیجه بیمه‌گر دوم بخشی از هزینه‌های درمان را طبق تعهدات خود بر‌عهده می‌گیرد و پرداخت می‌کند. در واقع کل یا بخشی از فرانشیز بیمه‌های درمان تکمیلی توسط بیمه‌گر اول فراهم می‌شود.

چه کسانی می‌توانند تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی گروهی قرار بگیرند؟

شرکت بیمه‌گذار می‌‌تواند کلیه کارکنان رسمی، قراردادی و پیمانی را همراه با اعضای خانواده‌شان را تحت پوشش بیمه قرار دهد. تنها شرط مهم این است که باید حداقل ۵۰ درصد از کارکنان به صورت همزمان تحت پوشش بیمه ملت تکمیلی قرار بگیرند.

کلیه بیمه‌گذاران می‌توانند فرزندان دختر خود را تا زمان ازدواج یا کار تحت پوشش بیمه تکمیلی درمان ملت قراردهند. ولی پسران در شرایط کلی تا سن ۲۲ سالگی بیمه می‌شوند.

نکته: اگر بیمه‌شده‌ای صاحب فرزند شود، از بدو تولد می‌تواند آن را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی ملت قرار دهد.

انواع پوشش بیمه درمان تکمیلی ملت

با خرید بیمه درمان تکمیلی ملت می‌توانید از پوشش‌های اصلی و اضافی استفاده کنید. در لیست زیر به تمام موارد اشاره می‌کنیم.

  • هزینه‌های مربوط به عمل جراحی مثل هزینه‌های بستری بیمار، جراحی، day care در برخی از بیمارستان‌ها یا مراکز درمانی
  • هزینه‌های مربوط به عمل جراحی‌های تخصصی و مهم مثل عمل جراحی قلب، مغز، سرطان، اعصاب مرکزی، نخاع، دیسک و ستون فقرات، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان، آنژیوپلاستی عروق کرونر و داخل مغز، شیمی‌درمانی و رادیوتراپی
  • هزینه‌های مربوط به زایمان و ناباروری مثل هزینه زایمان طبیعی و سزارین، هزینه میکرواینجکشن و IVF
  • مخارج مربوط به رفع عیوب انکساری چشم مانند جراحی مربوط به رفع عیوب انکساری چشم، نزدیک‌بینی، دوربینی، آستیگمات چشم
  • هزینه مربوط به خدمات درمانی غیر بیمارستانی (پاراکلینیکی ۱): رادیوگرافی، آنژیوگرافی عروق محیطی و چشم، سونوگرافی، ماموگرافی، اسکن، ام.‌آر‌.آی، پزشکی هسته‌ای، دانسیتومتری
  • هزینه مربوط به پاراکلینیکی ۲: آندوسکوپی، خدمات تشخیصی عروقی و قلبی مثل نوار قلب، انواع اکوکاردیوگرافی، تست ورزش، انواع هولتر مانتورینگ، خدمات تشخیصی تنفسی مثل اسپیرومتری، نوار مثانه، اپتومتری، پریمتری، بیومتری، شنوایی‌سنجی
  • هزینه مربوط به پاراکلینیکی ۳ (جراحی سرپایی): شکستگی، دررفتگی، گچ‌گیری، ختنه، بخیه، کرایوتراپی، اکسیزیون لیپوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
  • مخارج مربوط به آزمایشهای تشخیصی پزشکی: پاتولوژی، تست آلرژی و ژنتیک پزشکی
  • هزینه مربوط به دندان پزشکی مثل کشیدن دندان، ترمیم، درمان، ریشه، جرم‌گیری، روکش و جراحی لثه (غیر زیبایی)
  • پرداخت هزینه مربوط به فیزیوتراپی، گفتار درمانی و کار درمانی
  • جبران مخارج مربوط به خدمات اورژانس، ویزیت و دارو
  • جبران هزینه‌های غربالگری جنین مثل آزمایش ژنتیک جنین
  • پرداخت هزینه اروتز بعد از عمل جراحی با تشخیص پزشک
  • هزینه فوریت‌های پزشکی و آمبولانس درون شهری و بین‌ شهری
  • مخارج مربوط به خرید عینک و لنز تماس طبی
  • هزینه‌های مربوط به بیماران روان‌پریش

نکته: برخی از موارد بالا مثل هزینه دارو، ویزیت، سمعک، عینک، لنز طبی، خدمات آزمایشگاهی، دندانپزشکی و فیزیوتراپی جزء پوشش‌های اضافی بیمه تکمیلی ملت هستند. با پرداخت هزینه بیشتر می‌توانید از آن‌ها نیز در کنار سایر خدمات استفاده کنید.

محاسبه هزینه بیمه درمان تکمیلی ملت

مبلغ هزینه بیمه درمان تکمیلی ملت مثل سایر شرکت‌های بیمه براساس نوع طرح، سن متقاضیان و سقف تعهدات تعیین می‌شود و از کلیه افراد دریافت می‌شود. موارد زیر نقش مهمی در تعیین هزینه بیمه درمان دارند.

نوع پوشش درمانی

معمولا شرکت‌های بیمه طرح‌های مختلفی را به متقاضیان خود ارائه می‌دهند. مبلغ بیمه درمان تکمیلی با توجه به نوع پوشش انتخابی شما متفاوت است. به عنوان مثال اگر طرح دریافتی شما هزینه عینک، سمعک و خدمات پزشکی را نداشته باشد، جز پوشش اضافی بیمه درمان تکمیلی ملت نیستید. در نتیجه حق بیمه کمتری باید به شرکت بیمه بپردازید.

تعداد بیمه‌شدگان

هر چه‌قدر تعداد نفرات درون یک سازمان بیشتر باشد، هزینه بیمه درمانی کمتر است. نکته حائز اهمیت اینجا است که تعداد بیمه‌شدگان در یک شرکت باید حداقل ۵۰ نفر باشند، در غیر این صورت امکان خرید بیمه درمان تکمیلی گروهی برای شرکت‌های کوچک‌تر وجود ندارد.

سن بیمه‌شدگان

سن یکی از فاکتورهای مهم در تعیین هزینه درمان تکمیلی ملت است. در نتیجه کسانی که سن‌شان بالای ۶۰ سال است باید حق بیمه بیشتری را پرداخت کنند.

سقف تعهدات بیمه تکمیلی ملت

سقف تعهد بیمه درمان تکمیلی ملت برای تمام بیمه‌گذاران یکسان نیست. شرکت بیمه ملت ۴ نوع طرح (۱، ۲، ۳ و VIP) را به بیمه‌شدگان ارائه می‌دهد. طرح VIP بیشترین سقف تعهد و طرح ۱ کمترین سقف تعهد را دارد.

شرایط دریافت بیمه درمان تکمیلی ملت

  • اگر بیمه‌شده اصلی در طول زمانِ پرداخت حق بیمه فوت کند، اعضای خانواده‌ش باید حق بیمه را تا پایان قرارداد پرداخت کنند؛

  • مدت اعتبار بیمه درمان تکمیلی ملت ۱ سال است که در بیمه‌نامه ذکر می‌شود؛

  • شرکت بیمه‌گر تنها در ابتدا یا زمان تجدید بیمه‌نامه می‌تواند کارکنان بازنشسته و افراد تحت تکلفشان را بیمه کند.

  • سن بیمه‌گذار اصلی برای خرید بیمه تکمیلی ملت باید حداقل ۱۸ سال تمام باشد.

  • برای خرید تمام طرح‌های بیمه درمان تکمیلی ملت به جز طرح VIP باید بیمه پایه‌ای مثل تامین اجتماعی را داشته باشید.

توجه: در نظر داشته باشید که بیمه درمان تکمیلی ملت زیر مجموعه بانک ملت نیست. بیمه درمان تکمیلی بانک ملت که با نام بیمه ما شناخته می‌شود، خدمات و پوشش مختص خود را دارد و با بیمه درمانی ملت متفاوت است.

نحوه پرداخت خسارت درمان بیمه تکمیلی ملت

پرداخت خسارت بیمه تکمیلی ملت به دو صورت مستقیم و غیر مستقیم انجام می‌شود.

دریافت خسارت درمان بیمه تکمیلی به صورت مستقیم

اگر بیمارستان‌ها یا مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه درمان ملت باشند، شما می‌توانید با در دست داشتن معرفی‌نامه بیمه ملت به یکی از مراکز درمانی مراجعه کنید و بدون پرداخت هزینه مستقیم درمان شوید. گاهی‌اوقات مخارج درمان بالاتر از سقف تعهدات شرکت بیمه است؛ در این شرایط نیاز است ما‌به‌تفاوت هزینه بیمه تکمیلی ملت را پرداخت کنید.

مدارک لازم برای صدور معرفی‌نامه بیمه تکمیلی ملت

شما می‌توانید به صورت آنلاین یا سیستمی معرفی‌نامه بیمه ملت تکمیلی را دریافت کنید.

دریافت معرفی‌نامه آنلاین بیمه

در این حالت نیاز است به همراه گواهی (نسخه) پزشک معالج، کارت ملی یا شناسنامه و ... به یکی از مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه تکمیلی ملت مراجعه کنید. آن‌ها احراز هویت را انجام می‌دهند و در نهایت‌ شما یا بیمار را پذیرش می‌کنند.

دریافت معرفی‌نامه سیستمی بیمه

برای دریافت معرفی‌نامه سیستمی باید به همراه گواهی پزشک معالج، کارت ملی یا شناسنامه به یکی شعب صدور معرفی‌نامه مراجعه کنید تا بتوانید معرفی‌نامه را دریافت کنید.

به صورت کلی برای دریافت معرفی نامه به مدارک زیر نیاز دارید:

  • درخواست کتبی بیمه‌گذار
  • نسخه پزشک معالج همراه با مهر پزشک
  • اعلام نامه بیمارستان یا مرکز درمانی
  • تاییدیه پزشک معتمد شرکت

نکته: بیمه تکمیلی ملت طرف قرارداد همه مراکز درمانی مثل مراکز تصویربرداری، چشم پزشکی، جراحی محدود، درمانگاه، فیزیوتراپی، داروخانه، آزمایشگاه، دندانپزشکی، عینک‌سازی و .... در کل کشور است.

دریافت خسارت درمان بیمه تکمیلی ملت به صورت غیر مستقیم

در این حالت مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه تکمیلی ملت نیستند. در نتیجه شما باید هزینه درمان را به صورت مستقیم در یکی از مراکز درمانی پرداخت کنید و سپس برای دریافت خسارت به یکی از دفاتر بیمه ملت مراجعه کنید. کارشناسان بعد از انجام محاسبات و کم کردن مبلغ بیمه‌گر اول، مابقی هزینه بیمه تکمیلی ملت را برای بیمه‌شده واریز می‌کنند.

مدارک لازم برای دریافت خسارت غیر مستقیم

  • اصل صورت‌حساب بیمارستان یا کلیه مدارک با مهر و امضای حسابدار؛
  • اصل دستور پزشک معالج همراه با مهر و امضای پزشک معالج بیمار؛
  • اصل فاکتور پرداختی برای تست ورزش، نوار عضله، اسکن و ...؛
  • نسخه تجویز شده از سوی پزشک برای عینک، دارو و ویزیت؛
  • اطلاعات مربوط به مراکز درمانی با مهر و امضای قابل اعتماد.

بیمه بازار؛ روشی آسان برای خرید بیمه درمان تکمیلی ملت

سامانه بیمه بازار امکان استعلام و خرید بیمه درمان تکمیلی ملت در کنار سایر بیمه‌ها فراهم کرده است. شما می‌توانید درخواست خود را در سامانه بیمه تکمیلی درمان ملت بیمه بازار ثبت کنید. بعد از ثبت درخواست، متخصصان ما با شما تماس می‌گیرند و اطلاعات دقیقی در خصوص طرح‌های مختلف و هزینه‌شان را در اختیارتان قرار می‌دهند. هم‌چنین می‌توانید از راهنمای خرید بیمه تکمیلی از بیمه بازار نیز استفاده کنید تا بتوانید بهترین طرح بیمه‌نامه ملت را براساس نیاز خود انتخاب کنید.

اعتبار بیمه درمان تکمیلی ملت

مدت اعتبار بیمه درمان تکمیلی ملت ۱ سال است. بعد از آن، بیمه در صورت توافق طرفین تمدید می‌شود. بیمه بازار امکان یادآوری تمدید بیمه‌نامه را در اختیار کلیه کاربران خود قرار داده است. با این امکان دیگر نیاز نیست نگران اتمام تاریخ اعتبار بیمه پیش از تمدید آن باشید.

تمدید بیمه‌نامه ملت پس از پایان اعتبار

تمدید بیمه تکمیلی ملت آسان است. اگر از پوشش بیمه درمان تکمیلی ملت رضایت دارید، می‌توانید بیمه را پیش از به پایان رسیدن تاریخ اعتبار از طریق سایت بیمه بازار تمدید کنید. توجه داشته باشید تسویه حق بیمه پیش از تاریخ انقضاء بیمه‌نامه الزامی است.

چه هزینه‌هایی تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی ملت قرار نمی‌گیرد؟

شرکت بیمه ملت هزینه‌های مربوط به عمل جراحی زیبایی، ترک اعتیاد، سقط جنین، مواد مخدر، روان‌گردان و مشروبات الکی، خودکشی، عیوب مادرزادی، هزینه اتاق خصوصی، هزینه چکاپ گروهی، لوازم آرایشی و بهداشتتی، جراحی فک، معلولیت ذهنی و از کار افتادگی را پرداخت نمی‌کند؛ مگر در شرایطی که پزشک معتمد شرکت بیمه آن‌ها را تایید کند.

عملکرد بیمه تکمیلی شرکت بیمه ملت از سال 1401 تا 1402

ضریب خسارتخسارت پرداختیحق بیمه تولیدیرشته
تغییر (واحد)1402(%)1401(%)واقع شدهمعوق اول سالمعوق پایان سالسهم از بازار
(%)
سهم از شرکت
(%)
نرخ
رشد
(%)
14021401عاید شدهذخیره اول سالذخیره پایان سالسهم از بازار
(%)
سهم از شرکت
(%)
نرخ
رشد
(%)
14021401
45.7-108.6154.38,230.41,229.81,434.21.332.016.1-8,026.09,569.87,579.92,084.14,383.61.119.5104.99,690.24,729.5درمان

چرا استعلام بیمه درمان تکمیلی ملت پیش از خرید بیمه الزامی است؟

پیش از خرید بیمه درمان تکمیلی ملت یا هر نوع بیمه‌ دیگر، نیاز است استعلام بیمه درمان را انجام دهید تا از قیمت، شرایط و طرح و پوشش‌های بیمه مطلع شوید. شما می‌توانید برای استعلام و خرید آنلاین بیمه به سایت بیمه‌بازار مراجعه کنید. همچمین برای استعلام بیمه درمان تکمیلی ملت می‌توانید با متخصصان بیمه بازار تماس بگیرید تا برای انتخاب بهترین طرح بیمه درمان، شما را راهنمایی کنند.

صفحات مرتبط:

بیمه عمر ملت

سوالات متداول

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه شناخته می‌شود و فقط بخش کمی از هزینه‌های درمان را جبران می‌کند. بنابراین، برای جبران سایر هزینه‌های درمانی، بهتر است بیمه تکمیلی تهیه کنیم.  از این رو به تامین اجتماعی، بیمه پایه و به طرح‌های درمانی که شرکت‌های بیمه می‌فروشند؛ بیمه تکمیلی می‌گویند تا کامل کننده بیمه پایه باشد. 

بیمه تکمیلی چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟

بیمه‌های تکمیلی عموما به صورت گروهی و سازمانی ارائه می‌شوند. اما برخی شرکت‌های بیمه، طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی را نیز ارائه می‌دهند. این نوع از بیمه تکمیلی برای کسانی است که یا بیمه پایه ندارند یا نمی‌توانند بیمه تکمیلی را به صورت گروهی و سازمانی تهیه کنند.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

در بیمه تکمیلی انفرادی همه‌چیز از جمله هزینه، به صورت کلی، به طرحی بستگی دارد که از سوی متقاضی خریداری می‌شود. 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی و سازمانی دارد؟

هر شرکت بیمه‌ای با توجه به سیاست‌های داخلی خودش برای طرح‌های مختلف بیمه اقدام می‌کند. از آنجا که درصد ریسک جبران هزینه‌ها در بیمه‌های تکمیلی بالاست؛ شرکت‌های محدودی حاضر می‌شوند تا بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه کنند. 

چرا طرح انفرادی بیمه تکمیلی از سوی همه شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شود؟

فرانشیز درصدی از هزینه‌های درمان است که شخص بیمه شده باید پرداخت کند. مابقی هزینه‌ها بر عهده شرکت بیمه است که جبران کند. 

فرانشیز چیست؟

خیر، چون طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت یک پکیج کلی فروخته می‌شود؛ نمی‌توان یک یا چند پوشش آن را حذف کرد یا تغییر داد. حتی اگر استفاده نکردن از آن پوشش برای بیمه‌گذار قطعی باشد. مثل انتخاب پوششی که هزینه‌های زایمان را هم جبران می‌کند اما خریدار آن نوع پوشش آقاست و امکان استفاده از آن را ندارد. 

آیا امکان ویرایش پوشش در طرح‌ بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد تا هزینه کمتری پرداخت شود ؟ 

بیمه‌های تکمیلی از زمانی که صادر می‌شوند قابل استفاده هستند. به بیانی دیگر، از ساعت ۲۴ روزی که بیمه تکمیلی صادر شود می‌توان از آن استفاده کرد. به جز یک سری خدمات که نیاز به گذراندن دوره انتظار دارند.

تنها مرحله‌ای که ممکن است روند صدور بیمه تکمیلی را به تاخیر بیاندازد؛ تایید پرسشنامه‌ تکمیل شده‌ای است که پزشک معتمد شرکت بیمه باید آن را امضا کند. پس از تایید این پزشک، بیمه‌نامه صادر می‌شود و قابل استفاده است.

دقیقا از چه زمانی می‌توانیم برای گرفتن هزینه‌های درمان در بیمه‌های تکمیلی اقدام کنیم؟

دوره انتظار مربوط به برخی پوشش‌ها در بیمه تکمیلی است که بعد از صدور بیمه‌نامه امکان استفاده بلافاصله از آن وجود ندارد که بسته به نوع آن، باید بعد از طی شدن ۳ ، ۶ یا ۹ ماه از زمان صدور صبر کنیم تا اجازه استفاده را به دست بیاوریم. در این مدت، هزینه پوشش‌های دوره انتظار بر عهده بیمه‌گذار است و شرکت بیمه، هزینه‌ای را جبران نمی‌کند.

برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار ۳ ماهه: بیماری‌های مزمن، هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان و....
برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار بیشتر از ۳ ماه: هزینه‌های مربوط به زایمان برای خانم‌ها و نازایی برای خانم‌ها و آقایان و.....
 

دوره انتظار در بیمه تکمیلی مربوط به کدام خدمات است؟

از طریق دو روش مستقیم و غیر مستقیم می‌توان از بیمه تکمیلی استفاده کرد. 
در روش غیر مستقیم یا آنلاین می‌توان با مراجعه به مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی و ارائه کدملی، فقط فرانشیز بیمه را پرداخت کرد.
روش مستقیم یا آفلاین مربوط به مراکز درمانی است که قراردادی با شرکت بیمه ندارند. در نتیجه، بیمه‌گذار تمامی هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. بعد از آن باید مستقیما به شعبه مورد نظر شرکت بیمه برود و اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه کند تا پس از بررسی و تایید، هزینه‌های درمانی بعد از کسر فرانشیز تا سقف مشخص به حسابش واریز شود. 

چگونه از بیمه تکمیلی استفاده کنیم؟