سیاست استفاده از کوکی
بیمه‌بازار، به منظور بهبود تجربه کاربران و بهینه‌سازی ارتباط با آنها، از کوکی استفاده می‌کند. با زدن دکمه «پذیرش همه» و بستن این پیام، با جمع‌آوری کوکی موافقت می‌کنید.
کوکی‌های ضروری
از این کوکی‌ها برای امنیت وب‌سایت و کارکردهای پایه‌ای آن استفاده می‌شود. بدون پذیرش این کوکی‌ها وب‌سایت قادر به کار کردن نخواهد بود.
کوکی‌های کاربردی
این کوکی‌های به انجام ویژگی‌های خاصی مانند به اشتراک‌گذاری محتوای وب‌سایت در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کنند.
کوکی‌های تجزیه تحلیلی
این کوکی‌های برای درک نحوه تعامل بازدیدکنندگان با وب‌سایت استفاده می‌شوند.
کوکی‌های تبلیغاتی
این کوکی‌های برای ارائه تبلیغات سفارشی بر اساس صفحاتی که قبلاً بازدید کرده‌اید استفاده می‌شوند.
جزئیات
health

بیمه درمان تکمیلی پارسیان

بیمه موردنظر خود را انتخاب کنید.

ارزش‌های بیمه‌‌بازار

صدور بیمه نامه در همان روز
صدور بیمه نامه در همان روز
امکان خرید قسطی بیمه
امکان خرید قسطی بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته

شرکت‌های بیمه همراه بیمه بازار

توضیحات شرکت

بیمه پارسیان
بیمه پارسیان
رتبه رضایتمندی
5
دیدگاه کاربران
زمان پاسخگویی
رتبه رضایت مشتریان
سطح توانگری

بیمه درمان تکمیلی پارسیان

یکی از دغدغه‌های مهم در زندگی، پرداخت هزینه‌های درمانی و پزشکی است. همه ما در طول سال به آزمایش و چکاپ پزشکی احتیاج داریم و ممکن است برای پیشگیری و درمان به پزشک و آزمایشگاه مراجعه کنیم. بیمه تکمیلی پارسیان یکی از محبوب‌ترین بیمه‌های درمان است و هزینه‌های متنوعی مثل هزینه‌ آزمایش‌ها، جراحی‌ها و عمل‌های سرپایی را پوشش می‌دهد. در این مطلب، با انواع بیمه تکمیلی پارسیان و نحوه خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی پارسیان آشنا خواهید شد.  

پوشش‌های بیمه تکمیلی پارسیان

مهم‌ترین سوال هنگام خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی پارسیان این است که این بیمه چه هزینه‌هایی را پوشش می‌دهد؟  لازم است بدانید که پوشش هزینه‌های درمانی در بیمه درمان تکمیلی به قرارداد شما با بیمه پارسیان بستگی دارد. به‌طور کلی، موارد زیر جزو پوشش‌های بیمه تکمیلی پارسیان هستند.

  • هزینه‌های بستری و جراحی در بیمارستان

  • هزینه‌های سونوگرافی، ماموگرافی، اسکن و سی‌تی‌اسکن

  • هزینه عمل‌های سرپایی مثل شکستگی، گچ‌گیری، لیزر درمانی و بیوپسی

  • هزینه‌های معاینه چشم

  • هزینه‌های آمبولانس و فوریت‌های پزشکی

  • هزینه انجام آزمایش‌های مختلف مثل نوار قلب، رادیوگرافی و فیزیوتراپی

  • هزینه‌های نازائی و ناباروری

  • هزینه‌های خرید عینک طبی، لنز طبی و سمعک

  • هزینه‌ خدمات دندان‌پزشکی مثل کشیدن، پر کردن، جرم‌گیری، ترمیم ریشه و روکش

  • هزینه‌های دارو و ویزیت

  • هزینه تست‌های مختلف مثل تست آلرژی، آنژیوگرافی، شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی

  • هزینه جراحی مغز و اعصاب، جراحی قلب، پیوند کلیه، مغز و استخوان، پیوند ریه و کبد حداکثر تا ۲ برابر تعهد بیمارستانی

بیمه درمان تکمیلی گروهی پارسیان

بیمه درمان تکمیلی گروهی پارسیان بهترین نوع بیمه درمان برای کارکنان موسسه‌ها، شرکت‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی است. اگر می‌خواهید کارمندان شرکت خودتان را بیمه کنید، می‌توانید بیمه درمان تکمیلی گروهی پارسیان را خریداری کنید. خبر خوب اینکه، شرکت بیمه پارسیان تخفیف گروهی هم دارد. اگر سازمان شما بیشتر از ۱۰۰۰ نفر کارمند دارد، می‌توانید از تخفیف‌های گروهی استفاده کنید.

خرید بیمه تکمیلی انفرادی پارسیان

بیمه تکمیلی انفرادی پارسیان مخصوص کسانی است که شغل آزاد دارند و از طرف شرکت خاصی بیمه نشده‌اند. همچنین، مدیرهای کارگاه‌هایی که تعداد پرسنل آن‌ها کمتر از ۵۰ نفر است، می‌توانند از بیمه تکمیلی انفرادی استفاده کنند. 

برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی پارسیان لازم است ابتدا بیمه عمر پارسیان را بخرید و بعد از حداقل ۳ ماه می‌توانید برای خرید بیمه تکمیلی  اقدام کنید. نداشتن قسط عقب‌مانده از دیگر شرایط خرید بیمه انفرادی پارسیان است. با خرید این بیمه می‌توانید همسر و فرزندان خودتان را بیمه کنید.

مدارک لازم برای خرید بیمه تکمیلی انفرادی پارسیان

برای خرید آنلاین بیمه انفرادی پارسیان باید فرم‌های درخواست را به صورت آنلاین تکمیل کنید و مدارک شناسایی مثل شناسنامه و کارت ملی را بارگذاری کنید. همچنین به بیمه‌نامه عمر بیمه‌شده اصلی و صورت وضعیت مالی بیمه‌نامه عمر هم احتیاج دارید.

بیمه درمان تکمیلی خانواده پارسیان

بیمه درمان تکمیلی خانواده پارسیان تا حدودی مثل بیمه تکمیلی انفرادی است و شرایط یکسانی دارد. اگر می‌خواهید برای اعضای خانواده خودتان بیمه تکمیلی پارسیان بگیرید، این بیمه برای شما مناسب است. 

برای خرید بیمه تکمیلی خانواده، باید به سن اعضای خانواده توجه کنید. سن بیمه‌شده باید حداقل ۱۷ و حداکثر ۷۰ باشد. همچنین‌، بیمه‌شده‌ها باید بیمه تامین اجتماعی و بیمه درمانی داشته باشند. نکته مهم این است که فرزندان پسر فقط تا سن ۲۲ سالگی و فرزندان دختر تا سن ۱۸ سالگی می‌توانند تحت پوشش بیمه تکمیلی خانواده باشند.

دوره انتظار بیمه درمان تکمیلی پارسیان

منظور از دوره انتظار زمانی است که شرکت بیمه تعهدی برای جبران خسارت ندارد. اگر بیمه درمان پارسیان را برای گروه‌های زیر ۲۵۰ نفر تهیه کنید، دوره انتظار  ۹ ماه است. دوره انتظار گروه‌های ۲۵۰ تا ۱۰۰۰ نفر، ۶ ماه است. 

گروه‌هایی هم که بیشتر از ۱۰۰۰ نفر هستند، دوره انتظار ندارند. نکته مهم اینکه دوره انتظار برای گروه‌های زیر ۱۰۰۰ نفر به نوع بیماری بستگی دارد. مثلاً، دوره انتظار بیماری‌های مزمن کلیه، دیسک ستون فقرات، جراحی قلب باز، پولیپ و انحراف بینی، کاشت حلزون و لیزیک، ۳ ماه است.

مراکز طرف قرارداد بیمه درمان پارسیان

یکی از ویژگی‌های مثبت بیمه تکمیلی پارسیان است که با بیشتر مراکز درمانی قرارداد دارد. بنابراین، شما با خرید بیمه تکمیلی انفرادی پارسیان می‌توانید به بیش از ۷۰ بیمارستان، ۱۴۰ آزمایشگاه، ۳۱۰ مرکز دندان‌پزشکی و ۴۵ مرکز فیزیوتراپی مراجعه کنید. همچنین، این شرکت بیمه با بسیاری از مراکز درمانی شهرستان‌ها هم قرارداد دارد. اگر ساکن شهرستان و روستا هستید، بهترین گزینه بیمه درمان تکمیلی، بیمه پارسیان است.

استثناهای بیمه تکمیلی پارسیان

در همه قراردادهای بیمه، بخشی به عنوان استثنا وجود دارد و شرکت بیمه هزینه‌های درمانی مربوط به استثناها را پرداخت نمی‌کند. هزینه‌های چک‌آپ، هزینه عیب‌های مادرزادی، هزینه‌های عقیم‌سازی و هزینه عمل‌های جراحی زیبایی تحت پوشش بیمه تکمیلی پارسیان نیستند. البته، اگر عمل جراحی زیبایی جنبه درمانی داشته باشد و پزشک آن را تجویز کرده باشد، می‌توانید از خدمات بیمه تکمیلی پارسیان استفاده کنید.

مدارک لازم برای دریافت خسارت بیمه درمان پارسیان

بعد از اینکه قرارداد بیمه درمان تکمیلی را دریافت کردید، می‌توانید با مراجعه به شرکت‌های بیمه و ارائه مدارک درمان، خسارت را دریافت کنید. این مدارک اصل فاکتور یا صورت حساب، دستور پزشک معالج، کپی گزارش‌های سونوگرافی و آندوسکوپی و صورت حساب بیمارستان هستند.

استعلام بیمه تکمیلی پارسیان

قیمت دقیق بیمه درمان تکمیلی گروهی پارسیان به سقف پوشش، تعهدات بیمه، فرانشیز و تعداد افراد بستگی دارد. بنابراین، نمی‌توان قیمت بیمه تکمیلی پارسیان به شکل دقیق محاسبه کنید. ممکن است در یک قرارداد، هزینه‌های زایمان تا ۴ میلیون باشد و قرارداد دیگر مبلغ ۱ میلیون تومان برای آن تعریف می‌شود. 

همین مسئله برای پرداخت هزینه‌های آزمایشگاهی، دندان‌پزشکی و بیمارستانی هم وجود دارد. دقت کنید که شرط خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی پارسیان، داشتن بیمه پایه است. 

اگر بیمه پایه ندارید، اول بیمه درمان پایه را تهیه کنید و بعد سراغ خرید بیمه تکمیلی در سایت بیمه بازار‍ بروید. در این سایت امکان مقایسه طرح‌های بیمه مختلف وجود دارد. همچنین، شما می‌توانید بیمه درمان تکمیلی خودتان را به صورت اقساطی تهیه کنید.

راهنمای خرید بیمه درمان تکمیلی پارسیان از بیمه بازار

بیمه بازار امکان خرید آنلاین بیمه درمان تکمیلی پارسیان را برای شما فراهم کرده است. بنابراین شما می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن قیمت انواع بیمه‌های تکمیلی شرکت پارسیان را بررسی کنید و با توجه به شرایط خودتان، بهترین بیمه را تهیه کنید.  در صورتی که در هر مرحله از خرید بیمه پارسیان به مشاوره احتیاج داشتید، می‌توانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۰۷۲۴۰ تماس بگیرید. متخصصین بیمه بازار از مرحله انتخاب تا خرید بیمه‌نامه در کنار شما خواهند بود.

صفحات مرتبط:

بیمه عمر پارسیان

اپلیکیشن بیمه بازار

اپ موبایل

اپ بیمـه بــازار، بیمه نامه‌ای در جیب شما

با نصب اپلیکیشن بیمه‌بازار، در هر زمان و مکان به بیمه‌نامه‌ی دیجیتال خود دسترسی داشته باشید

سوالات متداول

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه شناخته می‌شود و فقط بخش کمی از هزینه‌های درمان را جبران می‌کند. بنابراین، برای جبران سایر هزینه‌های درمانی، بهتر است بیمه تکمیلی تهیه کنیم.  از این رو به تامین اجتماعی، بیمه پایه و به طرح‌های درمانی که شرکت‌های بیمه می‌فروشند؛ بیمه تکمیلی می‌گویند تا کامل کننده بیمه پایه باشد. 

بیمه تکمیلی چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟

بیمه‌های تکمیلی عموما به صورت گروهی و سازمانی ارائه می‌شوند. اما برخی شرکت‌های بیمه، طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی را نیز ارائه می‌دهند. این نوع از بیمه تکمیلی برای کسانی است که یا بیمه پایه ندارند یا نمی‌توانند بیمه تکمیلی را به صورت گروهی و سازمانی تهیه کنند.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

در بیمه تکمیلی انفرادی همه‌چیز از جمله هزینه، به صورت کلی، به طرحی بستگی دارد که از سوی متقاضی خریداری می‌شود. 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی و سازمانی دارد؟

هر شرکت بیمه‌ای با توجه به سیاست‌های داخلی خودش برای طرح‌های مختلف بیمه اقدام می‌کند. از آنجا که درصد ریسک جبران هزینه‌ها در بیمه‌های تکمیلی بالاست؛ شرکت‌های محدودی حاضر می‌شوند تا بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه کنند. 

چرا طرح انفرادی بیمه تکمیلی از سوی همه شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شود؟

فرانشیز درصدی از هزینه‌های درمان است که شخص بیمه شده باید پرداخت کند. مابقی هزینه‌ها بر عهده شرکت بیمه است که جبران کند. 

فرانشیز چیست؟

خیر، چون طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت یک پکیج کلی فروخته می‌شود؛ نمی‌توان یک یا چند پوشش آن را حذف کرد یا تغییر داد. حتی اگر استفاده نکردن از آن پوشش برای بیمه‌گذار قطعی باشد. مثل انتخاب پوششی که هزینه‌های زایمان را هم جبران می‌کند اما خریدار آن نوع پوشش آقاست و امکان استفاده از آن را ندارد. 

آیا امکان ویرایش پوشش در طرح‌ بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد تا هزینه کمتری پرداخت شود ؟ 

بیمه‌های تکمیلی از زمانی که صادر می‌شوند قابل استفاده هستند. به بیانی دیگر، از ساعت ۲۴ روزی که بیمه تکمیلی صادر شود می‌توان از آن استفاده کرد. به جز یک سری خدمات که نیاز به گذراندن دوره انتظار دارند.

تنها مرحله‌ای که ممکن است روند صدور بیمه تکمیلی را به تاخیر بیاندازد؛ تایید پرسشنامه‌ تکمیل شده‌ای است که پزشک معتمد شرکت بیمه باید آن را امضا کند. پس از تایید این پزشک، بیمه‌نامه صادر می‌شود و قابل استفاده است.

دقیقا از چه زمانی می‌توانیم برای گرفتن هزینه‌های درمان در بیمه‌های تکمیلی اقدام کنیم؟

دوره انتظار مربوط به برخی پوشش‌ها در بیمه تکمیلی است که بعد از صدور بیمه‌نامه امکان استفاده بلافاصله از آن وجود ندارد که بسته به نوع آن، باید بعد از طی شدن ۳ ، ۶ یا ۹ ماه از زمان صدور صبر کنیم تا اجازه استفاده را به دست بیاوریم. در این مدت، هزینه پوشش‌های دوره انتظار بر عهده بیمه‌گذار است و شرکت بیمه، هزینه‌ای را جبران نمی‌کند.

برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار ۳ ماهه: بیماری‌های مزمن، هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان و....
برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار بیشتر از ۳ ماه: هزینه‌های مربوط به زایمان برای خانم‌ها و نازایی برای خانم‌ها و آقایان و.....
 

دوره انتظار در بیمه تکمیلی مربوط به کدام خدمات است؟

از طریق دو روش مستقیم و غیر مستقیم می‌توان از بیمه تکمیلی استفاده کرد. 
در روش غیر مستقیم یا آنلاین می‌توان با مراجعه به مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی و ارائه کدملی، فقط فرانشیز بیمه را پرداخت کرد.
روش مستقیم یا آفلاین مربوط به مراکز درمانی است که قراردادی با شرکت بیمه ندارند. در نتیجه، بیمه‌گذار تمامی هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. بعد از آن باید مستقیما به شعبه مورد نظر شرکت بیمه برود و اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه کند تا پس از بررسی و تایید، هزینه‌های درمانی بعد از کسر فرانشیز تا سقف مشخص به حسابش واریز شود. 

چگونه از بیمه تکمیلی استفاده کنیم؟