health

بیمه درمان تکمیلی دانا

بیمه موردنظر خود را انتخاب کنید.

ارزش‌های بیمه‌‌بازار

همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
صدور بیمه نامه در همان روز
صدور بیمه نامه در همان روز
امکان خرید قسطی بیمه
امکان خرید قسطی بیمه
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته

شرکت‌های بیمه همراه بیمه بازار

توضیحات شرکت

بیمه دانا
بیمه دانا
رتبه رضایتمندی
3
دیدگاه کاربران
زمان پاسخگویی
رتبه رضایت مشتریان
سطح توانگری

بیمه درمان تکمیلی شرکت دانا

بالا رفتن هزینه‌های درمان و خدمات درمانی باعث شده تا بسیاری از افراد تمایل داشته باشند از بیمه تکمیلی برای پرداخت این هزینه‌ها استفاده کنند. بیمه دانا یکی از اولین و محبوب‌ترین شرکت‌های بیمه ایران است. این شرکت در ۲۲ خرداد سال ۱۳۵۳ با همکاری شرکت بیمه انگلیسی Union Commercial راه‌اندازی شد. بعد از پنج سال فعالیت در سال ۱۳۶۷ با سایر شرکت‌های‌ ملی ادغام شد و اکنون با نام شرکت بیمه تخصصی در رشته بیمه‌های اشخاص شناخته می‌شود.  

اهمیت خرید بیمه دانا تکمیلی

اگر بیمه درمان تکمیلی نداشته باشید و بخواهید تنها از بیمه خدمات درمانی یا تامین اجتماعی برای پرداخت هزینه‌های درمان استفاده کنید، باید بدانید که تنها ۳۰ درصد مبلغ توسط آن‌ها پرداخت می‌شود. البته این هم در شرایطی است که هزینه درمان تحت پوشش سازمان بیمه باشد. در غیر این صورت پرداخت کل هزینه با شما است. با خرید بیمه تکمیلی دانا دغدغه‌ای بابت پرداخت ندارید؛ چراکه بخشی از هزینه‌ها تا سقف تعیین‌شده توسط شرکت بیمه پرداخت می‌شود.

انواع بیمه درمان تکمیلی شرکت دانا

بیمه درمان تکمیلی گروهی

طرح بیمه درمان تکمیلی گروهی مختص سازمان‌های دولتی، شرکت‌ها یا کارخانه‌هایی است که تعداد پرسنلشان حداقل ۵۰ نفر است. در واقع شرکت‌ها زمان خرید بیمه تکمیلی گروهی سقف تعهدات و تعداد پوشش را تعیین می‌کنند. سپس هر کارمند باید حق بیمه خود را پرداخت کند. مبلغ این حق بیمه کمتر از بیمه تکمیلی انفرادی است و افراد می‌توانند اعضای خانواده خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی گروهی دانا هم قرار دهند.

بیمه درمان انفرادی بیمه دانا

این طرح مختص کسانی است که شغل آزاد دارند یا زیر مجموعه شرکتی نیستند و می‌خواهند خودشان را تحت پوشش بیمه دانا تکمیلی قرار دهند. در این نوع بیمه هزینه بیمه تکمیلی درمان انفرادی بر اساس نوع و تعداد پوشش تعیین و دریافت می‌شود. در آخر باید بدانید که پیش از خرید بیمه تکمیلی انفرادی دانا، باید به تعداد مراکز درمانی تحت پوشش شرکت بیمه توجه کنید تا بتوانید با خیالی آسوده بیمار خود را در بیمارستان‌ها بستری کنید.

بیمه تکمیلی خانواده دانا

بیمه تکمیلی خانواده دانا برای کسانی مناسب است که می‌خواهند تمام اعضای خانواده خود را مثل فرزند، همسر، پدر یا مادر تحت پوشش بیمه قرار دهند. برای خرید بیمه تکمیلی خانواده دانا محدودیتی ندارید. یعنی نیاز نیست بیمه تامین اجتماعی تمام اعضای خانواده توسط یک سازمان پرداخت شده باشد یا تعداد اعضا مهم نیست. از طرفی با خرید بیمه تکمیلی خانواده می‌توانید از مزایای زیر بهره‌مند شوید.

  • پرداخت قسطی حق بیمه

  • خرید بیمه تکمیلی بدون نیاز به داشتن بیمه پایه
  • سقف تعهدات متنوع بیمه تکمیلی برای تمام اعضای خانواده

نکته: در حال حاضر تنها امکان خرید بیمه تکمیلی سازمانی (گروهی) دانا وجود دارد.

انواع پوشش بیمه درمان تکمیلی دانا

قبل از اینکه نسبت به استعلام و خرید بیمه درمان تکمیلی دانا اقدام کنید، نیاز است بدانید پوشش بیمه‌ی دانا شامل چه مواردی است. در لیست زیر می‌توانید تمام موارد را مشاهده کنید:

  • هزینه‌ی دندان‌پزشکی مانند ترمیم، کشیدن، پر کردن، جرم‌گیری، عصب‌کشی، درمان ریشه، ارتودنسی، جراحی لثه و ...
  • هزینه مربوط به عمل جراحی‌های تخصصی و عمومی مثل آنژیوگرافی قلب، عمل قلب، شیمی‌درمانی، رادیوتراپی، پیوند اعضای طبیعی بدن مثل کبد، ریه و مغز استخوان
  • مخارج مربوط به زایمان طبیعی و سزارین یا کورتاژ و نازایی
  • هزینه مربوط به خدمات درمانی غیر بیمارستانی (پاراکلینیکی) مانند ام‌آر.آی، آندوسکوپی، سونوگرافی، ماموگرافی، تست ورزش، تست استرس، آلرژی و تنفس، نوار عضله، قلب، مثانه و عصب، شنوایی‌سنجی و بینایی‌سنجی
  • مخارج مربوط به جراحی‌های سرپایی مثل دررفتگی، شکستگی یا گچ  گرفتن، بخیه، ختنه، تخلیه کیست، لیزر تراپی
  • هزینه آزمایشگاه شامل پاتولوژی و رادیولوژی، آزمایش‌های تشخیص و ژنتیک
  • پرداخت هزینه بستری بیمار، ویزیت و دارو (مطابق لیست داروهای مجاز)
  • مخارج مربوط به خرید سمعک، کفش طبی، ویلچر، عینک و لنز تماس طبی
  • پرداخت هزینه همراه افراد زیر ۷ سال و بالای ۷۰ سال در بیمارستان
  • هزینه فوریت پزشکی و آمبولانس درون شهری و بین‌ شهری
  • مخارج مربوط به رفع عیوب انکساری چشم مانند لیزیک
  • تشخیص بیماری جنین و انجام غربال‌گری

نکته: پوشش بیمه تکمیلی دندانپزشکی دانا با توجه به نوع عمل و تعهدات بسته شده میان شرکت بیمه و شرکت متقاضی تعیین می‌شود. در نتیجه تعداد پوشش‌ها برای تمام شرکت‌ها یکسان نیست.

محاسبه هزینه بیمه درمان تکمیلی دانا

 مبلغ بیمه درمان تکمیلی دانا بر اساس نوع و تعداد پوشش، سقف تعهدات، سن و تعداد متقاضی و توافق میان شرکت بیمه و شرکت افراد تعیین و دریافت می‌شود. به صورت کلی موارد زیر نقش به‌سزایی در تعیین مبلغ بیمه درمان تکمیلی دارند:

سقف تعهدات بیمه درمان تکمیلی دانا

سقف تعهدات بیمه دانا برای تمام بیمه‌گذاران به صورت یکسان ارائه نمی‌شود؛ بلکه براساس نوع پوشش، فرانشیز، شرایط سنی و توافقات بسته شده میان شرکت بیمه و متقاضی متفاوت است.  هر چقدر سقف تعهدات بیمه درمان تکمیلی دانا بیشتر باشد، حق بیمه‌ نیز بیشتر است. در نتیجه بیمه‌گذار باید مبلغ بالاتری برای استفاده از خدمات درمانی بپردازد.

نوع پوشش بیمه درمان

شرکت بیمه طرح‌های متفاوتی به متقاضی ارائه می‌دهد. با توجه به نوع پوششی که انتخاب می‌کنید، قیمت بیمه‌ درمان تکمیلی تعیین می‌شود. به‌عنوان مثال یک طرح ممکن است تمام پوشش‌های درمانی را داشته باشد و طرح دیگر تعداد محدودی پوشش مانند عینک، هزینه آمبولانس و خدمات پزشکی را داشته باشد.

فرانشیز

فرانشیز به مبلغی گفته می‌شود که بیمه‌گذار باید شخصا آن را از روی هزینه درمان خود پرداخت کند. سهم بیمه‌گذار حدودا ۱۰ تا ۳۰ درصد است. پرداخت این مبلغ الزامی است و شرکت بیمه آن را تحت هیچ شرایطی پرداخت نمی‌کند.

تعداد بیمه‌شونده

هزینه بیمه درمان تکمیلی گروهی (سازمانی) به تعداد بیمه‌شده بستگی دارد. هر چه‌قدر تعداد بیمه‌شونده بیشتر باشد، مبلغ حق بیمه کمتر است.

سن بیمه‌شدگان

آخرین معیار موثر برای تعیین هزینه بیمه درمان تکمیلی دانا، سن بیمه‌شدگان است. کسانی که سن بالایی دارند، باید حق بیمه بالایی نیز پرداخت کنند. به عنوان مثال اگر سن افراد بین ۶۰ تا ۷۰ سال باشد، هزینه حق بیمه ۵۰ درصد افزایش پیدا می‌کند، در حالی که حق بیمه افراد بالای ۷۰ سال، ۱۰۰ درصد افزایش را در پی دارد.

شرایط دریافت بیمه تکمیلی دانا

کارمندهای هر سازمان می‌توانند اعضای خانواده‌شان را تحت پوشش بیمه درمان تکمیلی‌شان قرار دهند تا هر ماه لیست بیمه تکمیلی برای آن‌ها نیز رد شود. اما این تنها در شرایطی امکان‌پذیر است که آن فرد بیمه پایه‌ای مثل تامین اجتماعی یا خدمات درمانی را داشته باشد. در غیر این صورت افراد شرایط دریافت بیمه تکمیلی را ندارند و نمی‌تواند از مزایا و خدمات آن استفاده کند.

نحوه دریافت هزینه از بیمه تکمیلی دانا

دریافت خسارت از شرکت بیمه دانا به دو روش مستقیم و غیر مستقیم امکان‌پذیر است.

دریافت خسارت از شرکت بیمه به صورت مستقیم

اگر مراکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه دانا باشد، شما می‌توانید با در دست داشتن کارت ملی به یکی از مراکز درمانی شبانه‌روزی مراجعه کنید و بدون پرداخت هزینه مستقیم، خسارت خود را دریافت کنید. یعنی در این روش نیازی به مراجعه حضوری به شعب بیمه نیست.

دریافت خسارت از شرکت بیمه به صورت غیرمستقیم

در این حالت مراکز درمانی طرف قرارداد بیمه دانا نیستند. پس شما باید کل هزینه را به صورت مستقیم در بیمارستان یا مرکز درمانی پرداخت کنید. سپس مدارک و پرونده پزشکی بیمار مهرشده را به بیمه تحویل دهید و کپی برابر اصل مدارک را به یکی از دفاتر بیمه دانا دهید تا هزینه درمان به حسابتان واریز شود.

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت از شرکت بیمه

اگر مرکز درمانی طرف قرارداد با شرکت بیمه نباشد، باید برای دریافت خسارت، مدارک زیر را همراه خود داشته باشید. این مدارک شامل موارد زیر است:

  • کارت معرفی‌نامه

  • کپی از صفحه اول دفترچه بیمار و بیمه‌کننده اصلی

  • اصل شناسنامه بیمار

  • اصل صورت‌حساب، قبض یا گواهی‌های مربوط به عمل جراحی

استعلام هزینه بیمه درمان تکمیلی دانا

پیش از خرید بیمه درمان تکمیلی شرکت دانا بهتر است استعلام بگیرید تا از هزینه مطلع شوید. دلایل زیادی از جمله سن متقاضی، سقف تعهدات و تعداد بیمه‌گذار در تعیین هزینه بیمه تکمیلی دانا موثر هستند که باید آن‌ها را در نظر بگیرید. شما می‌توانید برای استعلام هزینه بیمه تکمیلی دانا از سامانه آنلاین بیمه بازار استفاده کنید. این سامانه به صورت غیر حضوری تمام جزئیات را نمایش می‌دهد. برای انتخاب بهترین بیمه نامه نیز می‌توانید از مشاورین بیمه بازار کمک بگیرید تا مورد مناسبی را بر اساس نیازتان به شما پیشنهاد دهند.

مراکز طرف قرارداد بیمه تکمیلی دانا

مراکزی هستند که بیمه شده می‌تواند بدون پرداخت هزینه و تنها با پرداخت مبلغ فرانشیز از کلیه خدمات درمانی استفاده کند. در حال حاضر بیش از ۵۳ مرکز جراحی محدود، ۲۳ مرکز چشم پزشکی، ۸ مرکز شنوایی‌سنجی، ۲ مرکز سنجش تراکم استخوان، بیش از ۵۰ بیمارستان، کلینیک و درمانگاه، آزمایشگاه، مرکز تصویر‌برداری، مطب، داروخانه، دندان‌پزشکی، اپتومتری و ... در کل کشور هستند که طرف قرارداد بیمه درمان تکمیلی شرکت دانا هستند.

کدام شرکت بیمه برای استفاده از خدمات درمانی بهتر است؟

اگرچه بسیاری از شرکت‌های بیمه، هزینه کمی از شما دریافت می‌کنند؛ اما باید در نظر داشته باشید که ممکن است تعداد پوشش و خدمات کمتری را نیز ارائه دهند. به همین دلیل بهتر است پیش از خرید بیمه نسبت به استعلام بیمه تکمیلی اقدام کنید تا بتوانید براساس معیارهای زیر بهترین شرکت بیمه را انتخاب کنید.

  • پوشش‌های قابل ارائه توسط شرکت بیمه
  • تعداد مراکز درمانی تحت قرارداد
  • هزینه دریافتی بابت حق بیمه
  • تعداد نمایندگی بیمه
  • مدت زمان انتظار

 خرید بیمه تکمیلی دانا از بیمه بازار

 برای بیمه تکمیلی دانا از سایت بیمه بازار نیاز است مراحل زیر را انجام دهید: 

  • وارد سایت بیمه بازار شوید  

  • نوع بیمه مورد نظر خود را از بین بیمه‌ انفرادی، خانوادگی و گروهی (سازمانی) انتخاب کنید؛
  • تعداد افراد را با انتخاب گزینه مورد نظر مشخص کنید؛
  • بازه سنی و نوع شرکت بیمه‌گر فرد یا افراد را انتخاب کنید یا شناسه ملی شرکت را وارد کنید؛
  • روی گزینه مقایسه کلیک کنید تا طرح‌های مختلف شرکت‌های بیمه به شما نمایش داده شود؛
  • بعد از مشاهده جزئیات نیاز است روی گزینه سفارش کلیک کنید تا بتوانید طرح را به صورت نقدی یا قسطی خریداری کنید.

نکته: بعد از ثبت درخواست مشاوره، مشاورین بیمه بازار با شما تماس می‌گیرند تا بهترین طرح بیمه را براساس شرایط به شما پیشنهاد دهند. سپس بعد از پیگیری، قراردادتان با بیمه دانا بسته می‌شود.

مزایای خرید بیمه درمان تکمیلی دانا با بیمه بازار

  • امکان سفارش قسطی با چک و نقدی

  • مقایسه طرح‌های مختلف شرکت‌های بیمه
  • انتخاب پوشش بیمه و فرانشیز دلخواه
  • برقراری ارتباط با پشتیبانی و رفع مشکلات در هنگام خرید
  • استعلام، مقایسه و خرید بیمه دانا در هر ساعت از شبانه‌روز
  • مشاهده هزینه معقول و پایین‌تر از سایر سامانه‌های آنلاین
  • استفاده از یادآور تمدید بیمه‌نامه پیش از پایان رسیدن اعتبار
  • تکمیل یا ویرایش اطلاعات افراد پیش از مقایسه شرکت‌های بیمه

صفحات مرتبط:

بیمه عمر دانا

اپلیکیشن بیمه بازار

اپ موبایل

اپ بیمـه بــازار، بیمه نامه‌ای در جیب شما

با نصب اپلیکیشن بیمه‌بازار، در هر زمان و مکان به بیمه‌نامه‌ی دیجیتال خود دسترسی داشته باشید

سوالات متداول

فرانشیز درصدی از هزینه‌های درمان است که شخص بیمه شده باید پرداخت کند. مابقی هزینه‌ها بر عهده شرکت بیمه است که جبران کند. 

فرانشیز چیست؟

بیمه‌های تکمیلی عموما به صورت گروهی و سازمانی ارائه می‌شوند. اما برخی شرکت‌های بیمه، طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی را نیز ارائه می‌دهند. این نوع از بیمه تکمیلی برای کسانی است که یا بیمه پایه ندارند یا نمی‌توانند بیمه تکمیلی را به صورت گروهی و سازمانی تهیه کنند.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

هر شرکت بیمه‌ای با توجه به سیاست‌های داخلی خودش برای طرح‌های مختلف بیمه اقدام می‌کند. از آنجا که درصد ریسک جبران هزینه‌ها در بیمه‌های تکمیلی بالاست؛ شرکت‌های محدودی حاضر می‌شوند تا بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه کنند. 

چرا طرح انفرادی بیمه تکمیلی از سوی همه شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شود؟

در بیمه تکمیلی انفرادی همه‌چیز از جمله هزینه، به صورت کلی، به طرحی بستگی دارد که از سوی متقاضی خریداری می‌شود. 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی و سازمانی دارد؟

خیر، چون طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت یک پکیج کلی فروخته می‌شود؛ نمی‌توان یک یا چند پوشش آن را حذف کرد یا تغییر داد. حتی اگر استفاده نکردن از آن پوشش برای بیمه‌گذار قطعی باشد. مثل انتخاب پوششی که هزینه‌های زایمان را هم جبران می‌کند اما خریدار آن نوع پوشش آقاست و امکان استفاده از آن را ندارد. 

آیا امکان ویرایش پوشش در طرح‌ بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد تا هزینه کمتری پرداخت شود ؟ 

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه شناخته می‌شود و فقط بخش کمی از هزینه‌های درمان را جبران می‌کند. بنابراین، برای جبران سایر هزینه‌های درمانی، بهتر است بیمه تکمیلی تهیه کنیم.  از این رو به تامین اجتماعی، بیمه پایه و به طرح‌های درمانی که شرکت‌های بیمه می‌فروشند؛ بیمه تکمیلی می‌گویند تا کامل کننده بیمه پایه باشد. 

بیمه تکمیلی چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟

بیمه‌های تکمیلی از زمانی که صادر می‌شوند قابل استفاده هستند. به بیانی دیگر، از ساعت ۲۴ روزی که بیمه تکمیلی صادر شود می‌توان از آن استفاده کرد. به جز یک سری خدمات که نیاز به گذراندن دوره انتظار دارند.

تنها مرحله‌ای که ممکن است روند صدور بیمه تکمیلی را به تاخیر بیاندازد؛ تایید پرسشنامه‌ تکمیل شده‌ای است که پزشک معتمد شرکت بیمه باید آن را امضا کند. پس از تایید این پزشک، بیمه‌نامه صادر می‌شود و قابل استفاده است.

دقیقا از چه زمانی می‌توانیم برای گرفتن هزینه‌های درمان در بیمه‌های تکمیلی اقدام کنیم؟

دوره انتظار مربوط به برخی پوشش‌ها در بیمه تکمیلی است که بعد از صدور بیمه‌نامه امکان استفاده بلافاصله از آن وجود ندارد که بسته به نوع آن، باید بعد از طی شدن ۳ ، ۶ یا ۹ ماه از زمان صدور صبر کنیم تا اجازه استفاده را به دست بیاوریم. در این مدت، هزینه پوشش‌های دوره انتظار بر عهده بیمه‌گذار است و شرکت بیمه، هزینه‌ای را جبران نمی‌کند.

برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار ۳ ماهه: بیماری‌های مزمن، هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان و....
برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار بیشتر از ۳ ماه: هزینه‌های مربوط به زایمان برای خانم‌ها و نازایی برای خانم‌ها و آقایان و.....
 

دوره انتظار در بیمه تکمیلی مربوط به کدام خدمات است؟

از طریق دو روش مستقیم و غیر مستقیم می‌توان از بیمه تکمیلی استفاده کرد. 
در روش غیر مستقیم یا آنلاین می‌توان با مراجعه به مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی و ارائه کدملی، فقط فرانشیز بیمه را پرداخت کرد.
روش مستقیم یا آفلاین مربوط به مراکز درمانی است که قراردادی با شرکت بیمه ندارند. در نتیجه، بیمه‌گذار تمامی هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. بعد از آن باید مستقیما به شعبه مورد نظر شرکت بیمه برود و اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه کند تا پس از بررسی و تایید، هزینه‌های درمانی بعد از کسر فرانشیز تا سقف مشخص به حسابش واریز شود. 

چگونه از بیمه تکمیلی استفاده کنیم؟