سیاست استفاده از کوکی
بیمه‌بازار، به منظور بهبود تجربه کاربران و بهینه‌سازی ارتباط با آنها، از کوکی استفاده می‌کند. با زدن دکمه «پذیرش همه» و بستن این پیام، با جمع‌آوری کوکی موافقت می‌کنید.
کوکی‌های ضروری
از این کوکی‌ها برای امنیت وب‌سایت و کارکردهای پایه‌ای آن استفاده می‌شود. بدون پذیرش این کوکی‌ها وب‌سایت قادر به کار کردن نخواهد بود.
کوکی‌های کاربردی
این کوکی‌های به انجام ویژگی‌های خاصی مانند به اشتراک‌گذاری محتوای وب‌سایت در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کنند.
کوکی‌های تجزیه تحلیلی
این کوکی‌های برای درک نحوه تعامل بازدیدکنندگان با وب‌سایت استفاده می‌شوند.
کوکی‌های تبلیغاتی
این کوکی‌های برای ارائه تبلیغات سفارشی بر اساس صفحاتی که قبلاً بازدید کرده‌اید استفاده می‌شوند.
جزئیات
health

بیمه درمان تکمیلی معلم

بیمه موردنظر خود را انتخاب کنید.

ارزش‌های بیمه‌‌بازار

صدور بیمه نامه در همان روز
صدور بیمه نامه در همان روز
امکان خرید قسطی بیمه
امکان خرید قسطی بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته

شرکت‌های بیمه همراه بیمه بازار

توضیحات شرکت

بیمه معلم
بیمه معلم
رتبه رضایتمندی
3
دیدگاه کاربران
زمان پاسخگویی
رتبه رضایت مشتریان
سطح توانگری

بیمه درمان تکمیلی معلم

قطعا نام بیمه معلم به گوش شما هم خورده است! یکی از قدیمی‌ترین شرکت‌های بیمه در ایران که بزرگترین سرمایه‌گذاران آن، ادارات و افراد وابسته به آموزش و پرورش هستند. این شرکت بیمه که بزرگترین هدف خود را حمایت از قشر فرهنگی جامعه می‌داند، مدت‌ها است که به دیگر اقشار جامعه نیز خدمات می‌دهد. در ادامه به معرفی خدمات بیمه تکمیلی شرکت بیمه معلم می‌پردازیم.

چرا بیمه تکمیلی معلم بخریم؟

یکی از مهم‌ترین دغدغه افرادی که می‌خواهند از بیمه تکمیلی استفاده کنند، پوشش‌ بیمه تکمیلی و آسانی دریافت خدمات از آن است. خوشبختانه بیمه معلم یکی از شرکت‌های بیمه سطح یک کشور است و تا به این لحظه هیچکدام از بیمه شدگان خود را تنها نگذاشته است.

هزینه‌های تحت پوشش بیمه تکمیلی معلم

قبل از هر چیزی به سراغ مهم‌ترین بخش در هر بیمه تکمیلی یعنی لیست هزینه‌ها و خدمات تحت پوشش بیمه خواهیم رفت. تصمیم قطعی ما برای خرید بیمه تکمیلی معلم به سازگاری این لیست با نیازهای ما بستگی دارد!

هزینه‌ مربوط به عمل‌های جراحی مختلف مانند جراحی مغز و اعصاب، نخاع (دیسک ستون فقرات مشمول بیمه نمی‌شود)، قلب، پیوندهای مختلف، جراحی‌های مربوط به سرطان و …

هزینه‌های دندانپزشکی

هزینه‌ خدمات پاراکلینیکی مانند سونوگرافی، ماموگرافی، اسکن‌های مختلف، اندوسکوپی، MRI، اکوکاردیوگرافی و …

هزینه‌های زایمان

هزینه‌های مربوط به عینک و لنز طبی

هزینه خدمات سرپایی مانند درمان شکستگی‌ها، گچ‌گیری، ختنه، بخیه و …

جبران هزینه رفع عیوب انکساری چشم

هزینه‌‎‌های مربوط به بیمارستان مانند بستری، جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی، آنژیوگرافی قلب و انواع سنگ‌شکن و …

هزینه خدمات آزمایشگاهی مانند پاتولوژی، ژنتیک، نوار قلب، فیزیوتراپی

هزینه‌های مربوط به تست آلرژی، ورزش، تنفس، نوار عضله، نوار مغز، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و …

طرح‌های بیمه تکمیلی معلم

حالا که با خدمات تحت پوشش بیمه تکمیلی شرکت بیمه معلم آشنا شدیم می‌توانیم به سراغ طرح‌های مختلفی برویم که بیمه‌گر می‌تواند از آنها استفاده کند. متاسفانه بیمه معلم برای بیمه تکمیلی خود طرح انفرادی ارائه نمی‌دهد و تنها گروه‌ها و سازمان‌ها می‌توانند از این بیمه استفاده کنند.

مواردی وجود دارند که باید به هنگام خرید بیمه تکمیلی معلم به آن توجه کنید! برای مثال ممکن است بعضی از اعضای خانواده به تشخیص شرکت بیمه تحت پوشش بیمه قرار نگیرند…

دوره انتظار بیمه معلم چقدر است؟

همه بیمه‌های تکمیلی دوره انتظار دارند. بیمه معلم نیز از این قاعده مستثنی نیست. با این همه گروه‌های بزرگ‌تر زمان انتظار کمتری سپری می‌کنند. در حالت معمول، دوره انتظار این بیمه برای خدمات جراحی 3 ماه، جراحی‌های زایمان 9 ماه است. در صورتی که گروه بیمه شده بیش از 1000 عضو داشته باشد، دوره انتظار حذف خواهد شد.

فرانشیز بیمه تکمیلی

فرانشیز بیمه تکمیلی معلم می‌تواند با توجه به قرارداد و تعداد اعضا چیزی بین 10 تا 30 درصد باشد. افرادی که بالای 70 سال دارند باید برای دریافت خدمات بیمه تکمیلی حق بیمه بیشتری پرداخت کنند. فرزندان پسر که تحت تکلف پدر خود هستند تا پایان تحصیل یا سربازی تحت پوشش بیمه قرار خواهند گرفت. البته در صورت عدم ادامه تحصیل و شروع خدمت سربازی، بیمه آنها در 18 سالگی متوقف خواهد شد.

چه خدماتی تحت پوشش بیمه تکمیلی معلم قرار نمی‌گیرند؟

بیمه معلم نیز مانند همه بیمه‌ها در ارائه خدمات بیمه تکمیلی خود استثنائاتی دارد که باید با آنها آشنا بود. در این بخش به سراغ این موارد خواهیم رفت. البته قبل از بررسی لیست باید به این نکته اشاره کنیم که تمامی موارد زیر در صورت تایید پزشک معتمد بیمه مشمول بیمه خواهند شد.

  • هزینه‌های مربوط به ترک اعتیاد

  • عمل‌های جراحی زیبایی
  • مشکلات پیش آمده به هنگام جنگ، اغتشاش و اعتصاب
  • عیوب مادرزادی
  • آسیب‌ در اثر بلایای طبیعی مانند سیل، زلزله و...
  • سقط جنین

دریافت خسارت از بیمه تکمیلی معلم

مانند همه بیمه‌های تکمیلی فعلی کشور، بیمه معلم نیز در صورت مراجعه شما به مراکز طرف قرارداد به صورت برخط هزینه‌های درمانی شما را پرداخت خواهد کرد و شما تنها مبالغی که به عنوان فرانشیز بیمه در نظر گرفته شده است را به مرکز خدمات درمانی پرداخت می‌کنید.

اگر به مراکزی که با بیمه معلم قرارداد ندارند مراجعه کنید، دریافت خسارت کمی متفاوت خواهد بود. در چنین شرایطی باید تمام مدارک پزشکی خود از جمله فاکتورهای مهر شده توسط مرکز درمانی را به همراه داشته باشید و برای دریافت خسارت به مراکز بیمه معلم در سراسر کشور مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت خسارت بیمه تکمیلی

  • اصل مدارک بیمه‌گزار
  • صورتحساب بیمارستان یا مرکز درمانی
  • نظر پزشک معالج در مورد علت بیماری
  • دفترچه بیمه است
  • اصل نسخه‌های مهر شده
  • کارت ملی

خرید آنلاین بیمه تکمیلی معلم

خوشبختانه در دنیای امروزی اما همه کارها آسان‌تر شده‌اند! خرید بیمه نیز از این قاعده مستثنا نیست. شما می‌توانید برای خرید آنلاین بیمه تکمیلی معلم اقدام کنید. برای دریافت مشاوره خرید بیمه و طی کردن مراحل ثبت نام می‌تواند از کارشناسان خبره بیمه بازار در امر بیمه کمک بگیرد. فراموش نکنید که هزینه امروز شما برای بیمه به سرمایه گذاری فردا تبدیل خواهد شد.

صفحات مرتبط:

بیمه عمر معلم

اپلیکیشن بیمه بازار

اپ موبایل

اپ بیمـه بــازار، بیمه نامه‌ای در جیب شما

با نصب اپلیکیشن بیمه‌بازار، در هر زمان و مکان به بیمه‌نامه‌ی دیجیتال خود دسترسی داشته باشید

سوالات متداول

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه شناخته می‌شود و فقط بخش کمی از هزینه‌های درمان را جبران می‌کند. بنابراین، برای جبران سایر هزینه‌های درمانی، بهتر است بیمه تکمیلی تهیه کنیم.  از این رو به تامین اجتماعی، بیمه پایه و به طرح‌های درمانی که شرکت‌های بیمه می‌فروشند؛ بیمه تکمیلی می‌گویند تا کامل کننده بیمه پایه باشد. 

بیمه تکمیلی چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟

بیمه‌های تکمیلی عموما به صورت گروهی و سازمانی ارائه می‌شوند. اما برخی شرکت‌های بیمه، طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی را نیز ارائه می‌دهند. این نوع از بیمه تکمیلی برای کسانی است که یا بیمه پایه ندارند یا نمی‌توانند بیمه تکمیلی را به صورت گروهی و سازمانی تهیه کنند.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

در بیمه تکمیلی انفرادی همه‌چیز از جمله هزینه، به صورت کلی، به طرحی بستگی دارد که از سوی متقاضی خریداری می‌شود. 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی و سازمانی دارد؟

هر شرکت بیمه‌ای با توجه به سیاست‌های داخلی خودش برای طرح‌های مختلف بیمه اقدام می‌کند. از آنجا که درصد ریسک جبران هزینه‌ها در بیمه‌های تکمیلی بالاست؛ شرکت‌های محدودی حاضر می‌شوند تا بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه کنند. 

چرا طرح انفرادی بیمه تکمیلی از سوی همه شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شود؟

فرانشیز درصدی از هزینه‌های درمان است که شخص بیمه شده باید پرداخت کند. مابقی هزینه‌ها بر عهده شرکت بیمه است که جبران کند. 

فرانشیز چیست؟

خیر، چون طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت یک پکیج کلی فروخته می‌شود؛ نمی‌توان یک یا چند پوشش آن را حذف کرد یا تغییر داد. حتی اگر استفاده نکردن از آن پوشش برای بیمه‌گذار قطعی باشد. مثل انتخاب پوششی که هزینه‌های زایمان را هم جبران می‌کند اما خریدار آن نوع پوشش آقاست و امکان استفاده از آن را ندارد. 

آیا امکان ویرایش پوشش در طرح‌ بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد تا هزینه کمتری پرداخت شود ؟ 

بیمه‌های تکمیلی از زمانی که صادر می‌شوند قابل استفاده هستند. به بیانی دیگر، از ساعت ۲۴ روزی که بیمه تکمیلی صادر شود می‌توان از آن استفاده کرد. به جز یک سری خدمات که نیاز به گذراندن دوره انتظار دارند.

تنها مرحله‌ای که ممکن است روند صدور بیمه تکمیلی را به تاخیر بیاندازد؛ تایید پرسشنامه‌ تکمیل شده‌ای است که پزشک معتمد شرکت بیمه باید آن را امضا کند. پس از تایید این پزشک، بیمه‌نامه صادر می‌شود و قابل استفاده است.

دقیقا از چه زمانی می‌توانیم برای گرفتن هزینه‌های درمان در بیمه‌های تکمیلی اقدام کنیم؟

دوره انتظار مربوط به برخی پوشش‌ها در بیمه تکمیلی است که بعد از صدور بیمه‌نامه امکان استفاده بلافاصله از آن وجود ندارد که بسته به نوع آن، باید بعد از طی شدن ۳ ، ۶ یا ۹ ماه از زمان صدور صبر کنیم تا اجازه استفاده را به دست بیاوریم. در این مدت، هزینه پوشش‌های دوره انتظار بر عهده بیمه‌گذار است و شرکت بیمه، هزینه‌ای را جبران نمی‌کند.

برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار ۳ ماهه: بیماری‌های مزمن، هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان و....
برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار بیشتر از ۳ ماه: هزینه‌های مربوط به زایمان برای خانم‌ها و نازایی برای خانم‌ها و آقایان و.....
 

دوره انتظار در بیمه تکمیلی مربوط به کدام خدمات است؟

از طریق دو روش مستقیم و غیر مستقیم می‌توان از بیمه تکمیلی استفاده کرد. 
در روش غیر مستقیم یا آنلاین می‌توان با مراجعه به مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی و ارائه کدملی، فقط فرانشیز بیمه را پرداخت کرد.
روش مستقیم یا آفلاین مربوط به مراکز درمانی است که قراردادی با شرکت بیمه ندارند. در نتیجه، بیمه‌گذار تمامی هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. بعد از آن باید مستقیما به شعبه مورد نظر شرکت بیمه برود و اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه کند تا پس از بررسی و تایید، هزینه‌های درمانی بعد از کسر فرانشیز تا سقف مشخص به حسابش واریز شود. 

چگونه از بیمه تکمیلی استفاده کنیم؟