سیاست استفاده از کوکی
بیمه‌بازار، به منظور بهبود تجربه کاربران و بهینه‌سازی ارتباط با آنها، از کوکی استفاده می‌کند. با زدن دکمه «پذیرش همه» و بستن این پیام، با جمع‌آوری کوکی موافقت می‌کنید.
کوکی‌های ضروری
از این کوکی‌ها برای امنیت وب‌سایت و کارکردهای پایه‌ای آن استفاده می‌شود. بدون پذیرش این کوکی‌ها وب‌سایت قادر به کار کردن نخواهد بود.
کوکی‌های کاربردی
این کوکی‌های به انجام ویژگی‌های خاصی مانند به اشتراک‌گذاری محتوای وب‌سایت در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی کمک می‌کنند.
کوکی‌های تجزیه تحلیلی
این کوکی‌های برای درک نحوه تعامل بازدیدکنندگان با وب‌سایت استفاده می‌شوند.
کوکی‌های تبلیغاتی
این کوکی‌های برای ارائه تبلیغات سفارشی بر اساس صفحاتی که قبلاً بازدید کرده‌اید استفاده می‌شوند.
جزئیات
health

بیمه درمان تکمیلی میهن

بیمه موردنظر خود را انتخاب کنید.

ارزش‌های بیمه‌‌بازار

صدور بیمه نامه در همان روز
صدور بیمه نامه در همان روز
امکان خرید قسطی بیمه
امکان خرید قسطی بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
همکاری با تمامی شرکت‌های بیمه
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته
پشتیبانی و همراهی تخصصی ۲۴ ساعته

شرکت‌های بیمه همراه بیمه بازار

توضیحات شرکت

بیمه میهن
بیمه میهن
رتبه رضایتمندی
3
دیدگاه کاربران
زمان پاسخگویی
رتبه رضایت مشتریان
سطح توانگری

بیمه درمان تکمیلی میهن

با افزایش هزینه‌های درمانی لازم است همه ما تحت پوشش بیمه‌ قرار بگیریم تا بتوانیم بدون دغدغه هزینه‌های درمان خود را بپردازیم. بیمه تکمیلی می‌تواند بخش زیادی از این هزینه‌ها را جبران کند. در میان شرکت‌های متعدد بیمه در کشور، بیمه درمان تکمیلی میهن در لیست 20 شرکت معتبر و کارآمد بیمه در ایران قرار گرفته است. شرکت بیمه میهن با چیزی حدود 40 شعبه اصلی و 400 نمایندگی در سراسر کشور است که به ارائه خدمات مختلف به مشتریان این شرکت مشغول‌ هستند.

آشنایی با شرکت بیمه میهن

قبل از هر چیز بهتر است با بیمه تکمیلی میهن آشنا شویم. شرکت بیمه میهن یک شرکت بیمه خصوصی است که در سال 1387 متولد شد. این شرکت بیمه با سرمایه گذاری سرمایه گذاران بزرگی مانند بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، شرکت تعاونی مصرف کارکنان بنیاد مسکن، موسسه سازمان اقتصادی رضوی، شرکت سرمایه‌گذاری صبا تامین و شرکت لیزینگ امید وارد بازار بیمه شد تا بیمه‌نامه‌هایی مانند بیمه‌نامه اموال، اشخاص و مسئولیت را به مشتریان خود ارائه کند.

شرایط دریافت بیمه‌نامه درمان تکمیلی میهن

هر شرکت بیمه‌ای قوانین و شرایط به خصوص خود را دارد که کاربران برای ثبت نام و خرید بیمه باید از آن پیروی کنند. در این بخش از مقاله، شرایط مختلف خرید بیمه تکمیلی میهن را بررسی خواهیم کرد.

اول از همه اینکه فرانشیز استفاده از خدمات تکمیلی بیمه میهن چیزی حدود 30 درصد است. این یعنی همان ابتدا باید بپذرید که 30 درصد از هزینه‌های خدمات درمانی را خواهید پرداخت. البته می‌توانید با پرداخت حق بیمه بیشتر، میزار فرانشیز را کاهش دهید.

مورد، دوم سن افرادی است که قصد دارند از بیمه میهن استفاده کنند. گروه‌های کمتر از 1000 نفر تا 60 سال می‌توانند با پرداخت حق بیمه معمول از خدمات بیمه‌ تکمیلی بهره‌مند شوند. افراد بالای 60 سال نیز در صورت تایید بیمه‌گر با پرداخت حق بیمه بیشتر، تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند. البته در صورتی که سن فرد بیمه شده در شروع قرارداد کمتر از 60 سال باشد، تا پایان قرار داد فارغ از سن، تحت پوشش بیمه خواهد ماند.

نهایتا باید به دوره انتظار بیمه تکمیلی میهن اشاره کرد. دوره انتظار برای استفاده از خدمات درمانی مرتبط با زایمان برای گروه‌های کمتر از ۲۵۰ نفر، ۹ ماه، از ۲۵۰ نفر الی ۱۰۰۰ نفر، ۶ ماه خواهد بود و برای گروه‌های بیش از ۱۰۰۰ نفر حذف خواهد شد.

خدمات درمانی تحت پوشش بیمه تکمیلی میهن

یکی دیگر از مواردی که به هنگام ثبت نام و دریافت بیمه‌نامه تکمیلی شرکت بیمه میهن باید به آن دقت کنیم، خدماتی است که تحت پوشش این بیمه قرار می‌گیرند. می‌توانید لیست خدمات تحت پوشش این بیمه را همین پایین مشاهده کنید.

  • هزینه‌های مربوط به خدمات بستری مانند جراحی، رادیوتراپی، شیمی درمانی، آنژیوگرافی قلب، جراحی ستون فقرات
  • هزینه انواع سنگ شکن در بیمارستان و مراکز جراحی محدود و خدمات سرپایی
  • هزینه عمل‌های جراحی مانند سرطان، مغز و اعصاب مرکزی و نخاع، قلب، پیوند ریه، کبد، کلیه و مغز استخوان
  • سونوگرافی، ماموگرافی, انواع اسکن، انواع اندوسکوپی، ام آر آی، اکوکاردیوگرافی، استرس اکو و دانسیتومتری
  • تستس ورزش، تست آلرژی، تست تنفسی، نوار عضله، نوار عصب، نور مغ، نوار مثانه، شنوایی سنجی بینایی سنجی، هولتر مانیتورینگ، آنژیوگرافی چشم
  • جراحی مجاز سرپایی شامل شکستگی، گچ‌گیری، ختنه، بخیه، کراپوتراپی، اکسیزیون، لیبوم، بیوپسی، تخلیه کیست و لیزر درمانی
  • خدمات ازمایشگاهی ( به استثنای چکاپ) شامل پاتوبیولوژی، رادیوگرافی، نوار قلب و فیزیوتراپی
  • هزینه زایمان ( طبیعی و سزارین)
  • رفع عیوب انکساری دو چشم
  • هزینه‌های مربوط به آمبولانس و سایر فوریت‌های پزشکی مشروط به بستری شدن در مراکز درمانی و یا نقل و انتقال بیمار به سایر مراکز تشخیصی-درمانی طبق دستور پزشک

نحوه درخواست خسارت از بیمه میهن

فرایند درخواست خسارت از بیمه میهن نیز فرایند پیچیده‌ای نیست. شما می‌توانید با دنبال کردن مراحل زیر، هزینه‌های درمانی خود را تا حد زیادی جبران کنید:

  • ارسال مدارک درمانی توسط بیمه شده
  • بررسی پرونده درمانی توسط پزشک معتمد بیمه و تایید پرونده
  • ثبت حواله خسارت
  • پرداخت الکترونیکی خسارت
  • بایگانی مدارک

خرید بیمه تکمیلی میهن از بیمه بازار

اگر کارفرما یا صاحب کسب و کاری هستید و برای کارمندان خود قصد خرید بیمه را دارید، برای خرید آنلاین بیمه تکمیلی می‌توانید از کارشناسان بیمه بازار مشاوره دریافت نمایید. کارشناسان بیمه بازار در کلیه مراحل صدور تا عقد قرارداد بیمه در کنار شما خواهند بود.   

اپلیکیشن بیمه بازار

اپ موبایل

اپ بیمـه بــازار، بیمه نامه‌ای در جیب شما

با نصب اپلیکیشن بیمه‌بازار، در هر زمان و مکان به بیمه‌نامه‌ی دیجیتال خود دسترسی داشته باشید

سوالات متداول

بیمه تامین اجتماعی به عنوان بیمه پایه شناخته می‌شود و فقط بخش کمی از هزینه‌های درمان را جبران می‌کند. بنابراین، برای جبران سایر هزینه‌های درمانی، بهتر است بیمه تکمیلی تهیه کنیم.  از این رو به تامین اجتماعی، بیمه پایه و به طرح‌های درمانی که شرکت‌های بیمه می‌فروشند؛ بیمه تکمیلی می‌گویند تا کامل کننده بیمه پایه باشد. 

بیمه تکمیلی چه فرقی با بیمه تامین اجتماعی دارد؟

بیمه‌های تکمیلی عموما به صورت گروهی و سازمانی ارائه می‌شوند. اما برخی شرکت‌های بیمه، طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی را نیز ارائه می‌دهند. این نوع از بیمه تکمیلی برای کسانی است که یا بیمه پایه ندارند یا نمی‌توانند بیمه تکمیلی را به صورت گروهی و سازمانی تهیه کنند.

بیمه تکمیلی انفرادی چیست؟

در بیمه تکمیلی انفرادی همه‌چیز از جمله هزینه، به صورت کلی، به طرحی بستگی دارد که از سوی متقاضی خریداری می‌شود. 

هزینه بیمه تکمیلی انفرادی چه تفاوتی با بیمه تکمیلی گروهی و سازمانی دارد؟

هر شرکت بیمه‌ای با توجه به سیاست‌های داخلی خودش برای طرح‌های مختلف بیمه اقدام می‌کند. از آنجا که درصد ریسک جبران هزینه‌ها در بیمه‌های تکمیلی بالاست؛ شرکت‌های محدودی حاضر می‌شوند تا بیمه تکمیلی انفرادی را ارائه کنند. 

چرا طرح انفرادی بیمه تکمیلی از سوی همه شرکت‌های بیمه ارائه نمی‌شود؟

فرانشیز درصدی از هزینه‌های درمان است که شخص بیمه شده باید پرداخت کند. مابقی هزینه‌ها بر عهده شرکت بیمه است که جبران کند. 

فرانشیز چیست؟

خیر، چون طرح‌های بیمه تکمیلی انفرادی به صورت یک پکیج کلی فروخته می‌شود؛ نمی‌توان یک یا چند پوشش آن را حذف کرد یا تغییر داد. حتی اگر استفاده نکردن از آن پوشش برای بیمه‌گذار قطعی باشد. مثل انتخاب پوششی که هزینه‌های زایمان را هم جبران می‌کند اما خریدار آن نوع پوشش آقاست و امکان استفاده از آن را ندارد. 

آیا امکان ویرایش پوشش در طرح‌ بیمه تکمیلی انفرادی وجود دارد تا هزینه کمتری پرداخت شود ؟ 

بیمه‌های تکمیلی از زمانی که صادر می‌شوند قابل استفاده هستند. به بیانی دیگر، از ساعت ۲۴ روزی که بیمه تکمیلی صادر شود می‌توان از آن استفاده کرد. به جز یک سری خدمات که نیاز به گذراندن دوره انتظار دارند.

تنها مرحله‌ای که ممکن است روند صدور بیمه تکمیلی را به تاخیر بیاندازد؛ تایید پرسشنامه‌ تکمیل شده‌ای است که پزشک معتمد شرکت بیمه باید آن را امضا کند. پس از تایید این پزشک، بیمه‌نامه صادر می‌شود و قابل استفاده است.

دقیقا از چه زمانی می‌توانیم برای گرفتن هزینه‌های درمان در بیمه‌های تکمیلی اقدام کنیم؟

دوره انتظار مربوط به برخی پوشش‌ها در بیمه تکمیلی است که بعد از صدور بیمه‌نامه امکان استفاده بلافاصله از آن وجود ندارد که بسته به نوع آن، باید بعد از طی شدن ۳ ، ۶ یا ۹ ماه از زمان صدور صبر کنیم تا اجازه استفاده را به دست بیاوریم. در این مدت، هزینه پوشش‌های دوره انتظار بر عهده بیمه‌گذار است و شرکت بیمه، هزینه‌ای را جبران نمی‌کند.

برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار ۳ ماهه: بیماری‌های مزمن، هزینه‌های جراحی و بستری در بیمارستان و....
برخی از پوشش‌های مربوط به دوره انتظار بیشتر از ۳ ماه: هزینه‌های مربوط به زایمان برای خانم‌ها و نازایی برای خانم‌ها و آقایان و.....
 

دوره انتظار در بیمه تکمیلی مربوط به کدام خدمات است؟

از طریق دو روش مستقیم و غیر مستقیم می‌توان از بیمه تکمیلی استفاده کرد. 
در روش غیر مستقیم یا آنلاین می‌توان با مراجعه به مراکز طرف قرارداد با شرکت بیمه تکمیلی و ارائه کدملی، فقط فرانشیز بیمه را پرداخت کرد.
روش مستقیم یا آفلاین مربوط به مراکز درمانی است که قراردادی با شرکت بیمه ندارند. در نتیجه، بیمه‌گذار تمامی هزینه‌ها را پرداخت می‌کند. بعد از آن باید مستقیما به شعبه مورد نظر شرکت بیمه برود و اسناد و مدارک مورد نیاز را ارائه کند تا پس از بررسی و تایید، هزینه‌های درمانی بعد از کسر فرانشیز تا سقف مشخص به حسابش واریز شود. 

چگونه از بیمه تکمیلی استفاده کنیم؟